Najbolje privatne poliklinike u Zadru

Kako biste dobili najbolju zdravstvenu uslugu za sebe i svoje najmilije, ne morate tražiti dalje od privatnih poliklinika u Zadaru.

Ove poliklinike pružaju vrhunsku medicinsku njegu, stručne liječnike i naprednu opremu sve na jednom mjestu. Bez dugih čekanja i odlazaka na više mjesta, privatne poliklinike u Zadaru nude sve što vam je potrebno za brzu i učinkovitu dijagnostiku, liječenje i oporavak. Bez obzira trebate li pregled specijaliste, laboratorijske analize ili rehabilitaciju, privatne poliklinike u Zadaru su pravi izbor za vas.

Sada, uputimo se na putovanje kako bismo otkrili najbolje privatne poliklinike u Zadru.

Table of Contents

Zašto odabrati privatne poliklinike?

Privatne poliklinike su vrhunski izbor zbog svojih mnogobrojnih prednosti. Osim što pružaju brzu i efikasnu uslugu, privatne poliklinike omogućavaju pacijentima da izbjegnu čekanje na redove.

Stručni timovi u tim klinikama su visoko educirani i upućeni u najnovije tehnike i istraživanja. Osim toga, privatne poliklinike često nude prošireni asortiman medicinskih usluga na jednom mjestu, što eliminira potrebu za odlaskom na različite specijaliste. Personalizirani pristup pacijentima je također ključna prednost, omogućavajući liječnicima kvalitetno vrijeme koje će posvetiti svakom pacijentu.

Odabirom privatne poliklinike, osiguravate najbolju skrb i brigu o svom zdravlju.


1. Poliklinika Sanus

Najbolje privatne poliklinike u Zadru
Medicinske usluge:Sistematski pregledi, Ordinacije, Laserska epilacija, Kirurgija, Laboratorij, Estetska dermatologija

Adresa: Put Bokanjca 93, 23000

Poliklinika Sanus je vodeća privatna poliklinika u Zadru s dugogodišnjim iskustvom i visoko kvalificiranim timom liječnika specijalista. Osnovana je još 1994. godine, Poliklinika Sanus je uvijek bila predvodnik u pružanju vrhunskih medicinskih usluga.

U Poliklinici Sanus pacijenti mogu pronaći specijaliste iz različitih područja kao što su otorinolaringologija, kirurgija glave i vrata, rekonstruktivna, plastična i estetska kirurgija, dermatovenerologija, estetska dermatologija, oftalmologija, interna medicina, kardiologija, gastroenterologija, endokrinologija, urologija i neurologija. Njihov tim stručnjaka prati najnovija tehnološka dostignuća i metode liječenja kako bi pružili najbolju skrb.

Liječnici specijalisti u Poliklinici Sanus su vrhunski obrazovani i iskusni u svojim područjima. Poliklinika Sanus se ponosi pružanjem vrhunskog tretmana pacijentima, uz istovremenu brigu o njihovoj sigurnosti i udobnosti.

Nalazi se u modernoj zgradi u samom srcu Zadra, opremljenoj vrhunskom opremom i udobnim prostorima, što omogućuje pacijentima sveobuhvatan i siguran medicinski tretman.

Pacijenti koji traže stručnost, kvalitetu i udobnost, mogu posjetiti Polikliniku Sanus – pouzdanu privatnu polikliniku u Zadru. Njihov cilj je pružiti najbolju moguću skrb i pridržavati se najviših standarda medicinske struke. Pacijenti su dobrodošli da kontaktiraju Polikliniku danas i zakažu konzultaciju s njihovim stručnim timom. Poliklinika Sanus je njihov partner u zdravlju.


2. Polikliniku Pupillam

Najbolje privatne poliklinike u Zadru
Medicinske usluge:Anesteziologija, Dermatologija, Endokrinologija, Estetska medicina, Fizijatrija, Gastroenterologija, Ginekologija, Kardiologija, Kirurgija, Laboratorij, Magnetska rezonancija, Medicina rada i sporta Neurologija, Nutricionizam, Ortopedija, Otorinolaringologija, Pulmologija, Sistematski pregledi, Ultrazvuk i doppler, Urologija
Kontakt:Tel: +38523314603
E-mail: info@pupillam.hr

Adresa: Ante Starčevića 3, Zadar

Poliklinika Pupillam je jedna od najpoznatijih i najkvalitetnijih privatnih poliklinika u Zadru. S timom od preko 50 vrhunskih liječnika subspecijalista, Poliklinika Pupillam pruža najbolju medicinsku skrb u području radiologije, gastroenterologije, kardiologije, ortopedije i mnogih drugih specijalnosti.

Ono što ih ističe je njihova moderna zgrada s 11 ambulanti smještena u centru Zadra. S naglaskom na preglednosti i besplatnom parkiralištu, pacijenti lako mogu pristupiti poliklinici u bilo koje vrijeme.

Poliklinika Pupillam je opremljena najsuvremenijom dijagnostičkom opremom, uključujući magnetsku rezonanciju, ultrazvučne aparate, gastroskope i mnoge druge. To omogućuje brzu dijagnostiku i učinkovito liječenje, što znači da pacijenti dobiju odgovore na svoja zdravstvena pitanja u roku od nekoliko sati ili dana.

Pupillam Nova, ordinacija za medicinu rada i sport, pruža posebnu skrb za radne i sportske potrebe. Njihov tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom omogućuje pacijentima brzo i učinkovito dobivanje svih certifikata i pregleda potrebnih za posao ili sportske aktivnosti.

Posjetitelji Poliklinike Pupillam mogu očekivati vrhunsku medicinsku skrb. Njihov stručni tim je tu da pomogne i pruži najbolji tretman za zdravlje pacijenata. Pacijenti su dobrodošli da kontaktiraju Polikliniku danas i zakažu termin. Briga o zdravlju pacijenata je njihova glavna briga.


3. Poliklinika Marin Med Zadar

Najbolje privatne poliklinike u Zadru
Medicinske usluge:Interne medicine (endokrinologija), Ortopedije i traumatologije, Anesteziologije, Radiologije, Hematologije

Adresa: Ul. Ljudevita Posavskog 7, 23000, Zadar

Dobrodošli u Polikliniku Marin Med Zadar, mjesto gdje briga o zdravlju ima najviši prioritet. Kao partnerska ustanova s Općom bolnicom Zadar, pružaju vrhunsku medicinsku skrb za pacijente iz svih dijelova svijeta.

Poliklinika Marin Med Zadar je otvorena u lipnju 2022. godine i smještena je u modernom prostoru unutar Poliklinike Opće bolnice Zadar. Njihov stručni tim liječnika i medicinskog osoblja pruža najmodernije dijagnostičke i terapijske postupke uz pojedinačni pristup svakom pacijentu.

Cilj Poliklinike Marin Med Zadar je osigurati najkvalitetniju njegu i rješenje za sve zdravstvene probleme pacijenata. Njihov tim visoko obrazovanih stručnjaka iz različitih medicinskih područja pruža najnovije dijagnostičke metode i terapije. Poliklinika je opremljena najsuvremenijom tehnologijom, uključujući MRI, ultrazvuk i ostale dijagnostičke uređaje koji omogućuju brzu i preciznu dijagnozu zdravstvenog stanja pacijenata.

Najvažnija vrijednost Poliklinike Marin Med Zadar je briga o pacijentima. Njihov tim stručnjaka komunicira na engleskom i drugim stranim jezicima kako bi osigurali da se pacijenti osjećaju ugodno i sigurno. Bez obzira na to jesu li domaći pacijenti ili turisti koji traže hitnu medicinsku pomoć, Poliklinika je tu da pruži brz i kvalitetan medicinski tretman.

Posjetitelji Poliklinike Marin Med Zadar mogu očekivati vrhunsku medicinsku skrb. Njihova misija je osigurati najbolje moguće dijagnostičke i terapijske postupke kako bi pacijenti što prije povratili zdravlje. Za sve zdravstvene potrebe, Poliklinika Marin Med Zadar je tu da pomogne.


4. Poliklinika Kranjčec

Najbolje privatne poliklinike u Zadru
Medicinske usluge:Orl, Estetska medicicna, Urologija, Kirurgija, Plastična kirurgijaglave i vrata, Interna medicina, Laserske usluge

Adresa: Ulica Postrojbi Specijalne Policije 5

Poliklinika Kranjčec vrhunska je privatna poliklinika u Zadru. Ova moderna privatna poliklinika teži pružanju najbolje moguće zdravstvene skrbi svojim pacijentima.

Poliklinika Kranjčec ističe se po vrhunskoj usluzi, kvalitetnoj opremi i multidisciplinarnom pristupu pacijentima. Tim visoko stručnih liječnika neprestano se usavršava kako bi pacijentima pružio najnovije tretmane i pomaknuo granice liječenja. Uz to, u Poliklinici Kranjčec pacijenti mogu očekivati širok spektar dijagnostičkih pretraga i minimalno invazivnih kirurških zahvata.

Poliklinika Kranjčec ima za cilj osigurati kontinuitet zdravstvene usluge pacijentima. S energičnom posvećenošću i pažnjom prema svakom pacijentu, dr. Zoran Kranjčec, osnivač Poliklinike Kranjčec, vodi brigu o tome da se pacijentima osigura najsuvremenija skrb.

Pacijenti mogu doživjeti vrhunski nivo zdravstvene njege u privatnoj Poliklinici Kranjčec – poliklinici koja se ponosi svojim angažmanom u uvodjenju najkvalitetnijih tretmana. Posjetitelji mogu posjetiti njihovu web stranicu kako bi saznali više o njihovim uslugama i dogovorili svoje konzultacije. Zdravlje pacijenata je njihova najveća briga.


5. Agram Poliklinika Zadar

Najbolje privatne poliklinike u Zadru
Medicinske usluge:Opća kirurgija, abdominalna kirurgija, plastična kirurgija, vaskularna kirurgija, interna medicina, radiologija, ginekologija, neurologija, psihijatrija, oftalmologija, fizikalna medicina i rehabilitacija, laboratorijska dijagnostika, citologija, otorinolaringologija, urologija, dermatologija i venerologija, ortopedija, medicina rada i anesteziologija .

Adresa: Obala kneza Branimira 5, Zadar 23000

Ljubazno medicinsko osoblje i vrhunski specijalisti uvijek su spremni dočekati pacijente u Agram Poliklinici Zadar. Ova moderna poliklinika nalazi se na sjecištu najsuvremenije medicinske opreme i interdisciplinarnog pristupa.

Agram Poliklinika Zadar nastoji pružiti najkvalitetnije usluge pacijentima, osiguravajući što učinkovitiji rad i maksimalno zadovoljstvo korisnika. Tim vrhunskih stručnjaka ima za cilj pružiti pacijentima najmoderniju medicinsku preventivu i dijagnostiku.

Uz upotrebu najnovijih tehnologija i praksi, Agram Poliklinika Zadar osigurava najprecizniju dijagnostiku i stvaranje individualizirane njege za svakog pacijenta. Njihova stručnost i predanost osiguravaju da pacijenti dobiju najbolju moguću medicinsku skrb tijekom svakog posjeta.

Posjetitelji mogu posjetiti njihovu web stranicu kako bi saznali više o uslugama i dogovorili konzultacije. Agram Poliklinika Zadar je tu da podrži pacijente u održavanju njihovog zdravlja i dobrobiti.


6. Poliklinika Arthra

Najbolje privatne poliklinike u Zadru
Medicinske usluge:Ortopedija i traumatologija, Fizikalna medicina i reumatologija, Fizikalna terapija i rehabilitacija, Biološko lječenje, Nutricionizam, Endokrinologija i dijabetologija, Neurokirurgija, Reumatologija i imunologija, Fizikalna medicina i rehabilitacija, Ambulanta za bol, Ortopedija

Adresa: Ulica Andrije Hebranga 10/C, Zadar

Poliklinika Arthra je vrhunski suvremeni centar za dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju bolesti i ozljeda lokomotornog sustava. Smještena u srcu Zadra, blizu sportskog centra, Arthra okuplja stručnjake iz ortopedije, traumatologije i fizikalne medicine.

Njihov multidisciplinarni pristup, suvremena tehnologija i metode omogućuju im da pruže specijalističke preglede, individualiziranu terapiju i rehabilitaciju za razne upalne, degenerativne bolesti i ozljede mišićno-koštanog sustava, reumatske bolesti zglobova i kralježnice te sportske ozljede.

U Poliklinici Arthra koriste ultrazvuk visoke rezolucije za preciznu dijagnostiku i primjenjuju suvremene metode liječenja, poput aplikacije matičnih stanica i autologne plazme, kako bi ubrzali proces ozdravljenja. Također koriste i učinkovite metode fizikalne terapije koje doprinose smanjenju boli, poboljšanju funkcionalnosti i povećanju pokretljivosti zglobova.

Kao jedinstvena poliklinika u Zadru, nude suvremene metode liječenja matičnim stanicama i ACP/PRP terapiju, biološke metode koje se koriste u liječenju ozljeda i problema mišićno-zglobnog sustava.

Posjetitelji mogu provjeriti njihovu web stranicu za više informacija o uslugama i dogovoriti konzultacije u Poliklinici Arthra. Zdravlje i dobrobit pacijenata su njihova najveća briga!


7. Poliklinika Diva

Najbolje privatne poliklinike u Zadru
Medicinske usluge:Dermatologija, Laserski centar, Estetska dermatologija, Ultrazvuk i Color Doppler, Intervencije pod ultrazvukom

Poliklinika Diva, jedna od vodećih privatnih poliklinika u Zadru, nudi vrhunsku dermatološku i venerološku skrb, kao i ultrazvučnu dijagnostiku. Smještena u širem centru grada, poliklinika Diva je moderna zdravstvena ustanova koja svojim pacijentima pruža stručnost, ljubaznost i brigu.

Od osnutka 2015. godine kao privatna dermatološka ordinacija, poliklinika Diva je postala prepoznatljiva i cijenjena. Kao odgovor na rastuću potražnju za kvalitetnom medicinskom skrbi, u 2020. godini postala je Poliklinika Diva. Proširujući svoj tim stručnjaka iz područja dermatologije i ultrazvučne dijagnostike, poliklinika Diva sada jamči sveobuhvatnu i individualiziranu skrb svim pacijentima.

Najbolje privatne poliklinike u Zadru

Na čelu poliklinike Diva nalazi se dr. Željka Juko Kasap, specijalistica dermatologije i venerologije. Uz nju, tu je i dr. Damir Kasap, specijalist kliničke radiologije s područjem paušalne ultrazvučne dijagnostike. Ovaj stručni tim pruža najnaprednije metode liječenja i dijagnostike, koristeći najnoviju tehnologiju i istraživanja.

Poliklinika Diva posebno je poznata po svojoj kvalitetnoj usluzi u području dermatologije i venerologije. Bez obzira jeste li u potrazi za tretmanima kože ili liječenjem dermatoloških problema poput akni, ekcema ili psorijaze, poliklinika Diva pruža personalizirani pristup i najnovije metode liječenja. Osim toga, njihovo iskusno osoblje nudi redovite preglede madeža i rane detekcije raka kože kako bi vaša koža ostala zdrava i bezbrižna.

Najbolje privatne poliklinike u Zadru

Uz dermatološku skrb, poliklinika Diva također je specijalizirana za ultrazvučnu dijagnostiku. S vrhunskom opremom i stručnim timom radiologa, poliklinika Diva može pružiti precizne i brze rezultate u područjima poput abdomena, krvnih žila, mišićno-koštanog sustava i reproduktivnih organa. Njihova sposobnost pružanja pouzdane dijagnostike donosi mir i sigurnost pacijentima koji trebaju dodatna ispitivanja.

Poliklinika Diva je prava adresa za sve vaše dermatološke potrebe i ultrazvučnu dijagnostiku u Zadru. Posjetite njihovu web stranicu i rezervirajte svoj termin već danas!


Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu

Zagreb – grad koji pulsira s dinamikom moderne medicine, dom je najboljih privatnih poliklinika u Republici Hrvatskoj. Ako ste već pročitali naš članak o najboljim privatnim poliklinikama u Zadru i pronašli stručnost i profesionalizam koji tražite, vrijeme je da vas preusmjerimo prema članku koji će još više zadovoljiti vaše potrebe – članku o najboljim privatnim poliklinikama u Zagrebu.

Gledajući šire zdravstvene stanje u Hrvatskoj, nemoguće je zaobići Zagreb, glavni grad koji je poznat po svojim sjajnim zdravstvenim uslugama. U njemu se nalazi vrhunski sustav bolnica, klinika i poliklinika, što često privlači i pacijente iz drugih dijelova zemlje.

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu nude širok spektar medicinskih usluga i stručnih konzultacija. Bez obzira radi li se o oftalmologiji, dermatologiji, kardiologiji ili ortopediji, ove poliklinike imaju visoko educirane liječnike i najnoviju medicinsku opremu koja im omogućuje pružanje vrhunske njege pacijentima.

Sjajna stvar kod ovih poliklinika je njihova pristupačnost. Bez obzira jeste li iz Zagreba ili ste iz drugog dijela Hrvatske, privatne poliklinike u Zagrebu su lako dostupne i pružaju vrhunsku skrb pacijentima bez dugih lista čekanja.


FAQs

Kako mogu biti siguran da će privatne poliklinike u Zadru pružiti kvalitetnu medicinsku uslugu?

Privatne poliklinike u Zadru imaju visoko educirane liječnike i opremljene su najnaprednijom medicinskom opremom, što jamči vrhunsku skrb i kvalitetnu uslugu.

Koliko je dostupna privatna poliklinika u Zadru i mogu li zakazati termin u kratkom roku?

Većina privatnih poliklinika u Zadru pruža brze usluge i nudi zakazivanje termina u kratkom roku, što omogućava pacijentima da dobiju potrebnu njegu bez dugog čekanja.

Jesu li cijene usluga u privatnim poliklinikama u Zadru prihvatljive?

Cijene usluga u privatnim poliklinikama u Zadru mogu varirati, ali obično su prihvatljive i pružaju dodatnu vrijednost u obliku vrhunske skrbi i personaliziranog pristupa liječenju.

Koje specijalnosti su dostupne u privatnim poliklinikama u Zadru?

Privatne poliklinike u Zadru obično nude širok spektar medicinskih usluga, uključujući specijalnosti poput dermatologije, oftalmologije, kardiologije, ortopedije i mnoge druge.

Kako mogu dobiti više informacija o specifičnim uslugama koje pružaju privatne poliklinike u Zadru?

Možete posjetiti web stranice ili kontaktirati privatne poliklinike u Zadru putem telefona ili e-pošte kako biste dobili detaljnije informacije o svim uslugama koje pružaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *