Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj

Tražite najbolju zdravstvenu njegu u Hrvatskoj? Otkrijte 10 najboljih poliklinika poznatih po iznimnim medicinskim uslugama i naprednim tretmanima.

Od specijalizirane skrbi do vrhunskog zdravstvenog iskustva, ove klinike imaju sve.

Krenite na ovo zadivljujuće putovanje u najbolje hrvatske poliklinike. Od estetske kirurgije do kardiologije, doživite sveobuhvatnu zdravstvenu skrb na jednom odredištu. Učinite prvi korak prema liječenju svjetske klase.

Ne propustite najbolje klinike u Hrvatskoj. Pronađite svoju savršenu zdravstvenu ustanovu!

Table of Contents

1. Poliklinika Mazalin

Poliklinika Mazalin cijeni cjelovit pristup zdravlju, posvećujući pažnju svakom detalju i aspektu dobrobiti, koji obuhvaća tijelo, um i duh. Prepoznajući važnost čak i naizgled beznačajnih simptoma kao što su migrene, gubitak apetita ili kožni osip, nastojimo napraviti značajnu razliku u dijagnozi i liječenju svojom stručnošću, iskustvom i suosjećajnim pristupom.

Njihova predanost holističkoj njezi prikazuje i njihova nova lokacija Štriginoj 21b gdje su stvorili toplu, udobnu, održivu i modernu oazu za pacijente. Otkrijte specijalizirane usluge u ginekologiji, njezi trudnoće, radiologiji (ultrazvučna dijagnostika), dermatologiji, estetskim tretmanima te internoj medicini i endokrinologiji.

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj
source: poliklinika-mazalin.hr

Zakažite termin u poliklinici Mazalin već danas, a njihov predani tim će u najkraćem roku organizirati potrebne usluge, bilo da trebate preventivni pregled, dijagnostiku ili konzultacije s specijalistima.

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj
Medicinske usluge:Ginekologija, njega trudnoće, radiologija (ultrazvučna dijagnostika), dermatologija, estetski tretmani te interna medicina i endokrinologija.
Informacije:tel: +38598 517230

2. Poliklinika Affidea

Poliklinika Affidea renomirani je pružatelj naprednih slikovnih, ambulantnih i onkoloških usluga dijagnostike diljem Europe. S više od 320 centara u 15 zemalja, Affidea je vodeća paneuropska zdravstvena organizacija.

U Hrvatskoj Affidea posluje od 2008. godine, pružajući širok spektar usluga u skladu s najvišim medicinskim, europskim i svjetskim standardima. S četiri neovisna centra smještena u većim gradovima, uključujući Affidea Čavka i Affidea Sveti Rok u Zagrebu, Affidea Kalajžić u Splitu i Affidea Vita u Šibeniku, klinike su postale vitalna destinacija za pacijente privatnog i javnog zdravstvenog osiguranja (HZZO). Ugled centara Affidea u Hrvatskoj izgrađen je na kompetentnosti njihovog visokostručnog tima, bogatom medicinskom iskustvu i značajnim ulaganjima u najsuvremenije objekte.

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj
source: affidea.hr

U Poliklinikama Affidea zadovoljstvo i dobrobit pacijenata su najvažniji. Klinike zapošljavaju i surađuju s timom visokokvalificiranih medicinskih i administrativnih stručnjaka koji su posvećeni pružanju personaliziranih usluga i osiguravanju najviše razine skrbi. Sa 99 zaposlenih i 29 liječnika, Poliklinika Kalajžić je opremljena za prihvat značajnog broja pacijenata, obavivši oko 100.000 pregleda godišnje. Klinike raspolažu najsuvremenijom opremom koja omogućuje točnu i učinkovitu dijagnostiku.

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj
Medicinske usluge: Dijagnostika, specijalistički pregledi, sistematski pregledi, fiyikalna terapija i rehabiltacija, labaratorij, tretmani
InformacijeAffidea Sveti Rok: + 385 1 2394 400
Affidea Čavka: +385 1 2316 704
Affidea Vita: +385 22 312 644
Affidea Kalajžić: +385 21 453 310

3. Poliklinika Kvaternik

Poliklinika Kvaternik, novoosnovana poliklinika za dijagnostiku i liječenje smještena u srcu Zagreba, nudi širok spektar zdravstvenih usluga, uključujući internu medicinu, ultrazvučnu dijagnostiku, otorinolaringologiju, dermatologiju, estetsku kirurgiju i ortopediju.

S dvije odlične lokacije i timom vrhunskih medicinskih stručnjaka, Poliklinika Kvaternik osigurava brzo i kvalitetno rješavanje Vaših zdravstvenih potreba. Apsolutna posvećenost klinike brizi za pacijente, u kombinaciji sa stručnošću i dugogodišnjim iskustvom njezinih liječnika, kamen je temeljac njezinog poslovanja.

Misija Poliklinike Kvaternik je pružiti najbolju uslugu svojim pacijentima kroz najsuvremenije metode dijagnostike i liječenja. Klinika nudi sveobuhvatan spektar medicinskih usluga, uključujući otorinolaringologiju, dermatovenerologiju, ortopediju, opću kirurgiju, endokrinologiju i dijabetologiju, liječenje kroničnih rana, radiologiju, urologiju i proktologiju.

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj
source: poliklinika-kvaternik.hr

Kako bi poboljšala dostupnost svojih medicinskih usluga, Poliklinika Kvaternik otvorila je dvije poslovnice u Zagrebu. Glavna poliklinika nalazi se u Šubićevoj 27, dok je druga poslovnica na adresi Kostanjevec 47. Ovo proširenje potaknuto je prepoznavanjem stručnosti i profesionalnosti klinike od strane velikog broja klijenata, kao i potražnjom za medicinskim uslugama u općoj anesteziji. Druga poslovnica opremljena je potpuno novom operacijskom salom za zahvate koji se izvode u općoj anesteziji, čime je osigurana vrhunska medicinska skrb za opsežnije kirurške intervencije.

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj
Medicinske usluge:Otorinolaringologija, Dermatovenerologija, Ortopedija, Opća kirurgija, Endokrinologija i dijabetologija, Liječenje kroničnih rana, Radiologija, Urologija, Proktologija
Informacije:tel:+38516131900

4. Poliklinika AGRAM

Poliklinika Agram, dio renomirane Specijalne bolnice AGRAM, vodi privatno zdravstvo u Hrvatskoj s 20 godina stručnog iskustva. Prioritet im je medicinska izvrsnost, rana dijagnoza i interdisciplinarni tretmani.

Briga usmjerena na pacijenta u središtu je Poliklinike Agram. Nudi jednodnevne opće i laparoskopske operacije, kardiovaskularne intervencije te širok spektar medicinskih usluga. S timom od preko 200 predanih zdravstvenih djelatnika, uključujući 60 liječnika specijalista, osiguravaju vrhunsku skrb.

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj
source: agram-bolnica.hr

Opremljena najsuvremenijom dijagnostičkom tehnologijom, Poliklinika Agram kontinuirano ulaže u unapređenje zdravstva. Uslužili su gotovo milijun pacijenata, pružajući više od 15 milijuna zdravstvenih usluga. Pacijenti često odlučuju nastaviti liječenje kod svojih liječnika kojima vjeruju.

Usmjerenošću na prevenciju i pravovremenu dijagnostiku, Poliklinika Agram nastoji održati visoku kvalitetu života. Aktivno promiču zdravstvenu svijest, zdrave stilove života i redovite preventivne preglede.

Odaberite Agram Polikliniku za iznimnu njegu, vrhunsku tehnologiju i posvećenost vašoj dobrobiti.

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj
Medicinske usluge:Opća kirurgija, abdominalna kirurgija, plastična kirurgija, vaskularna kirurgija, interna medicina, radiologija, ginekologija, neurologija, psihijatrija, oftalmologija, fizikalna medicina i rehabilitacija, laboratorijska dijagnostika, citologija, otorinolaringologija, urologija, dermatologija i venerologija, ortopedija, medicina rada i anesteziologija .
Informacije:01 304 6000

5. Poliklinika Aviva

Poliklinika Aviva, sljednica Poliklinike Nemetova koja je 1979. godine osnovana kao prva poliklinika u Hrvatskoj, kroz svoju 44-godišnju povijest stekla je prepoznatljivost kao istaknuti simbol hrvatskog zdravstva. Godine 2021. postala je ponosna članica Arsano Medical Group, najveće medicinske grupacije u zemlji. Poliklinika Aviva održava visok standard kvalitete, koristeći najsuvremeniju dijagnostičku tehnologiju i zapošljava tim visokostručnih i savjesnih stručnjaka.

Poliklinika Aviva pokriva širok spektar specijalnosti, uključujući internu medicinu, kardiologiju, radiologiju, dermatologiju, urologiju, neurologiju, malu kirurgiju, pulmologiju, fizikalnu medicinu s rehabilitacijom, gastroenterologiju, ginekologiju, otorinolaringologiju, oftalmologiju, nuklearnu medicinu, ortopediju, biokemijsko-hematološki laboratorij , psihologije i endokrinologije, osiguravajući da pacijenti dobiju sveobuhvatnu i personaliziranu skrb prilagođenu njihovim specifičnim potrebama.

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj
source: poliklinika-aviva.hr

Uz snažan fokus na promicanje zdravlja, holistički pristup rješavanju zdravstvenih potreba i predanost individualiziranoj skrbi, klinika je preferirani izbor za značajan dio pojedinaca i organizacija koji traže vrhunske medicinske usluge.

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj
Medicinske usluge:Interna medicina, kardiologija, radiologija, dermatologija, urologija, neurologija, mala kirurgija, pulmologija, fizikalna medicina s rehabilitacijom, gastroenterologija, ginekologija, otorinolaringologija, oftalmologija, nuklearna medicina, ortopedija, biokemijsko-hematološki laboratorij, psihologija i endokrinologija
Informacije:tel: 01 46 93 111

6. Poliklinika Rotim

Poliklinika Rotim vodeća je medicinska ustanova u Zagrebu koja nudi specijalizirane usluge u područjima kao što su neurokirurgija, ortopedija, fizikalna medicina, rehabilitacija, neurologija, radiologija, anesteziologija, liječenje boli, estetska medicina i MR dijagnostika.

Uz naprednu tehnologiju i pristup usmjeren na pacijenta, pružaju sveobuhvatnu skrb prilagođenu individualnim potrebama. Poznata stručnost klinike proteže se na profesionalne sportaše i sportske entuzijaste koji traže vrhunsko liječenje boli, terapiju, neurokirurgiju, ortopediju i radiologiju.

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj
source: rotim.hr

U Poliklinici Rotim misija je pružiti vrhunsku zdravstvenu skrb prilagođenu jedinstvenim potrebama svakog pojedinca, dok im je vizija osigurati rano otkrivanje bolesti i najsuvremenije metode liječenja za optimalne ishode pacijenata. Pacijenti mogu očekivati ​​najvišu razinu skrbi, brzu pozornost na njihove probleme i predanost poboljšanju kvalitete života. Poliklinika Rotim predana je pružanju vrhunske zdravstvene skrbi i poboljšanju kvalitete života pacijenata.

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj
Medicinske usluge:Neurokirurgija, ortopedija, fizikalna medicina i rehabilitacija, neurologija radiologija, anesteziologija i liječenje boli, estetska medicina, magnetska rezonanca (MR)

7. Poliklinka Drinković

Poliklinika Drinković, koju je 1988. godine osnovao prof. dr. Ivan Drinković, koji je i dalje ravnatelj i jedan od vodećih liječnika sa ekspertizom u šest medicinskih specijalnosti, jedna je od najstarijih privatnih klinika s tradicijom izvrsnosti.

Od samog osnutka, primarni cilj poliklinike je osigurati najbolju medicinsku skrb za svakog pacijenta, a prioritet je njegovo zdravlje. Trude se pružanja najkvalitetnijih medicinskih usluga i postizanja optimalnih rezultata ugradnjom najnovijih dostignuća medicine i medicinske tehnologije koji su sastavni dio njihove prakse. Njihovi ciljevi uključuju ulijevanje nade, doprinos zdravlju i podržavanje najviših standarda profesionalizma, etike i osobne odgovornosti. Poliklinika Drinković nudi niz medicinskih usluga, uključujući dijagnostiku bolesti dojke, radiologiju, internu medicinu, dermatologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ginekologije, opstetricije i preventivnih sustavnih pregleda.

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj
source: drinkovic.hr

Liječnici i suradnici Poliklinike Drinković su renomirani profesori, specijalisti i stručnjaci u svojim područjima s bogatim iskustvom. Autori su brojnih znanstvenih članaka i znanstvenih istraživanja, aktivno sudjeluju u međunarodnim i domaćim kontinuiranim stručnim usavršavanjima i znanstvenim simpozijima. Smještena u srcu Zagreba u Ulici Bogoslava Šuleka 5 (400m istočno od Kvaternikovog trga i 20m od Maksimirske ulice.

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj
Medicinske usuluge:Dijagnostika bolesti dojke, radiologija, interna medicina, dermatologija, fizikalna medicina i rehabilitacija, ginekologija, opstetricije i preventivni sistematski pregledi.
Informacije:01 2321 970

8. CROATIA Poliklinika

Croatia Poliklinika je etablirana zdravstvena ustanova poznata po svojim iznimnim uslugama i naprednim sadržajima. Sa šest regionalnih centara diljem Hrvatske, poliklinika nudi sveobuhvatne medicinske preglede i tretmane pacijenata. Uspjeh klinike leži u timu visoko iskusnih i kvalificiranih medicinskih stručnjaka koji svakom pacijentu pružaju personaliziranu skrb, dajući prioritet individualnim potrebama i osiguravajući izvanrednu zdravstvenu skrb. Od trenutka ulaska pacijenata u kliniku do konzultacija sa specijaliziranim odjelima, naglasak je na dostupnosti i iznimnoj zdravstvenoj skrbi.

Croatia Poliklinika predana je ostati na čelu medicinske tehnologije. Ulažu u najsuvremeniju opremu koja omogućuje brzu i točnu dijagnostiku različitih zdravstvenih stanja. Ova predanost naprednoj tehnologiji osigurava da pacijenti dobiju pravovremenu prevenciju bolesti i učinkovite mogućnosti liječenja. Klinika se može pohvaliti timom izuzetnih stručnjaka koji posjeduju veliko znanje i stručnost u svojim područjima. Njihova predanost njezi pacijenata priskrbila im je priznanje i pacijenata i medicinske zajednice

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj
source: novilist.hr

Croatia Poliklinika kontinuirano ažurira svoju praksu kako bi bila u skladu s najnovijim dostignućima u zdravstvu, osiguravajući pacijentima najsuvremenije i najučinkovitije dostupne tretmane. Sa centrima u istaknutim gradovima poput Zagreba, Rijeke, Splita, Pule, Koprivnice i Osijeka, Croatia Poliklinika pruža visokokvalitetne zdravstvene usluge pojedincima i zajednicama diljem Hrvatske. Bilo da su pacijentima potrebni rutinski pregledi ili specijalizirani tretmani, poliklinika je posvećena pružanju sveobuhvatne i suosjećajne skrbi, održavajući najviše standarde profesionalnosti i pristup usmjeren na pacijenta.

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj
Medicinske usluge: Sistematski pregledi, dermatologija i venerologija, endokrinologija s dijabetologijom, fizikalna medicina i rehabilitacija, gastroenterologija, ginekologija, internistički pregled, kardiologija, laboratorij, mali kirurški zahvati, nefrologija, neurokirurgija, neurologija, nutricionizam, oftalmologija, ortopedija, otorinolaringologija, psihijatrija, pulmologija, radiologija, and urologija.
Informacije:tel: 072000999

9. Poliklinika Bagatin

Poliklinika Bagatin vodeća je klinika u Hrvatskoj i Europi specijalizirana za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju. Osnovana 1995. godine kao privatna ordinacija za maksilofacijalnu kirurgiju, klinika se razvila u pionirsku ustanovu koju su osnovali renomirani stručnjaci na tom području. S timom liječnika specijalista iz devet različitih područja te vrhunskim timom medicinskih kozmetologa, medicinskih sestara i tehničara, Poliklinika Bagatin spaja profesionalnost, sofisticiranost i usmjerenost na zdravlje i ljepotu.

Poliklinika djeluje na tri lokacije u Zagrebu i Splitu, s više od 250 usluga. U zagrebačkom Green Gold Toweru pružaju napredne tretmane u dermatologiji, stomatologiji i kozmetologiji. Njihov dermatološki odjel prepoznat je kao najbolja klinika za dermatologiju u Europi. U Zagrebu imaju i najsuvremeniji Dental centar specijaliziran za estetsku stomatologiju, oralnu kirurgiju i ortodonciju.

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj

Druga lokacija Poliklinike Bagatin u Zagrebu usmjerena je na maksilofacijalnu, opću i plastičnu kirurgiju. Nudi sveobuhvatne kirurške usluge, uključujući konzultacije s inovativnim VECTRA XT 3D uređajem za postoperativne simulacije. Njihova treća lokacija u Splitu, u sklopu Dioklecijan Hotel & Residence, nudi usluge s pet zvjezdica u stomatologiji, kozmetologiji i estetskoj dermatologiji.

Opredijeljenost klinike za personaliziranu njegu, sveobuhvatne usluge i iskustvo s pet zvjezdica priskrbilo im je reputaciju najbolje međunarodne klinike za estetsku kirurgiju. Prioritet im je zadovoljstvo klijenata, razumijevanje njihovih potreba i nadmašivanje njihovih očekivanja. S bogatom poviješću, vrhunskom tehnologijom i visokostručnim timom, Poliklinika Bagatin teži izvrsnosti u potrazi za zdravljem i ljepotom.

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj
Medicinske usluge:Estetska kirurgija, stomatologija, dermatologija, maksilofacijalna kirurgija, opća kirurgija i plastična kirurgija
Informacije:+385 1 46 10 225

10. Poliklinika Vaš Pregled

Poliklinika Vaš Pregled, koju je 2016. godine osnovao sadašnji ravnatelj dr. Tomislav Madžar, zdravstvena je ustanova koja predstavlja savršen spoj dviju životnih strasti: medicine i sporta. Prepoznajući važnost pružanja ozbiljne društvene potpore sportu zbog bezbrojnih pozitivnih aspekata koje on donosi kako mentalnom tako i fizičkom zdravlju, posebice u kontekstu iznimnih sportskih postignuća u svjetskim razmjerima koji podižu ugled naše zemlje, Poliklinika Vaš Pregled krenula je na svoj put podići kvalitetu zdravstvene skrbi koja se pruža sportašima na viši standard koji odražava njihov doprinos našem društvu.

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj
source: vaspregled.hr

Danas, nakon samo nekoliko godina rada poliklinika ponosi se sveobuhvatnim centrom medicine rada za radnike svih zanimanja te vrhunskim centrom sportske medicine u kojem se pregledavaju vrhunski profesionalni sportaši , dijagnostika i liječenje. Posebno se ponosi što služe najdragocjenijim članovima našeg društva – našoj djeci – koja predstavljaju buduću generaciju sportskih legendi i zdravu naciju o kojoj se moramo i želimo brinuti na primjeren način.

Najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj
Medicinske usluge:Medicina rada, medicina sporta, dijagnostičke usluge, fizikalna terapija, kardiologija, ortopedija, radiologija, pedijatrija, interna medicina, dermatologija, ginekologija, oftalmologija, stomatologija, nutricionizam i dijetetika, psihologija i savjetovanje te hitna medicina.
Informacije:+385 15811 587

Najbolje privatne poliklinike u Zagrebu

Ako tražite sveobuhvatan vodič kroz najbolje privatne poliklinike u Hrvatskoj, na pravom ste mjestu! Dok istražujemo uspješnu zdravstvenu scenu diljem zemlje, jedan se grad ističe kao svjetionik iznimne medicinske skrbi — Zagreb. Otkrijte crème de la crème privatnih klinika u našem posvećenom članku o “Najboljim privatnim poliklinikama u Zagrebu” i otkrijte vrhunac zdravstvene izvrsnosti u živopisnom glavnom gradu Hrvatske. Pripremite se da krenete na putovanje medicinske stručnosti bez premca u samom srcu Zagreba.


FAQs

Koje usluge nudi Poliklinika AGRAM?

Poliklinika AGRAM nudi širok spektar medicinskih usluga, uključujući opću kirurgiju, abdominalnu kirurgiju, plastičnu kirurgiju, vaskularnu kirurgiju, internu medicinu, radiologiju, ginekologiju, neurologiju, psihijatriju, oftalmologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, laboratorijsku dijagnostiku, citologiju, otorinolaringologiju, urologiju, dermatologije i venerologije, ortopedije, medicine rada i anesteziologije.

Koje specijalizirane usluge pruža Poliklinika Mazalin?

Poliklinika Mazalin specijalizirana je za ginekologiju, njegu trudnoće, radiologiju (ultrazvučna dijagnostika), dermatologiju, estetske tretmane, internu medicinu i endokrinologiju.

Gdje se nalazi Poliklinika Kvaternik i koje usluge nudi?

Poliklinika Kvaternik nalazi se u srcu Zagreba, Hrvatska. Nudi širok spektar zdravstvenih usluga, uključujući internu medicinu, ultrazvučnu dijagnostiku, otorinolaringologiju, dermatologiju, estetsku kirurgiju i ortopediju.

Koja je misija Poliklinike Kvaternik?

Misija Poliklinike Kvaternik je pružiti najbolju uslugu pacijentima kroz najsuvremenije metode dijagnostike i liječenja. Poliklinika nudi sveobuhvatne medicinske usluge, uključujući otorinolaringologiju, dermatovenerologiju, ortopediju, opću kirurgiju, endokrinologiju i dijabetologiju, liječenje kroničnih rana, radiologiju, urologiju i proktologiju.

Koje su specijalnosti Poliklinike Aviva?

Poliklinika Aviva pokriva širok spektar specijalnosti, uključujući internu medicinu, kardiologiju, radiologiju, dermatologiju, urologiju, neurologiju, malu kirurgiju, pulmologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, gastroenterologiju, ginekologiju, otorinolaringologiju, oftalmologiju, nuklearnu medicinu, ortopediju i dr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *