Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu

Trebate li visokokvalitetnu medicinsku skrb? Ovo nije samo odredište, ovo je početak vaše priče o zdravlju. Uvodimo Vas u 10 najboljih privatnih poliklinika u Zagrebu!

Ne želite čekati? Na neke preglede morate čekati čak 2 godine, zato smo odlučili prikazati Vam najbolje privatne poliklinike u Zagrebu kako bi uštedjeli svoje dragocjeno vrijeme.

Krenite na putovanje na kojem vaše zdravlje zauzima prvo mjesto, a izuzetna njega postaje norma. Otkrijte 10 najboljih poliklinika u Zagrebu koje su nas zadivile svojom ponudom.

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
source: carepointmedical.com.au

Table of Contents

1. Poliklinika Medikol

Osnovan 1994. godine, Medikol je vrhunska destinacija za vrhunsku zdravstvenu skrb. S nasljeđem dugim gotovo tri desetljeća, klinika je učvrstila svoju poziciju vodeće privatne medicinske ustanove u regiji. Njegovi najsuvremeniji objekti smješteni u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Čakovcu i Osijeku nude neusporedivu stručnost i personaliziranu pažnju.

Pacijenti u Medikolu mogu očekivati ​​iskustvo izvrsnosti kroz revolucionarne PET/CT centre klinike koji su transformirali dijagnostiku u Hrvatskoj. Uz visokokvalificirane stručnjake, naprednu opremu i neusporedivu preciznost, Medikol otkriva odgovore čak i na najsloženija medicinska pitanja.

Naglašavajući individualizirani pristup, Medikol pacijente tretira kao članove obitelji, a ne kao puke slučajeve. Misija klinike je pružiti iznimnu skrb prilagođenu jedinstvenim potrebama svakog pojedinca. Pacijenti se mogu pouzdati u Medikolov predani tim koji će ih voditi na putu do dobrobiti.

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
source: medikol.hr

Medikol oslobađa inovacije kroz bogatstvo vrhunske tehnologije i tim renomiranih stručnjaka. Redefiniranjem dijagnostike i liječenja, klinika nudi pacijentima priliku da iz prve ruke iskuse budućnost zdravstvene skrbi unutar svojih najsuvremenijih objekata.

Uz uspostavljene certificirane sustave upravljanja kvalitetom, Medikol osigurava najviše standarde skrbi. Predanost klinike izvrsnosti dodatno su prepoznali pacijenti, koji Medikolove liječnike dosljedno ocjenjuju kao vrhunske. Pacijenti se mogu osloniti na Medikol za pružanje vrhunske zdravstvene skrbi kojoj mogu vjerovati.

Partnerstvom s privatnom klinikom Medikol pojedinci mogu osloboditi svoj potencijal i krenuti na transformativno putovanje prema optimalnom zdravlju. Stručnost i suosjećanje klinike zajedno pomažu pacijentima da oslobode svoj puni potencijal. U Medikolu je dobrobit svakog pacijenta na prvom mjestu.

Medikol: Gdje se neusporediva njega susreće s neograničenim mogućnostima. Rezervirajte termin danas i prigrlite svjetliju, zdraviju budućnost.

Adresa: Voćarska cesta 106, 10000, Zagreb

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
Medicinske usluge: Nuklearna medicina, PET/CT, ambulanta za štitnjaču, onkologija i radioterapija, radiologija, magnetska rezonancija, interna medicina, kardiologija, gastroenterologija, pulmologija, nefrologija, neurologija, citologija, medicina rada, oftalmologija, urologija, dermatovenerologija, ginekologija i opstetricija, medicinsko-biokemijski laboratorij, pedijatrijska kardiologija, ortopedija, laserski centar za vene, fizikalna medicina i rehabilitacija s fizikalnom terapijom, anesteziologija, reanimatologija i intenzivno liječenje, plastična rekonstrukcijska i estetska kirurgija
Informacije: tel:072121212

2. Sv. Katarina

Predstavljamo polikliniku Sv. Katarina, najveća hrvatska privatna bolnica i europski centar izvrsnosti. Uz najsuvremeniju opremu i multidisciplinarni pristup nudi cjelovitu radiološku dijagnostiku, ortopedske zahvate, sportsku medicinu, spinalnu kirurgiju, liječenje boli, rehabilitaciju, psihijatrijsku podršku, ORL kirurgiju i kirurgiju glave, neurologiju, kardiologiju, ginekologiju, gastroenterologiju, pulmologija, oftalmologija, dermatologija, endokrinologija, dijabetes, metaboličke bolesti, dentalna medicina, medicinska biokemija, hematologija, plastična kirurgija, minimalno invazivna proktologija, abdominalna i vaskularna kirurgija, regenerativna medicina i inovativnu personaliziranu zdravstvenu njegu.

Prepoznat kao centar znanstvene izvrsnosti od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja RH, Sv. Katarina je povezana s vodećim medicinskim fakultetima i služi kao nastavna baza. Njihov tim od preko 100 zdravstvenih djelatnika, uključujući 75 vrhunskih liječnika, djeluje kroz 20 centara izvrsnosti. Smještena u Zagrebu u Branimirovoj 71E, poliklinika prostire se na više od 4000 m2, pružajući pacijentima vrhunsku dijagnostičku, terapijsku i rehabilitacijsku skrb na razini svjetskih zdravstvenih ustanova.

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
source: svkatarina.hr

Nadalje, surađujuju s renomiranim institucijama kao što su klinika Mayo i Međunarodno društvo za primijenjene biološke znanosti. Godišnje im dolazi više od 50 000 pacijenata, uključujući vrhunske sportaše diljem svijeta, povjeri svoje zdravstvene potrebe.

Otkrijte njihovu stručnost u ortopediji, sportskoj medicini, spinalnim i ortopedskim operacijama, regenerativnoj medicini, genetskom testiranju itd. Sv. Katarina: gdje se izvrsnost susreće s personaliziranom njegom.

Adresa: Ul. kneza Branimira 71E, 10000, Zagreb

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
Medicinske usluge: Medicinsko-biokemijski laboratorij, radiologija i dijagnostika, ortopedija i sportska medicina, bolesti kralježnice, fizikalna medicina i rehabilitacija, dentalna medicina, bolesti uha, nosa i grla, dermatologija, plastična, rekonstruktivna i estetska kirurgija, psihijatrijska podrška neurologija, hematologija, gastroenterologija, kardiologija, pulmologija, žensko zdravlje, oftalmologija, preventivna medicina, sistematski pregledi
Informacije:tel:+38512867400

3. Affidea Sveti Rok

Affidea Hrvatska nadilazi sva očekivanja u pružanju iznimnih zdravstvenih usluga u Hrvatskoj od 2008. godine, osiguravajući širok spektar medicinskih usluga u skladu s najvišim europskim i svjetskim standardima. Upravljajući četiri neovisna centra diljem zemlje, oni zadovoljavaju različite zdravstvene potrebe svojih pacijenata.

Dopustite da vam predstavimo Affideu Sveti Rok, njihovu vodeću privatnu polikliniku u Zagrebu. Smještena na mirnoj i pristupačnoj lokaciji, njihova vrhunska ustanova dizajnirana je kako bi ponudila ugodno i gostoljubivo okruženje za sve pacijente.

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
source: svkatarina.hr

Affidea Sveti Rok ponosi se svojim timom vrhunskih medicinskih stručnjaka koji posjeduju bogato iskustvo i stručnost u svojim područjima. Liječnici, potpomognuti visokokvalificiranim i predanim administrativnim osobljem, neumorno rade kako bi osigurali personaliziranu skrb i sveobuhvatne planove liječenja prilagođene svakom pacijentu. S timom od preko 99 predanih stručnjaka, uključujući 29 liječnika, Affidea Sveti Rok ima kapacitet za obavljanje nevjerojatnog broja liječničkih pregleda svake godine.

U Affidei Sveti Rok shvaćaju da su zdravlje i dobrobit pacijenata najvažniji. Zato kontinuirano nastoje pružiti najviši standard skrbi, kombinirajući medicinsku stručnost s najsuvremenijom tehnologijom i pristupom usmjerenim na pacijenta. Doživite razliku u zdravstvenoj skrbi u Affidei Sveti Rok.

Adresa: Ul. Grada Vukovara 284, 10000, Zagreb

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
Medicinske usluge: Dijagnostika, radiologija, kardiologija, ginekologija, ortopedija, dermatologija, fizikalna terapija i rehabilitacija, labaratorij

4. Agram

Agram, vodeći privatni zdravstveni sustav u Republici Hrvatskoj, posvećen je prioritetu pacijenata i njihovih potreba, nudeći cjelovitu zdravstvenu uslugu temeljenu na 20 godina priznate ekspertize Poliklinike Sunce. S fokusom na medicinsku izvrsnost, ranu dijagnozu i interdisciplinarni pristup liječenju, Agram neprestano nastoji poboljšati kvalitetu zdravstvenih usluga prateći svjetske medicinske trendove.

Primarni cilj Agrama je održati kvalitetu života, pružiti iznimnu skrb i osigurati brz oporavak svakom pacijentu. Tijekom proteklog desetljeća Agram je opslužio gotovo milijun korisnika, pružajući više od 15 milijuna različitih zdravstvenih usluga. Na temelju svakodnevnih iskustava, sve je veća potražnja pacijenata za širokim spektrom dijagnostičkih, terapijskih i rehabilitacijskih postupaka, koji se mogu povoljno provesti u jednom danu i na jednom mjestu.

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
source: agram-bolnica.hr

Agramov jedinstveni i razgranati sustav čini sedam Poliklinika smještenih u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci, Osijeku, Slavonskom Brodu i Varaždinu. S timom od preko 200 predanih zdravstvenih djelatnika, uključujući 60 liječnika specijalista i subspecijalista, Agram osigurava da pacijenti dobiju iznimnu skrb. Svi liječnici kontinuirano se stručno usavršavaju u zemlji i inozemstvu. Uz ugodan i moderan interijer, Specijalna bolnica Agram opremljena je najsuvremenijom dijagnostičkom opremom dostupnom na svjetskom tržištu, a primjer je Poliklinika Zagreb, smještena u Trnju, koja se svrstava među 100 najopremljenijih poliklinika u svijetu.

Adresa: Trnjanska cesta 108, 10000, Zagreb

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
Medicinske usluge:Opća kirurgija, abdominalna kirurgija, plastična kirurgija, vaskularna kirurgija, interna medicina, radiologija, ginekologija, neurologija, psihijatrija, oftalmologija, fizikalna medicina i rehabilitacija, laboratorijska dijagnostika, citologija, otorinolaringologija, urologija, dermatologija i venerologija, ortopedija, medicina rada i anesteziologija .
Informacije:Tel.: 01 304 6000

5. Poliklinika Aviva

Doživite izvrsnost zdravstvene skrbi u Poliklinici Aviva, vodećoj privatnoj klinici koja je ostavila traga u hrvatskom zdravstvu. S bogatom poviješću dugom preko 44 godine, Poliklinika Aviva poznata je kao simbol prepoznatljivosti. Kao ponosni član cijenjene Arsano Medical Group od 2021., klinika podržava najviši standard kvalitete i zapošljava tim predanih stručnjaka koji koriste vrhunsku dijagnostičku tehnologiju.

Poliklinika Aviva nudi širok spektar specijalnosti, uključujući internu medicinu, kardiologiju, radiologiju, dermatologiju, urologiju, neurologiju, malu kirurgiju, pulmologiju, fizikalnu medicinu s rehabilitacijom, gastroenterologiju, ginekologiju, otorinolaringologiju, oftalmologiju, nuklearnu medicinu, ortopediju, biokemijsko-hematološki laboratorij , psihologije i endokrinologije.

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
source: poliklinika-aviva.hr

Ovaj sveobuhvatan pristup osigurava da svaki pacijent dobije personaliziranu i holističku skrb prilagođenu njegovim specifičnim potrebama. S fokusom na promicanje dobrobiti i predanošću pružanju iznimnih medicinskih usluga, Poliklinika Aviva je preferirani izbor za pojedince i organizacije koji traže izvanredna rješenja za zdravstvenu skrb.

Adresa: Trpinjska ul. 7, 10000, Zagreb

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
Medicinske usluge:Interna medicina, kardiologija, radiologija, dermatologija, urologija, neurologija, mala kirurgija, pulmologija, fizikalna medicina s rehabilitacijom, gastroenterologija, ginekologija, otorinolaringologija, oftalmologija, nuklearna medicina, ortopedija, biokemijsko-hematološki laboratorij, psihologija i endokrinologija
Informacije:tel: 01 46 93 111

6. Poliklinika Drinković

Polikliniku Drinković, jednu od najstarijih privatnih klinika s tradicijom izvrsnosti, utemeljio je 1988. godine prof. dr. Ivan Drinković, koji i danas obnaša dužnost ravnatelja i jednog od vodećih liječnika klinike, specijaliziran za šest medicinskih područja.

Od samog osnutka, primarni cilj naše poliklinike je osigurati najbolju medicinsku skrb za svakog pacijenta jer je Vaše zdravlje naš prioritet. Trudimo se pružiti najvišu kvalitetu medicinskih usluga i postići optimalne rezultate ugrađujući najnovija dostignuća u medicini i medicinskoj tehnologiji, jer su ona sastavni dio naše stručnosti. Naši ciljevi uključuju njegovanje nade, promicanje dobrobiti i pridržavanje najviših standarda profesionalizma, etike i osobne odgovornosti.

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
source: drinkovic.hr

Liječnici i suradnici Poliklinike Drinković su renomirani profesori, specijalisti i stručnjaci s bogatim iskustvom u svojim područjima. Autori su brojnih znanstvenih članaka i znanstvenih istraživanja te aktivno sudjeluju u međunarodnim i domaćim programima stručnog usavršavanja i znanstvenim simpozijima.

Smještena u srcu Zagreba, u Ulici Bogoslava Šuleka 5 (400 metara istočno od Trga E. Kvaternika i 20 metara od Maksimirske ulice), Poliklinika Drinković nudi niz usluga, uključujući dijagnostiku bolesti dojke, radiologiju, internu medicinu, dermatologiju, fizikalnu medicine i rehabilitacije, ginekologije i porodništva te sveobuhvatne preventivne preglede.

Adresa: Ulica Bogoslava Šuleka 5, 10000, Zagreb

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
Medicinske usluge:Dijagnostika bolesti dojke, radiologija, interna medicina, dermatologija, fizikalna medicina i rehabilitacija, ginekologija, opstetricije i preventivni sistematski pregledi.
Informacije:tel: 01 2321 970

7. Poliklinika Bagatin

Poliklinika Bagatin vodeća je klinika u Hrvatskoj i Europi za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju. S timom liječnika specijalista i medicinskih kozmetologa, klinika pruža personalizirane usluge i iskustvo s 5 zvjezdica. Poslujući u Zagrebu i Splitu, Poliklinika Bagatin nudi više od 250 usluga.

U Zagrebu, na njihovoj lokaciji Green Gold Tower nalaze se dermatološki, stomatološki i kozmetološki odjeli s najsuvremenijim objektima. Njihov dermatološki odjel proglašen je najboljom dermatološkom klinikom u Europi za 2018. Stomatološki odjel klinike fokusiran je na estetsku stomatologiju, oralnu kirurgiju, implantologiju, 3D dijagnostiku i ortodonciju. Njihova druga zagrebačka klinika specijalizirana je za maksilofacijalnu, opću i plastičnu kirurgiju, s modernim objektima i smještajem za pacijente koji nisu lokalni.

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
source: poliklinikabagatin.hr

Poliklinika Bagatin nudi i konzultacije s uređajem VECTRA XT 3D koji omogućuje simulaciju postoperativnog izgleda. U 2019. godini otvorili su i treći lokal u Splitu s pružanjem usluga iz stomatologije, kozmetologije i estetske dermatologije. Klinika je predana korištenju vrhunske tehnologije i prioritetu zadovoljstvu klijenata. Poliklinika Bagatin svojom stručnošću, kulturom i predanošću izvrsnosti zaslužila je priznanje kao najbolja međunarodna klinika za estetsku kirurgiju.

Adresa: Ul. Grada Vukovara 269a-10, 10000, Zagreb

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
Medicinske usluge:Estetska kirurgija, stomatologija, dermatologija, maksilofacijalna kirurgija, opća kirurgija i plastična kirurgija
Informacije:tel: +38514610225

8. Poliklinika Arithera

Specijalna bolnica Arithera jedna je od najvećih privatnih bolnica u Hrvatskoj koja nudi široku paletu zdravstvenih usluga i nametnula se kao vodeća ustanova u privatnom medicinskom poduzetništvu. S timom od 80 predanih stručnjaka, uključujući profesore, liječnike specijaliste, fizioterapeute, medicinske sestre i tehničare, Specijalna bolnica Arithera već gotovo 25 godina daje prioritet individualiziranoj skrbi za pacijente i apsolutnoj posvećenosti potrebama pacijenata.

Rasprostranjeni na četiri lokacije u Zagrebu i Dubrovniku, s više od 4000 četvornih metara najsuvremenijih objekata, nude dobro opremljene klinike, moderne operacijske dvorane, postoperativne sobe za oporavak, jedinice intenzivne njege, udobne jednokrevetne i dvokrevetne pacijente sobe, dvorane za fizioterapiju i rehabilitaciju, bazen s protustrujnim plivanjem za individualnu hidrokineziterapiju te dvorane opremljene najsuvremenijim robotskim i računalnim uređajima za neurorehabilitaciju.

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
source: arithera.hr

Arithera nadaleko je poznata kao regionalni centar specijaliziran za liječenje ortopedskih ozljeda i bolesti. Njihov opsežan raspon usluga, koji obuhvaća fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ortopediju i vertebrologiju, osigurava sveobuhvatan pristup prevenciji i liječenju mišićno-koštanih poremećaja, a sve je praktično dostupno pod jednim krovom.

Posvećena pružanju holističke, sveobuhvatne i vrhunske skrbi, Arithera se ponosi što pruža usluge pacijentima iz cijelog svijeta. Njihova nepokolebljiva predanost kvaliteti i poštivanje svjetskih standarda osigurava da pacijenti dobiju najvišu razinu profesionalne zdravstvene skrbi.

Adresa: Bukovačka cesta 1, 10000, Zagreb

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
Medicinske usluge:Fizikalna medicina i rehabilitacija, robotska neurorehabilitacija, ortopedija, vertebrologija, abdominalna kirurgija, proktologija, flebologija, kardiologija, dermatologija i anti-aging medicina, plastična, rekonstruktivna i estetska kirurgija, sveobuhvatni pregledi.

9. Poliklinika Akromion

Od svog otvaranja, Poliklinika Akromion etablirala se kao cijenjena ortopedska bolnica u ovom dijelu Europe koja nudi medicinske usluge za liječenje bolesti i ozljeda mišićno-koštanog sustava. Od artroskopije do zamjena zglobova, pokrivamo širok raspon tretmana, uključujući popravke prijeloma i rekonstruktivne postupke za loše zacijeljene prijelome. Nakon operacije pacijenti imaju mogućnost nastaviti rehabilitaciju u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Krapinske Toplice ili u našoj Poliklinici Akromion u Zagrebu.

U Akromionu prioritet je individualni pristup liječenju svakog pacijenta. Ono što izdvaja Akromion od ostalih bolnica u Hrvatskoj je mogućnost prilagođavanja vrste proteze ovisno o dobi pacijenta, razini aktivnosti i stupnju oštećenja zglobova. Dugovječnost proteze ovisi o njezinim nosivim površinama, au Akromionu pacijenti mogu birati između metalnih, keramičkih ili umreženih polietilenskih površina.

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
source: akromion.hr

Specijalizirani smo za ugradnju proteza za sve veće zglobove, od primarnih do revizijskih proteza kuka, koljena i ramena. Artroskopski zahvati, koji se izvode minimalno invazivnim tehnikama pomoću sonde opremljene kamerom, rutinski su u Akromionu. Liječenje mišićno-koštanih ozljeda povezanih sa sportom, posebno kod profesionalnih sportaša, predstavlja značajan izazov s kojim je naš medicinski tim dobro opremljen. Mnogi vrhunski sportaši uspješno su operirani i rehabilitirani u Akromionu. Također smo ponosni što nudimo operaciju istog dana, gdje pacijenti dolaze ujutro na operaciju i vraćaju se kući isti dan.

Adresa: Ul. Frana Vrbanića 26, 10000, Zagreb

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
Medicinske usluge:Artroskopija, zamjene zglobova, popravak prijeloma, rekonstruktivni zahvati, liječenje sportskih ozljeda i operacija istog dana, uz podršku vlastitog protokola transfuzije i tehnika regionalne anestezije.
Informacije:tel:+38549587487

10. Poliklinika Podbonik

Kao prva i jedina privatna zdravstvena ustanova u Hrvatskoj koja pruža izvanbolničku i bolničku ginekologiju i opstetriciju, Rodilište & Poliklinika Podobnik od svog otvaranja 2008. godine pruža vrhunsku medicinsku uslugu. Smještena na adresi Sv. Duh 112 u Zagrebu, njihova poliklinika osnovana je kako bi ženama u Hrvatskoj uz izvanbolničku uslugu ponudila višu razinu bolničke medicinske skrbi i smještaja.

Osnovana i vođena od strane Podobnik Clinic Ltd., pouzdanog imena u ginekologiji, opstetriciji i neurologiji od 1996., Podbonik Clinic nastavlja unapređivati ​​svoje postojeće usluge i stručnost. Opremljena najsuvremenijim medicinsko-dijagnostičkim uređajima, njihova poliklinika osigurava vrhunsku dijagnostiku i liječenje.

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
source: podbonik.hr

Na njihovom odjelu ginekologije izvode se različiti ginekološki zahvati, uključujući abdominalne i vaginalne histerektomije, adneksektomije, operativne zahvate za liječenje statičke inkontinencije i defekta dna zdjelice, kao i manje ginekološke zahvate kao što su konizacija, LETZ konizacija, punkcije cista i kiretaže.

Njihovo rodilište predviđeno je za različite vrste poroda i porodničkih operacija. Uz tri lijepo uređene rađaonice opremljene najsuvremenijom tehnologijom, majke mogu birati između poroda u vodi, stolice za rađanje ili različitih položaja na stolu za rađanje. Također nude bezbolan porod kroz epiduralnu anesteziju. Porodu, na zahtjev majke, može prisustvovati njezin bračni drug ili drugi član obitelji. U sklopu rodilišta nalazi se suvremena operacijska sala za porode carskim rezom u spinalnoj ili općoj anesteziji. Neposredno nakon zahvata majka se zbrinjava u jedinici intenzivne njege, a zatim u privatnim jednokrevetnim apartmanima. Novorođenče se nalazi uz majku, a dodatna posteljina dostupna je za supružnika ili člana obitelji. Svaki apartman ima vlastitu kupaonicu, klima uređaj, telefon, LCD TV, DVD player, radio, pristup internetu i hladnjak.

Adresa: Ul. Sveti Duh 112, 10000, Zagreb

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu
Medicinske usluge:Ginekologija, opstetricija, neurologija, ginekološka kirurgija (abdominalna i vaginalna histerektomija, adneksektomija, konizacija, LETZ konizacija, punkcija cista i kiretaže), operativni zahvati liječenja statičke inkontinencije i defekta dna zdjelice te vrhunska dijagnostika i liječenje dr. -suvremeni medicinsko-dijagnostički uređaji.
Informacije:tel: 01 639 8010

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj

Tražite najbolje privatne poliklinike u Zagrebu? Ne tražite dalje! Dok se Zagreb može pohvaliti nekim od najboljih zdravstvenih ustanova u zemlji, postoji više privatnih poliklinika koje nadilazi granice i postavljaju mjerilo za izvrsnost diljem Hrvatske. Želite li saznati više o najboljim privatnim poliklinikama u cijeloj zemlji? Otkrijte više u našem članku o “Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj” i otključajte svijet neusporedive zdravstvene stručnosti.


Najbolje privatne poliklinike u Zadru

Želite li otkriti najbolje čuvane tajne zdravstvene skrbi u Zadru? Naš članak o najboljim privatnim poliklinikama u Zadru upravo vam otkriva ulaznicu u svijet vrhunske medicinske brige. Prošetajte kroz vrata zdravlja, uronite u oazu stručnosti i iskusite personalizirani pristup koji će vas ostaviti bez daha. Od najsuvremenije opreme do liječnika s iznimnim vještinama, ove poliklinike su tajna mnogih zadovoljnih pacijenata. Ne čekajte u redovima i ne kompromitirajte svoje zdravlje – kliknite na naš članak i zakoračite u svijet najboljeg zdravstvenog iskustva u Zadru!


FAQs

Gdje je poliklinika Medikol?

Poliklinika Medikol nalazi se na adresi Voćarska 106, 10000 Zagreb.

Kako mogu kontaktirati polikliniku Aviva?

Polikliniku Aviva možete kontaktirati na broj 01 46 93 111 ili na email info@poliklinika-aviva.hr

Koja poliklinika nudi izvanbolničku ginekologiju?

Privatna zdravstvena ustanova u Hrvatskoj koja pruža izvanbolničku i bolničku ginekologiju i opstetriciju je Rodilište & Poliklinika Podobnik.

Koje usluge nudi poliklinika Bagatin?

Poliklinika Bagatin nudi estetsku kirurgiju, stomatologiju, dermatologiju, maksilofacijalnu kirurgiju, opću kirurgiju i plastičnu kirurgiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *