Nove kriptovalute u 2023. godini

Pažnja svim kripto entuzijastima! Jeste li u potrazi za najnovijim i najboljim novim kriptovalutama za 2023.?

Ne tražite dalje! Svijet kripto će svjedočiti velikoj transformaciji s dolaskom Web3 tehnologije i povećanim interesom za kripto igre.

U ovom ćemo članku pobliže pogledati nove kriptovalute koje najviše obećavaju i koje oblikuju budućnost decentraliziranog svijeta. Od NFT platformi do P2E igara, postoji obilje novih mogućnosti za istraživanje.

Pripremite se uroniti u svijet novih i uzbudljivih kriptovaluta koje će osvojiti svijet.

Table of Contents

1. Meta Masters Guild (MEMAG)

Meta Masters Guild (MEMAG) je nova i inovativna kriptovaluta koja je zabilježila značajan rast u kratkom vremenu. U samo prva 24 sata prikupila je više od 50.000 dolara, a u samo tri tjedna prikupila je više od 2,6 milijuna dolara. MEMAG razvija prvu svjetsku Web3 mobilnu platformu za igranje s fokusom na zabavu. Platforma daje prioritet objavljivanju održivih igara koje se mogu igrati dugoročno. Projekt se razlikuje od drugih tako što se reklamira kao igra “igraj i zaradi”, a ne “igraj da zaradiš”.

Nove kriptovalute u 2023. godini
memag.io/en

Drugi token, GEMS, bit će distribuiran kao nagrada i korišten kao valuta unutar igara, a može se pretvoriti u MEMAG. Trenutno MEMAG ima tri igre u razvoju, uključujući trkaću igru, naizmjeničnu fantastičnu borbenu igru ​​i metaverzum otvorenog svijeta. Igre su usmjerene isključivo na mobilne uređaje i očekuje se da će biti objavljene krajem 2023. Platforma će također poželjeti dobrodošlicu drugim programerima i studijima da izrađuju igre unutar njezinog ekosustava.

Nove kriptovalute u 2023. godini
Simbol kriptovalute:MEMAG
Trenutna faza dostupnosti:42,000,000

2. FightOut (FGHT)

FightOut je nova kriptovaluta koja postaje sve popularnija među ulagačima zahvaljujući svom projektu poteza i zarađivanja. U manje od tjedan dana projekt je privukao više od 2 milijuna dolara financiranja, što ga čini vrlo ambicioznim. FightOut nije samo još jedan kripto projekt potezanja i zarađivanja, već je to holistički pristup poboljšanju cjelokupnog zdravlja i dobrobiti korisnika kroz vježbe snage i kardio vježbe, mentalnu snagu i prehranu. Platforma koristi pametnu tehnologiju i aplikaciju kako bi korisnicima pružila prilagođene programe vježbanja, videozapise s uputama i prilagodljiv NFT avatar. FGHT token poduprijet će cijeli projekt, dok će se REPS koristiti kao valuta unutar aplikacije za nagrađivanje korisnika za dovršetak vježbi i postizanje ciljeva.

Nove kriptovalute u 2023. godini
cryptonews.com

Projekt također planira integrirati teretane diljem svijeta s Web3 značajkama i ima opsežan ambasadorski program koji uključuje sportaše svjetske klase i elitne trenere. Ukupna ponuda tokena je 10 milijardi, od čega je 30% alocirano za pretprodaju, a 50% rezervirano za budući razvoj. Sredstva prikupljena u pretprodaji bit će utrošena na kupnju i uređenje prostora, marketing i partnerstva te razvoj proizvoda. S maksimalnom cijenom od 0,0333 USD 31. ožujka 2023. rani ulagači imaju priliku zaraditi do 50% u bonusima tijekom pretprodaje i vidjeti potencijalno povećanje cijene od 80%.

Nove kriptovalute u 2023. godini
Simbol kriptovalute:FGHT
Trenutna faza dostupnosti:10,000,000,000

3. C+Charge (CCHG)

C+Charge je ekološki prihvatljiva kriptovaluta koja je usmjerena na pojednostavljenje procesa punjenja električnih vozila (EV). CCHG token može se koristiti kao način plaćanja na stanicama za punjenje i pohranjuje se u kripto novčanik koji je predstavljen u mobilnoj aplikaciji C+Charge. Tijekom prve faze C+Charge pretprodaje, CCHG kovanice se nude po 0,013 USD, a do četvrte i posljednje faze, očekuje se da će im vrijednost porasti za 80% na 0,0235 USD. Pretprodaja ima ograničenje od 6,6 milijuna dolara, a 40% ukupne ponude tokena (1 milijarda) je dodijeljeno pretprodaji, sa samo 8% rezervirano za likvidnost razmjene.

Imatelji CCHG tokena daju pozitivan doprinos okolišu jer se nakon upotrebe za plaćanje kovanice prebacuju u novčanik i uklanjaju iz optjecaja. Projekt demokratizira ugljične kredite nudeći ih kao nagradu vozačima za punjenje njihovih vozila i sklopio je partnerstvo s Flowcarbonom, koji je sredinom 2022. primio 70 milijuna dolara financiranja od velikih fondova rizičnog kapitala, i Perfect Solutions Turkey, koji upravlja s 20% punjenja postaje u zemlji.

Nove kriptovalute u 2023. godini
cryptonews.com

Mobilna aplikacija C+Charge također pomaže vozačima da pronađu najbližu funkcionalnu punionicu i pruža ključne pojedinosti kao što su cijena i razdoblje čekanja, čineći vlasništvo EV praktičnijim i pristupačnijim. Tim koji stoji iza C+Charge je doxxed i KYC verificiran, a zainteresirane strane mogu saznati više o CCHG tokenima čitanjem whitepaper-a ili pridruživanjem Telegram grupi.

Nove kriptovalute u 2023. godini
Simbol kriptovalute:CCHG
Trenutna faza dostupnosti:1,000,000,000

4. Metropoly (METRO)

Metropoly je nova kriptovaluta koja ima za cilj demokratizirati pristup ulaganjima u nekretnine korištenjem blockchain tehnologije. Projekt gradi globalno NFT tržište za imovinu podržanu nekretninama iz stvarnog svijeta. Kako bi ta imovina bila dostupna široj publici, Metropolyjev tim ručno bira nekretnine i pretvara ih u NFT-ove, koji se zatim frakcionaliziraju kako bi se omogućilo ulaganje od samo 100 USD. Imovina skuplja najamninu i povećava vrijednost, a Metropoly se brine o pronalaženju zakupaca za nekretnine.

Nove kriptovalute u 2023. godini

Projekt ima partnerstva s dobro etabliranim igračima u industriji i privlači pozornost svojim ranim popustima i bonusima. METRO tokeni dostupni su za pretprodaju, a ulagači mogu dobiti dodatnih 20% korištenjem bonus koda Launch20. Tu je i Metropoly nagradna igra za stan u Burj Khalifi vrijedan 1.000.000 dolara s godišnjim prihodom od najma od 100.000 dolara. Kako bi ispunili uvjete za nagradu, sudionici moraju izvršiti određene zadatke i imati 100 USD u METRO-u u vrijeme izvlačenja.

Nove kriptovalute u 2023. godini
Simbol kriptovalute:METRO
Trenutna faza dostupnosti:1,000,000,000

5. RobotEra (TARO)

RobotEra je kripto projekt koji je nedavno pokrenuo pretprodaju tokena u studenom 2022. Token $TARO dostupan je za kupnju u prvoj fazi pretprodaje za 0,02 USD i očekuje se da će mu vrijednost porasti za 60% prije nego što bude izlistan na bilo kojoj većoj burzi . U drugoj fazi cijena će porasti na 0,025 USD, au trećoj fazi na 0,032 USD. Projekt ima ograničenje od 7 milijuna dolara, a samo 270 milijuna tokena, 15% od ukupne maksimalne ponude od 1,8 milijardi, bit će dostupno tijekom pretprodaje.

RobotEra je metaverzalna igra koja od igrača zahtijeva da rekonstruiraju uništeni planet Taro pomoću robotskih NFT avatara. Igrači mogu kupiti zemljište, ukrasiti ga sredstvima u igri, zgradama i infrastrukturom kako bi povećali njegovu vrijednost. Igra nagrađuje igrače $TARO žetonima za razne aktivnosti kao što su rudarenje minerala, sudjelovanje na koncertima i organiziranje događaja. Robot i metaverse zemljišna parcela NFT-ovi se kasnije mogu zamijeniti za fiat valute.

Nove kriptovalute u 2023. godini

Kao projekt LBank Labsa, prilagođavanje robota i NFT-ova građevinskog zemljišta može se izvršiti pomoću alata u igri i ne zahtijeva nikakvo posebno znanje kodiranja. Skriptni jezik omogućit će širok raspon mogućnosti, a programeri očekuju da će se s vremenom pojaviti novi slučajevi upotrebe i značajke kako igrači ekosustav čine svojim.

RobotEra također omogućuje igračima zaradu pasivnog prihoda ulaganjem $TARO tokena. Ulagači mogu kupiti token koristeći ETH ili USDT, a minimalno ulaganje je 1.000 TARO. Najbolji način da osigurate niske cijene za token jest uključiti se u pretprodaju u prvoj fazi. Pretprodaja je započela u studenom 2022., a zainteresirani ulagači mogu biti u tijeku pretplatom na RobotEra Telegram kanal.

Nove kriptovalute u 2023. godini
Simbol kriptovalute:TARO
Trenutna faza dostupnosti:1,800,000,000

6. Calvaria (RIA)

Calvaria (RIA) je decentralizirana kriptovaluta i igra za zarađivanj. Projekt je završio pretprodaju i imat će svoju početnu ponudu razmjene (IEO) početkom veljače 2023. na BKEX-u, LBank-u i GotBit-u, koji imaju kombinirani obujam trgovanja od milijardu dolara. Točni datumi IEO bit će potvrđeni uskoro i objavljeni na Calvaria Telegram kanalu.

U igri igrači mogu kupiti NFT špilove karata koristeći RIA tokene za napredovanje u igri i nagrađeni su RIA tokenima za osvajanje turnira i veliku aktivnost. Igrači također mogu kombinirati svoje karte iste snage kako bi kupili karte više razine.

Nove kriptovalute u 2023. godini

Posjedovanje RIA tokena također pruža investitorima nekoliko pogodnosti. Jedna od tih prednosti je upravljanje, gdje broj tokena koje drži investitor određuje njihovu težinu glasanja. To omogućuje investitorima da djeluju kao menadžeri i donose odluke o budućnosti platforme.

Calvaria također omogućuje investitorima da ulože RIA tokene, što pokazuje njihovu dugoročnu predanost projektu i osigurava im dnevne nagrade i pasivne prihode. Osim toga, RIA tokeni mogu se koristiti za napredovanje u igri ili prodavati na sekundarnim tržištima.

Porez na promet od 0% za RIA, kako je navedeno u Calvaria whitepaperu, čini ga posebno privlačnim za aktivne igrače i dnevne trgovce. Općenito, Calvaria (RIA) je uzbudljiva nova kriptovaluta i igra koja ima potencijal pružiti i zabavu i prilike za ulaganje svojim korisnicima.

Nove kriptovalute u 2023. godini
Simbol kriptovalute:RIA
Trenutna faza dostupnosti:1,000,000,000

7. Tamadoge (TAMA)

Tamadoge (TAMA) obećavajuća je igra za zaradu (P2E) koja je dio uzbudljivog metaverzuma i ekosustava usmjerenog na NFT. Njegov token, TAMA, je deflacijska meme kriptovaluta koja nudi visoku razinu praktične korisnosti. Projekt Tamadoge bio je dobro prihvaćen tijekom pretprodaje, koja je prikupila 19 milijuna dolara u manje od osam tjedana, a njegova popularnost brzo raste, s preko 80 tisuća pratitelja na Twitteru i 55 tisuća na Telegramu.

TAMA nudi P2E igru ​​u kojoj igrači mogu trenirati i brinuti se za vlastite digitalne ljubimce, koje predstavljaju NFT-ovi. Mogu ih podići na razinu, zaraditi digitalne valute, boriti se protiv drugih i pokušati doći do vrha ljestvice. Kućni ljubimci se mogu kovati, mijenjati, kupovati i prodavati, a igrači mogu kupiti virtualnu hranu, igračke i poslastice za njih na Tamadoge tržnici. Tamaverse omogućuje igračima da urone u metaverzum platforme i koriste TAMA tokene kao valutu.

Nove kriptovalute u 2023. godini

Projekt ima strogu zalihu od samo 2 milijarde kovanica i deflacijski mehanizam koji troši 5% svake transakcije u trgovini za kućne ljubimce. Revidirao ga je SolidProof, a CoinSniper ga je proglasio najboljim novim projektom. Cijena TAMA-e zabilježila je ogroman rast nakon uvrštenja na OKX i trenutno se trguje na gotovo 0,03 USD, s najvišom cijenom svih vremena od 0,194 USD. Očekuje se da će se razvoj ekosustava ubrzati 2023. godine, a projekt se prijavljuje za kotacije na brojnim burzama. Ostanite ažurirani pridruživanjem Tamadoge Telegram grupi ili praćenjem projekta na Twitteru.

Nove kriptovalute u 2023. godini
Simbol kriptovalute:TAMA
Trenutna faza dostupnosti:2,000,000,000

8. IMPT (IMPT)

IMPT je novi projekt kriptovalute usmjeren na rješavanje pitanja klimatskih promjena. Prikupio je 20,5 milijuna dolara u pretprodaji i očekuje se da će imati dobre rezultate 2023. kada se tržište oporavi. Token je trenutno izlistan na Uniswap i LBank i bit će dostupan na sedam drugih burzi u nadolazećim tjednima.

IMPT je dobio pozitivne kritike od neovisnih stranica kao što su CryptoPresales.com i CoinCoidex.com i očekuje se da će u budućnosti imati dobre rezultate. Udružio se s više od 10.000 robnih marki i organizacija, uključujući Samsung, LEGO i Microsoft, kako bi pomogli u ublažavanju učinaka klimatskih promjena.

Nove kriptovalute u 2023. godini

IMPT će omogućiti kupcima da nadoknade svoj ugljični otisak financiranjem ekoloških projekata korištenjem klimatskih tokena. Krediti se mogu kupiti, prodati i zadržati za njihovu inherentnu vrijednost ili povući za jedinstvene NFT-ove ili za bodovanje na ploči s najboljim rezultatima koju će postaviti IMPT.

IMPT tim je transparentan i iskusan, s članovima koji imaju dugogodišnje iskustvo u trgovini i telekomunikacijama. Token je u potpunosti revidirao Hacken. Sa svojim fokusom na rješavanje problema iz stvarnog svijeta i već uspostavljenim partnerstvima, IMPT je spreman za uspješnu kripto pretprodaju.

Nove kriptovalute u 2023. godini
Simbol kriptovalute:IMPT
Trenutna faza dostupnosti:3,000,000,000

9. Battle Infinity (IBAT)

Battle Infinity (IBAT) novi je projekt kriptovalute koji kombinira elemente P2E igara i metaverzuma. To je jedan od najpopularnijih novih kripto kovanica 2022., koji ima uspješnu pretprodaju, gdje je dostigao svoj hard cap od 16 500 BNB u samo 24 dana.

Projekt uključuje NFT igranje, metaverzum i razne druge proizvode, uključujući vlastito decentralizirano NFT tržište, Battle Market. Aspekt igranja IBAT-a uključuje IBAT Premier League, sveobuhvatni P2E naslov u kojem igrači mogu sudjelovati u sportskim turnirima i ligama na blockchainu. Igra nudi različite sportove poput kriketa, bejzbola, hokeja, košarke i nogometa, dopuštajući igračima da sastave snažan tim sportaša koji će se natjecati protiv drugih i doći do vrha ljestvice.

Nove kriptovalute u 2023. godini

Igrači također mogu zamijeniti, kupiti i pohraniti NFT-ove te koristiti ključeve za kupnju i otključavanje sanduka unutar Battle Marketa. Ulagači mogu uložiti IBAT tokene i upariti ih s drugom kripto imovinom kao što su BNB ili Dogecoin kako bi zaradili nagrade. Platforma također omogućuje igračima nadogradnju i prilagodbu avatara te pristup Battle Areni, metaverzumu projekta.

IBAT tokeni mogu se kupiti na PancakeSwapu i sada su izlistani na LBank-u uz nulte transakcijske naknade. Projekt je nedavno lansirao svoj staking proizvod, koji je dosegao preko 5 milijuna dolara u TVLu. Više informacija o projektu Battle Infinity možete pronaći u whitepaperu i na platformama društvenih medija. Projekt također ima rastuću Telegram grupu.

Nove kriptovalute u 2023. godini
Simbol kriptovalute:IBAT
Trenutna faza dostupnosti:10,000,000,000

10. Lucky Block (LBLOCK)

Lucky Block (LBLOCK) značajna je nova kriptovaluta koja je stekla ogromnu popularnost od lansiranja početkom 2022. U početku kao platforma za natjecanja i NFT, Lucky Block je nedavno lansirao vrhunski kripto i bitcoin kasino koji nudi više od 2700 igara , uključujući klasične stolne igre, automate i mogućnosti sportskog klađenja na razne sportske događaje i eSportove.

Lucky Block ima primamljive bonuse dobrodošlice, gdje igrači mogu zaraditi do 15% povrata novca na gubitke. Stranici je lako pristupiti, s brzim postupkom prijave, minimalnim depozitom od 1 USD i bez naknada ili ograničenja na depozite ili isplate. Platforma podržava 10 različitih kriptovaluta, a LBLOCK će se uskoro dodati.

Nove kriptovalute u 2023. godini

Pretprodaja LBLOCK-a bila je jedna od najuspješnijih, dosegnuvši tržišnu vrijednost od milijardu dolara u rekordnom roku. U prvom tromjesečju 2022. ažuriranje Lucky Block V2 pokrenuto je kao ERC-20 token na mreži Ethereum. Potpuno razrijeđena tržišna kapitalizacija LBLOCK V2 je gotovo 7,5 milijuna dolara, a V1 u lancu BSC iznosi preko 44 milijuna dolara.

Lucky Block tim je doxxed i ima veliko iskustvo u domeni Web3. LBLOCK token je revidirao Solid Proof i postao je deflacijski, s 1% spaljivanja na mjesečnoj bazi. Investitori mogu pratiti ažuriranja projekta pridruživanjem Telegram grupi i praćenjem tima na društvenim medijima.

Nove kriptovalute u 2023. godini
Simbol kriptovalute:LBLOCK
Trenutna faza dostupnosti:100,000,000,000

FAQs

Koje su nove kriptovalute u 2023.?

Nove kriptovalute u 2023. su: Meta Masters Guild (MEMAG), FightOut (FGHT), C+Charge (CCHG), Metropoly (METRO), RobotEra (TARO), Calvaria (RIA), Tamadoge (TAMA), IMPT (IMPT), Battle Infinity (IBAT) i Lucky Block (LBLOCK)

Koje je značenje novih kriptovaluta u 2023. godini?

Nove kriptovalute u 2023. imaju potencijal poremetiti tradicionalne financijske sustave, pružiti nove mogućnosti ulaganja i ponuditi inovativna rješenja za probleme u stvarnom svijetu. Oni su odraz razvoja tehnologije, trendova i zahtjeva u kripto svijetu.

Zašto je Web3 tehnologija važna u novim kriptovalutama?

Web3 tehnologija odnosi se na sljedeću generaciju interneta koja ima za cilj stvoriti decentralizirano i sigurnije digitalno okruženje. Nove kriptovalute u 2023. ugrađuju ovu tehnologiju u svoje sustave, što pruža višu razinu sigurnosti, privatnosti i transparentnosti za njihove korisnike.

Kako kripto igre utječu na nove kriptovalute u 2023.?

Kripto igre su novi trend u gaming industriji koji uključuje korištenje blockchaina i kriptovaluta. Nove kriptovalute u 2023. uključuju ovaj trend i kao rezultat toga nude nova i inovativna iskustva igranja koja nagrađuju igrače digitalnom imovinom i tokenima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *