Želite li ostaviti svoj trag u svijetu kriptovalute, ali osjećate se preplavljeni marketinškim aspektom? Ne brinite, niste sami! S porastom digitalnih valuta, dolazi do priljeva agencija za kripto marketing koje obećavaju da će vaš brend podići na nove visine.

Bilo da ste startup ili dobro uspostavljena tvrtka, ključno je imati snažnu online prisutnost i ciljanu marketinšku strategiju kako biste dosegli željenu publiku. Tu stupaju agencije za kripto marketing! Oni nude širok raspon usluga kako bi vam pomogli promovirati svoj kripto projekt i učiniti ga uspješnim.

Najbolje agencije za kripto marketing razumiju detalje industrije i koriste svoju stručnost za stvaranje prilagođenih marketinških rješenja koja su prilagođena vašim specifičnim potrebama. Oni rade s vama na razvoju sveobuhvatnog marketinškog plana koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve i postignete uspjeh u svijetu kripto.

Dakle, jeste li spremni podići svoj kripto marketing na višu razinu? Nastavite čitati kako biste otkrili najbolje agencije za kripto marketing koje će vam pomoći promovirati vaš brend i ostaviti trajan utjecaj u svijetu kriptovaluta.

Table of Contents

1. Omni Agency

Omni Agency je full-stack agencija za kripto marketing sa sjedištem u Kanadi koja je specijalizirana za pružanje usluga blockchain projektima. S timom iskusnih stručnjaka zajednice i dokazanim procesom u pet koraka, oni pomažu kripto projektima uspostaviti snažnu prisutnost na društvenim mrežama i izgraditi autentičnu zajednicu. Tvrtka ima dobre rezultate s klijentima kao što su Raiinmaker, OptyFi, Flipsies i Crypto Players Club.

Agencija Omni pruža potpuni paket usluga društvenih medija, uključujući društvenu strategiju, stvaranje sadržaja, upravljanje društvenom zajednicom, njegovanje zajednice, utjecajne i plaćene oglase te šiling. Tvrtka ima stručnost u upravljanju različitim kanalima društvenih medija uključujući Discord, Facebook, Google Ads, Instagram, LinkedIn, Quora, Reddit, TikTok, Twitter i YouTube. Ostale usluge uključuju upravljanje potpunim paketom društvenih medija, marketing oglasa na društvenim mrežama, gerilski marketing, Discord/TG menadžment, utjecajni marketing, istraživanje i brendiranje te izgradnju zajednice.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

Tvrtka je najprikladnija za mala poduzeća i ima minimalnu veličinu kampanje od 1000 USD i više.

Agencija Omni vrlo je sposobna i iskusna agencija za kripto marketing koja pruža sveobuhvatan raspon usluga za pomoć blockchain projektima u uspostavljanju snažne prisutnosti na društvenim mrežama i izgradnji napredne zajednice. Sa svojim velikim iskustvom i dokazanim postupkom, izvrstan su izbor za mala poduzeća koja žele poboljšati online prisutnost i angažman zajednice u svom kripto projektu.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Cjelovito upravljanje društvenim mrežama, marketing društvenih oglasa, gerilski marketing, discord/TG upravljanje, influencer marketing, istraživanje i brendiranje, izgradnja zajednice
Minimalna cijena:1000 USD

2. NeoReach

NeoReach je marketinško rješenje svjetske klase koje pruža vrhunske usluge vodećim robnim markama i tvrtkama s popisa Global Fortune 500. S više od 350 milijuna američkih dolara utrošenih na utjecajne osobe do danas, NeoReach je odgovoran za razvoj najboljih praksi u industriji za utjecajni marketing. Tvrtka ima veliku mrežu od 250 milijuna kreatora i pruža end-to-end platformu za utjecajni marketing koja uključuje otkrivanje kreatora, transakcije kreatora, upravljanje kampanjama, analitiku i izvješćivanje te plaćanja kreatorima. Tvrtka ima urede u Los Angelesu, Orlandu i Tokiju, pružajući pokrivenost širokom rasponu klijenata diljem svijeta.

NeoReach je specijaliziran za širok raspon marketinških rješenja za utjecajne osobe, uključujući strategiju i smjer kampanje, razvoj kreativnih sažetaka, pronalaženje i zakazivanje utjecajnih osoba, ugovore i pregovore s utjecajnim osobama, licenciranje sadržaja i usklađenost, otpremu proizvoda i logistiku, plaćanja za utjecajne osobe, detaljna izvješća i uvide, otkrivanje prijevara, plaćeno društveno pojačanje, iskustvena aktivacija, upravljanje društvenim računima, kripto i NFT marketing i upravljanje talentima. Uz utjecajni marketing, NeoReach također nudi marketing na društvenim mrežama, upravljanje društvenim mrežama, digitalni marketing i produkciju s punom uslugom.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

NeoReach ima iskustvo u marketingu na raznim platformama, uključujući Blog, Discord, Facebook, Google, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Reddit, Snapchat, Telegram, TikTok, Twitch, Twitter i YouTube.

NeoReach je vrlo iskusna i sposobna agencija za utjecajni marketing koja pruža sveobuhvatan raspon usluga kako bi pomogla brendovima i tvrtkama da rastu i uspiju u svojim marketinškim kampanjama za utjecajne osobe. Sa svojom širokom mrežom kreatora, pristupom temeljenim na podacima i vrhunskim rješenjima, NeoReach je izvrstan izbor za tvrtke koje žele maksimizirati učinak svojih marketinških napora utjecajnih osoba.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Influencer marketing, razvoj strategije utemeljen na podacima, pronalaženje vrhunskih nišnih kreatora, koordinacija kampanje, komunikacija i logistika, plaćeno pojačanje medija, iskustvene aktivacije
Cijena:NeoReach naplaćuje 1.500 USD mjesečno s ugovorom od minimalno 12 mjeseci

3. Crowdcreate

Crowdcreate je sveobuhvatno digitalno marketinško rješenje koje pruža sve vaše marketinške potrebe na jednom mjestu u kripto, NFT i blockchain prostorima. Uz uspostavljenu reputaciju u industriji i priznanje Forbesa kao “Najbolja tvrtka za kripto marketing”, Crowdcreate je pomogao brojnim poznatim robnim markama da postignu svoje marketinške ciljeve. Tim stručnjaka u Crowdcreateu opremljen je za pružanje širokog spektra marketinških usluga, uključujući utjecajni marketing, PR i komunikaciju, outreach, blockchain marketing, savjetovanje i video marketing.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

Svakom projektu pristupaju suradnjom, blisko surađujući sa svojim klijentima kako bi razvili marketinške strategije koje odgovaraju njihovoj ciljnoj publici i daju rezultate. Osim toga, njihova široka mreža misaonih vođa, utjecajnih osoba i investitora može pružiti ljudsku podršku potrebnu da vaš projekt oživi. Cilj Crowdcreatea je pomoći vam izgraditi online zajednicu koja potiče rast i angažman. Bilo da želite povećati prodaju, lansirati novi proizvod ili pobuditi buku oko svoje robne marke, oni imaju stručnost i resurse potrebne da vam pomognu da uspijete.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Influencer marketing PR i komunikacija, outreach, blockchain marketing, savjetovanje, video marketing
Cijena:Cijene su od 250 USD za start-up, 500 USD za premium paket i 1000 USD za Pro paket. Cijene ovise o veličini projekta.

4. ICODA

Icoda je vrhunska agencija za kripto marketing koja vjeruje u transformativnu moć blockchaina i kriptovaluta. Agencija se sastoji od tima stručnjaka koji pružaju sveobuhvatne usluge digitalnog i kripto marketinga kako bi pomogli tvrtkama u svakoj fazi životnog ciklusa projekta, od koncepcije do razvoja, promocije i uvrštenja.

Icoda je uspostavila proces vođen podacima za isporuku vrhunskih marketinških rješenja tvrtkama u kripto industriji. Agencija ima snažnu mrežu od preko 300 izvora i djeluje globalno, s uredima u Tokiju, Valenciji i Tel-Avivu. Ima dokazane rezultate jer je surađivao s renomiranim imenima u industriji kao što su CoinMarketCap, Forklog i Coin Gecko.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

Primarne usluge koje nudi Icoda uključuju decentraliziranu financijsku promociju, kripto PR, NFT promociju i savjetovanje, utjecajni marketing na YouTubeu i Twitteru te specijalizirane marketinške usluge na kineskom, ruskom i korejskom jeziku. Osim toga, Icoda također nudi IEO na burzama.

Zaključno, Icoda je sve na jednom mjestu za kripto tvrtke koje traže sveobuhvatna marketinška rješenja koja su osmišljena za postizanje uspjeha. S timom stručnjaka, procesima vođenim podacima i globalnom mrežom, Icoda je u dobroj poziciji da pomogne tvrtkama da podignu svoje kripto projekte na višu razinu.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Promocija decentraliziranih financija, crypto PR, NFT promocija i savjetovanje, YouTube influencer, Twitter influencer, kineski, ruski i korejski marketing IEO na burzama
Minimalna cijena:10.000 USD

5. Coinbound

Coinbound je vodeća agencija za kripto marketing koja radi s nekim od najvećih imena u Web3 kako bi promovirala marke i potaknula uspjeh. Agencija je specijalizirana za sveobuhvatne kripto marketinške kampanje koje su osmišljene kako bi dosegnule potencijalne klijente i investitore diljem svijeta.

Tim u Coinboundu sastoji se od stručnjaka za kripto marketing koji imaju duboko razumijevanje digitalne valute i blockchain ekosustava. Ovo znanje i iskustvo omogućuju im isporuku prilagođenih marketinških rješenja koja su prilagođena specifičnim potrebama njihovih klijenata.

Coinbound je također posvećen pomaganju tvrtkama da uspiju u kripto i Web3 industriji. Ima namjenski podcast za kripto marketing i bilten koji nudi vrijedne uvide i provjerene savjete i trikove za marketinški uspjeh. To pokazuje predanost agencije pružanju stalne podrške i smjernica svojim klijentima.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

Primarne usluge koje nudi Coinbound uključuju marketing utjecaja, marketing lidera mišljenja, upravljanje zajednicom i postavljanjem, odnose s javnošću, upravljanje Twitterom, odnose s javnošću, upravljanje Web3 blogovima i SEO. Ove su usluge osmišljene kako bi pomogle tvrtkama da dosegnu ciljnu publiku i postignu svoje marketinške ciljeve.

Prethodni klijenti Coinbounda uključuju Litecoin, Cosmos i MetaMask, što pokazuje uspjeh i stručnost agencije u pružanju vrhunskih marketinških rješenja za kripto i Web3 industriju.

Coinbound je vrhunska agencija za kripto marketing koja nudi sveobuhvatna i prilagođena marketinška rješenja tvrtkama u kripto i Web3 industriji. S timom iskusnih stručnjaka i predanošću pružanju stalne podrške, Coinbound je u dobroj poziciji da pomogne tvrtkama u postizanju njihovih marketinških ciljeva i uspjehu u brzo rastućem prostoru digitalne valute i blockchaina.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Influencer marketing, misli marketing lidera,zajednica i postavljanje upravljanja, odnosi s javnošću, Twitter upravljanje, web3 upravljanje blogom, SEO
Minimalna cijena:10.000USD

6. NinjaPromo

NinjaPromo je oglasna agencija sa sjedištem u Velikoj Britaniji koja klijentima diljem svijeta pruža prilagođene usluge kripto marketinga. S uredima u New Yorku, Dubaiju, Londonu, Singapuru i Hong Kongu, agencija ima veliki doseg i fokusira se na izgradnju osobnih veza sa svojim klijentima kako bi im pomogla da stupe u kontakt sa svojom ciljnom publikom. Stručni tim tvrtke NinjaPromo ostaje ispred konkurencije kontinuiranim ažuriranjem svojih marketinških strategija i prilagođavanjem promjenjivim uvjetima na tržištu.

Agencija nudi širok raspon usluga, uključujući organske društvene medije, SEO, plaćene medije, razvoj web stranica, utjecajni marketing, marketing e-poštom, priopćenja za javnost, video produkciju, brendiranje i razvoj mobilnih aplikacija. Radio je s tvrtkama kao što su Trust Wallet, Dash, Bank Social, BitForex i IronFX.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

Najprikladniji za mala poduzeća, srednje i poslovne tvrtke. Agencija ima više od 30 stalno zaposlenih i nudi pažnju na detalje i opsežnu stručnost zahvaljujući svom snažnom timu stručnjaka.

NinjaPromo procjenjuje tržišnu situaciju kako bi svojim klijentima ponudio najbolju marketinšku učinkovitost od kraja do kraja, a njegove su usluge dostupne na raznim kanalima uključujući Amazon, Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter i YouTube.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Društveni mediji, plaćene reklame, plaćeni mediji, SEO, Influencer marketing, PR & Outreach, video produkcija, video marketing, brendiranje, upravljanje zajednicom, razvoj web stranice, razvoj mobilnih aplikacija, web dizajn, dizajn mobilne aplikacije, Blockchain razvoj, obraćanje pažnje na detalje, Opsežna stručnost
Minimalna cijena:50.000 USD

7. CryptoPR

Crypto PR marketinška je agencija za kriptovalute koja pruža punu uslugu sa sjedištem u Londonu. Crypto PR je sve na jednom mjestu za sve vaše potrebe kripto marketinga, pružajući niz usluga koje pomažu tvrtkama da svojim inicijativama dosegnu globalnu publiku. Tim stručnjaka tvrtke specijalizirao se za promocije kriptovaluta, s fokusom na stvaranje i distribuciju promotivnih sadržaja preko poznatih medijskih mreža kripto-autoriteta.

Usluge Crypto PR-a uključuju objave za tisak, promociju NFT-a, banner reklamne kampanje, reklame i značajke, popise za usporedbu i recenzije te međunarodne kampanje. Tvrtka ima globalnu mrežu web stranica koje su dobro rangirane na Googleu za velike ključne riječi povezane s kripto NFT-om, omogućujući klijentima da dosegnu široku i raznoliku publiku.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

S više od 100 zaposlenika, Crypto PR je dobro pozicioniran za pružanje potpunih svjetskih kampanja koje su prilagođene specifičnim potrebama poslovanja. Tvrtka ima opsežan portfolio, uključujući istaknute klijente kao što su Binance, eToro, Crypto.com, Paybis, Defi Coins i Cryptopia.

Zaključno, Crypto PR je savršen partner za tvrtke koje žele promovirati svoje inicijative u vezi s kriptovalutama na globalnoj razini. S timom stručnjaka, širokim rasponom usluga i globalnom mrežom web stranica, Crypto PR najbolji je izbor za tvrtke koje žele podići svoj kripto marketing na višu razinu.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Priopćenja za tisak, NFT promocija i šiling, banner reklamne kampanje, oglasi i značajke, usporedni oglasi i recenzije, međunarodne kampanje
Minimalna cijena:5.000USD

8. CryptoVirally

CryptoVirally je tvrtka za marketing kriptovaluta koja djeluje poput marketinške elektrane, nudeći širok raspon usluga koje su osmišljene kako bi pomogle tvrtkama da postignu svoje ciljeve. Usluge tvrtke kao što su NFT marketinški paketi, Ready-to-Buy, objave za javnost i promocije Cointelegrapha, pružaju brzo i jednostavno rješenje za tvrtke koje žele pokrenuti marketinšku kampanju.

Ali prava snaga CryptoVirallyja leži u njegovim prilagođenim paketima dosega medija. Uz ogromnu mrežu tiskovnih i medijskih partnera, agencija može pomoći klijentima da svoj kripto projekt iznesu pred milijune ljudi diljem svijeta. To znači da tvrtke mogu iskoristiti doseg marki visokog profila kao što su Divi Project, Cointelegraph, SWFT Blockchain, CoinStats i Bitcoin.com kako bi izgradile svoju marku i povećale bazu klijenata.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

Uz svoj medijski doseg, CryptoVirally nudi sveobuhvatan paket marketinških usluga, uključujući kripto utjecajni marketing, NFT promociju, objave za javnost, upravljanje zajednicom, svijest o projektu, grafiku i web dizajn, utjecajni marketing, šiling i viralni marketing, pa čak i recenzije na YouTubeu . S toliko dostupnih usluga, tvrtke svih veličina mogu pronaći pravu marketinšku strategiju koja odgovara njihovim potrebama.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Kripto utjecajni marketing, NFT promocija, priopćenje za javnost, specijalne ponude Cointelegrapha, upravljanje kripto zajednicom, svijest o projektu, medijski doseg, grafika i web dizajn, influencer marketing, Šiling/virusni marketing, YouTube recenzije
Cijena:Cijene se kre’u od 2.500 USD do 7.500 USD

9. Coinpresso

Ako tražite agenciju za kripto marketing koja je svježa, inovativna i puna stručnjaka koji se razumiju u tehnologiju, onda je Coinpresso pravi put! Ova vrhunska agencija stvara valove u svijetu kripto marketinga svojim jedinstvenim pristupom toka klikova. Spajaju znanje o kriptovalutama sa svojom opsežnom stručnošću u digitalnom marketingu kako bi stvorili pobjedničke strategije koje daju rezultate.

Coinpressov tim stručnjaka ima dokazanu uspješnost, sa studijama slučaja koje pokazuju njihovu stručnost u optimizaciji za tražilice, proizvodnji sadržaja i više. Već su sklopili partnerstvo s nekim velikim napadačima u kripto svijetu, uključujući Bitcoin Magazine, Cryptrain, AuroraFS i Swingby, tako da znate da ste u dobrim rukama.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

Ne samo da Coinpresso nudi uobičajene sumnjivce poput kripto SEO-a, marketinga na društvenim mrežama i distribucije priopćenja za javnost, već nudi i neke specijaliziranije usluge, poput razvoja NFT tržišta i moderiranja Discorda i Telegrama. Bilo da želite povećati svoju vidljivost na webu ili podići svoj kripto projekt na višu razinu, Coinpresso ima znanje i iskustvo kako bi vas do toga doveo.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Kripto SEO, distribucija kripto priopćenja, Web razvoj, optimizacija trgovine aplikacijama, marketing društvenih medija, Google Ads od strane kvalificiranih stručnjaka, razvoj NFT tržišta, Discord i Telegram moderiranje
Cijena:oko 20.000 USD mjesečno

10. Dapixel

Dapixel je agencija za kripto marketing s punom uslugom s misijom pomoći tvrtkama i kreatorima da prihvate snagu NFT-ova. Sa sjedištem u Švedskoj i Portugalu, Dapixel je lider na europskoj sceni kripto marketinga, pružajući vrhunske usluge koje su prilagođene za ispunjavanje jedinstvenih potreba i ciljeva svakog klijenta. S timom stručnjaka, Dapixel nudi širok raspon usluga, uključujući kripto utjecajni marketing, plaćene oglase na društvenim mrežama, upravljanje zajednicom, SEO sadržaja, kreiranje sadržaja na društvenim mrežama, popis burzi, odnose s javnošću i marketing e-poštom.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

Prije pokretanja marketinške kampanje, Dapixel započinje s besplatnim 30-minutnim konzultacijskim pozivom kako bi razumio potrebe i ciljeve klijenta. Uz svoju stručnost u kripto, igrama i digitalnom marketingu, Dapixel je radio s poznatim klijentima kao što su DaGear, Omni, Ohsol Investment i Hygimatic. Dakle, želite li napraviti senzaciju u metaverzumu ili samo želite poboljšati svoju prisutnost u digitalnom marketingu, Dapixel vas pokriva!

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Kripto influenceri, plaćeni oglasi na društvenim mrežama, upravljanje zajednicom, SEO sadržaja, sadržaj društvenih mreža, popis burzi, odnosi s javnošću, E-mail marketing
Cijena:Ovisno o projektu

FAQs

Što je agencija za kripto marketing?

Agencija za kripto marketing je tvrtka specijalizirana za promicanje i oglašavanje kriptovaluta i blockchain projekata široj publici. Te agencije koriste različite strategije kao što su utjecajni marketing, priopćenja za javnost, kampanje na društvenim mrežama i oglasi za razmjenu kako bi podigli svijest i zanimanje za kripto svijet.

Koje usluge pružaju agencije za kripto marketing?

Agencije za kripto marketing nude niz usluga poput utjecajnog marketinga, kampanja na društvenim mrežama, plaćenih oglasa, priopćenja za javnost, upravljanja zajednicom, SEO sadržaja i marketinga putem e-pošte.

Koje su prednosti rada s agencijom za kripto marketing?

Suradnja s agencijom za kripto marketing može vam pomoći da dosegnete širu publiku, povećate prepoznatljivost i vjerodostojnost brenda, poboljšate svoj SEO rang i stvorite potencijalne kupce za svoju tvrtku. Ove agencije imaju potrebnu stručnost i mrežu za provođenje učinkovitih kampanja koje mogu pomoći vašem projektu kriptovalute da uspije.

Kako odabrati najbolju agenciju za kripto marketing?

Kako biste odabrali najbolju agenciju za kripto marketing, uzmite u obzir sljedeće čimbenike: iskustvo, portfolio, izjave, ponuđene usluge, transparentnost i cijene. Također je važno istražiti njihove studije slučaja i prethodne kampanje kako biste vidjeli imaju li uspješnu evidenciju.

Koliko košta rad s agencijom za kripto marketing?

Trošak rada s agencijom za kripto marketing varira ovisno o ponuđenim uslugama i veličini kampanje. U prosjeku, većina agencija naplaćuje postotak od ukupnog proračuna projekta ili fiksnu naknadu za svoje usluge.

Koja je uloga influencer marketinga u kripto marketingu?

Influencer marketing ključna je komponenta kripto marketinga jer vam omogućuje da dosegnete širu publiku i pristupite mrežama njihovih sljedbenika. Partnerstvom s poznatim utjecajnim osobama u kripto zajednici možete steći kredibilitet i povećati vidljivost svoje marke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Želite li ostaviti svoj trag u svijetu kriptovalute, ali osjećate se preplavljeni marketinškim aspektom? Ne brinite, niste sami! S porastom digitalnih valuta, dolazi do priljeva agencija za kripto marketing koje obećavaju da će vaš brend podići na nove visine.

Bilo da ste startup ili dobro uspostavljena tvrtka, ključno je imati snažnu online prisutnost i ciljanu marketinšku strategiju kako biste dosegli željenu publiku. Tu stupaju agencije za kripto marketing! Oni nude širok raspon usluga kako bi vam pomogli promovirati svoj kripto projekt i učiniti ga uspješnim.

Najbolje agencije za kripto marketing razumiju detalje industrije i koriste svoju stručnost za stvaranje prilagođenih marketinških rješenja koja su prilagođena vašim specifičnim potrebama. Oni rade s vama na razvoju sveobuhvatnog marketinškog plana koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve i postignete uspjeh u svijetu kripto.

Dakle, jeste li spremni podići svoj kripto marketing na višu razinu? Nastavite čitati kako biste otkrili najbolje agencije za kripto marketing koje će vam pomoći promovirati vaš brend i ostaviti trajan utjecaj u svijetu kriptovaluta.

Table of Contents

1. Omni Agency

Omni Agency je full-stack agencija za kripto marketing sa sjedištem u Kanadi koja je specijalizirana za pružanje usluga blockchain projektima. S timom iskusnih stručnjaka zajednice i dokazanim procesom u pet koraka, oni pomažu kripto projektima uspostaviti snažnu prisutnost na društvenim mrežama i izgraditi autentičnu zajednicu. Tvrtka ima dobre rezultate s klijentima kao što su Raiinmaker, OptyFi, Flipsies i Crypto Players Club.

Agencija Omni pruža potpuni paket usluga društvenih medija, uključujući društvenu strategiju, stvaranje sadržaja, upravljanje društvenom zajednicom, njegovanje zajednice, utjecajne i plaćene oglase te šiling. Tvrtka ima stručnost u upravljanju različitim kanalima društvenih medija uključujući Discord, Facebook, Google Ads, Instagram, LinkedIn, Quora, Reddit, TikTok, Twitter i YouTube. Ostale usluge uključuju upravljanje potpunim paketom društvenih medija, marketing oglasa na društvenim mrežama, gerilski marketing, Discord/TG menadžment, utjecajni marketing, istraživanje i brendiranje te izgradnju zajednice.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

Tvrtka je najprikladnija za mala poduzeća i ima minimalnu veličinu kampanje od 1000 USD i više.

Agencija Omni vrlo je sposobna i iskusna agencija za kripto marketing koja pruža sveobuhvatan raspon usluga za pomoć blockchain projektima u uspostavljanju snažne prisutnosti na društvenim mrežama i izgradnji napredne zajednice. Sa svojim velikim iskustvom i dokazanim postupkom, izvrstan su izbor za mala poduzeća koja žele poboljšati online prisutnost i angažman zajednice u svom kripto projektu.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Cjelovito upravljanje društvenim mrežama, marketing društvenih oglasa, gerilski marketing, discord/TG upravljanje, influencer marketing, istraživanje i brendiranje, izgradnja zajednice
Minimalna cijena:1000 USD

2. NeoReach

NeoReach je marketinško rješenje svjetske klase koje pruža vrhunske usluge vodećim robnim markama i tvrtkama s popisa Global Fortune 500. S više od 350 milijuna američkih dolara utrošenih na utjecajne osobe do danas, NeoReach je odgovoran za razvoj najboljih praksi u industriji za utjecajni marketing. Tvrtka ima veliku mrežu od 250 milijuna kreatora i pruža end-to-end platformu za utjecajni marketing koja uključuje otkrivanje kreatora, transakcije kreatora, upravljanje kampanjama, analitiku i izvješćivanje te plaćanja kreatorima. Tvrtka ima urede u Los Angelesu, Orlandu i Tokiju, pružajući pokrivenost širokom rasponu klijenata diljem svijeta.

NeoReach je specijaliziran za širok raspon marketinških rješenja za utjecajne osobe, uključujući strategiju i smjer kampanje, razvoj kreativnih sažetaka, pronalaženje i zakazivanje utjecajnih osoba, ugovore i pregovore s utjecajnim osobama, licenciranje sadržaja i usklađenost, otpremu proizvoda i logistiku, plaćanja za utjecajne osobe, detaljna izvješća i uvide, otkrivanje prijevara, plaćeno društveno pojačanje, iskustvena aktivacija, upravljanje društvenim računima, kripto i NFT marketing i upravljanje talentima. Uz utjecajni marketing, NeoReach također nudi marketing na društvenim mrežama, upravljanje društvenim mrežama, digitalni marketing i produkciju s punom uslugom.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

NeoReach ima iskustvo u marketingu na raznim platformama, uključujući Blog, Discord, Facebook, Google, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Reddit, Snapchat, Telegram, TikTok, Twitch, Twitter i YouTube.

NeoReach je vrlo iskusna i sposobna agencija za utjecajni marketing koja pruža sveobuhvatan raspon usluga kako bi pomogla brendovima i tvrtkama da rastu i uspiju u svojim marketinškim kampanjama za utjecajne osobe. Sa svojom širokom mrežom kreatora, pristupom temeljenim na podacima i vrhunskim rješenjima, NeoReach je izvrstan izbor za tvrtke koje žele maksimizirati učinak svojih marketinških napora utjecajnih osoba.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Influencer marketing, razvoj strategije utemeljen na podacima, pronalaženje vrhunskih nišnih kreatora, koordinacija kampanje, komunikacija i logistika, plaćeno pojačanje medija, iskustvene aktivacije
Cijena:NeoReach naplaćuje 1.500 USD mjesečno s ugovorom od minimalno 12 mjeseci

3. Crowdcreate

Crowdcreate je sveobuhvatno digitalno marketinško rješenje koje pruža sve vaše marketinške potrebe na jednom mjestu u kripto, NFT i blockchain prostorima. Uz uspostavljenu reputaciju u industriji i priznanje Forbesa kao “Najbolja tvrtka za kripto marketing”, Crowdcreate je pomogao brojnim poznatim robnim markama da postignu svoje marketinške ciljeve. Tim stručnjaka u Crowdcreateu opremljen je za pružanje širokog spektra marketinških usluga, uključujući utjecajni marketing, PR i komunikaciju, outreach, blockchain marketing, savjetovanje i video marketing.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

Svakom projektu pristupaju suradnjom, blisko surađujući sa svojim klijentima kako bi razvili marketinške strategije koje odgovaraju njihovoj ciljnoj publici i daju rezultate. Osim toga, njihova široka mreža misaonih vođa, utjecajnih osoba i investitora može pružiti ljudsku podršku potrebnu da vaš projekt oživi. Cilj Crowdcreatea je pomoći vam izgraditi online zajednicu koja potiče rast i angažman. Bilo da želite povećati prodaju, lansirati novi proizvod ili pobuditi buku oko svoje robne marke, oni imaju stručnost i resurse potrebne da vam pomognu da uspijete.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Influencer marketing PR i komunikacija, outreach, blockchain marketing, savjetovanje, video marketing
Cijena:Cijene su od 250 USD za start-up, 500 USD za premium paket i 1000 USD za Pro paket. Cijene ovise o veličini projekta.

4. ICODA

Icoda je vrhunska agencija za kripto marketing koja vjeruje u transformativnu moć blockchaina i kriptovaluta. Agencija se sastoji od tima stručnjaka koji pružaju sveobuhvatne usluge digitalnog i kripto marketinga kako bi pomogli tvrtkama u svakoj fazi životnog ciklusa projekta, od koncepcije do razvoja, promocije i uvrštenja.

Icoda je uspostavila proces vođen podacima za isporuku vrhunskih marketinških rješenja tvrtkama u kripto industriji. Agencija ima snažnu mrežu od preko 300 izvora i djeluje globalno, s uredima u Tokiju, Valenciji i Tel-Avivu. Ima dokazane rezultate jer je surađivao s renomiranim imenima u industriji kao što su CoinMarketCap, Forklog i Coin Gecko.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

Primarne usluge koje nudi Icoda uključuju decentraliziranu financijsku promociju, kripto PR, NFT promociju i savjetovanje, utjecajni marketing na YouTubeu i Twitteru te specijalizirane marketinške usluge na kineskom, ruskom i korejskom jeziku. Osim toga, Icoda također nudi IEO na burzama.

Zaključno, Icoda je sve na jednom mjestu za kripto tvrtke koje traže sveobuhvatna marketinška rješenja koja su osmišljena za postizanje uspjeha. S timom stručnjaka, procesima vođenim podacima i globalnom mrežom, Icoda je u dobroj poziciji da pomogne tvrtkama da podignu svoje kripto projekte na višu razinu.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Promocija decentraliziranih financija, crypto PR, NFT promocija i savjetovanje, YouTube influencer, Twitter influencer, kineski, ruski i korejski marketing IEO na burzama
Minimalna cijena:10.000 USD

5. Coinbound

Coinbound je vodeća agencija za kripto marketing koja radi s nekim od najvećih imena u Web3 kako bi promovirala marke i potaknula uspjeh. Agencija je specijalizirana za sveobuhvatne kripto marketinške kampanje koje su osmišljene kako bi dosegnule potencijalne klijente i investitore diljem svijeta.

Tim u Coinboundu sastoji se od stručnjaka za kripto marketing koji imaju duboko razumijevanje digitalne valute i blockchain ekosustava. Ovo znanje i iskustvo omogućuju im isporuku prilagođenih marketinških rješenja koja su prilagođena specifičnim potrebama njihovih klijenata.

Coinbound je također posvećen pomaganju tvrtkama da uspiju u kripto i Web3 industriji. Ima namjenski podcast za kripto marketing i bilten koji nudi vrijedne uvide i provjerene savjete i trikove za marketinški uspjeh. To pokazuje predanost agencije pružanju stalne podrške i smjernica svojim klijentima.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

Primarne usluge koje nudi Coinbound uključuju marketing utjecaja, marketing lidera mišljenja, upravljanje zajednicom i postavljanjem, odnose s javnošću, upravljanje Twitterom, odnose s javnošću, upravljanje Web3 blogovima i SEO. Ove su usluge osmišljene kako bi pomogle tvrtkama da dosegnu ciljnu publiku i postignu svoje marketinške ciljeve.

Prethodni klijenti Coinbounda uključuju Litecoin, Cosmos i MetaMask, što pokazuje uspjeh i stručnost agencije u pružanju vrhunskih marketinških rješenja za kripto i Web3 industriju.

Coinbound je vrhunska agencija za kripto marketing koja nudi sveobuhvatna i prilagođena marketinška rješenja tvrtkama u kripto i Web3 industriji. S timom iskusnih stručnjaka i predanošću pružanju stalne podrške, Coinbound je u dobroj poziciji da pomogne tvrtkama u postizanju njihovih marketinških ciljeva i uspjehu u brzo rastućem prostoru digitalne valute i blockchaina.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Influencer marketing, misli marketing lidera,zajednica i postavljanje upravljanja, odnosi s javnošću, Twitter upravljanje, web3 upravljanje blogom, SEO
Minimalna cijena:10.000USD

6. NinjaPromo

NinjaPromo je oglasna agencija sa sjedištem u Velikoj Britaniji koja klijentima diljem svijeta pruža prilagođene usluge kripto marketinga. S uredima u New Yorku, Dubaiju, Londonu, Singapuru i Hong Kongu, agencija ima veliki doseg i fokusira se na izgradnju osobnih veza sa svojim klijentima kako bi im pomogla da stupe u kontakt sa svojom ciljnom publikom. Stručni tim tvrtke NinjaPromo ostaje ispred konkurencije kontinuiranim ažuriranjem svojih marketinških strategija i prilagođavanjem promjenjivim uvjetima na tržištu.

Agencija nudi širok raspon usluga, uključujući organske društvene medije, SEO, plaćene medije, razvoj web stranica, utjecajni marketing, marketing e-poštom, priopćenja za javnost, video produkciju, brendiranje i razvoj mobilnih aplikacija. Radio je s tvrtkama kao što su Trust Wallet, Dash, Bank Social, BitForex i IronFX.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

Najprikladniji za mala poduzeća, srednje i poslovne tvrtke. Agencija ima više od 30 stalno zaposlenih i nudi pažnju na detalje i opsežnu stručnost zahvaljujući svom snažnom timu stručnjaka.

NinjaPromo procjenjuje tržišnu situaciju kako bi svojim klijentima ponudio najbolju marketinšku učinkovitost od kraja do kraja, a njegove su usluge dostupne na raznim kanalima uključujući Amazon, Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter i YouTube.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Društveni mediji, plaćene reklame, plaćeni mediji, SEO, Influencer marketing, PR & Outreach, video produkcija, video marketing, brendiranje, upravljanje zajednicom, razvoj web stranice, razvoj mobilnih aplikacija, web dizajn, dizajn mobilne aplikacije, Blockchain razvoj, obraćanje pažnje na detalje, Opsežna stručnost
Minimalna cijena:50.000 USD

7. CryptoPR

Crypto PR marketinška je agencija za kriptovalute koja pruža punu uslugu sa sjedištem u Londonu. Crypto PR je sve na jednom mjestu za sve vaše potrebe kripto marketinga, pružajući niz usluga koje pomažu tvrtkama da svojim inicijativama dosegnu globalnu publiku. Tim stručnjaka tvrtke specijalizirao se za promocije kriptovaluta, s fokusom na stvaranje i distribuciju promotivnih sadržaja preko poznatih medijskih mreža kripto-autoriteta.

Usluge Crypto PR-a uključuju objave za tisak, promociju NFT-a, banner reklamne kampanje, reklame i značajke, popise za usporedbu i recenzije te međunarodne kampanje. Tvrtka ima globalnu mrežu web stranica koje su dobro rangirane na Googleu za velike ključne riječi povezane s kripto NFT-om, omogućujući klijentima da dosegnu široku i raznoliku publiku.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

S više od 100 zaposlenika, Crypto PR je dobro pozicioniran za pružanje potpunih svjetskih kampanja koje su prilagođene specifičnim potrebama poslovanja. Tvrtka ima opsežan portfolio, uključujući istaknute klijente kao što su Binance, eToro, Crypto.com, Paybis, Defi Coins i Cryptopia.

Zaključno, Crypto PR je savršen partner za tvrtke koje žele promovirati svoje inicijative u vezi s kriptovalutama na globalnoj razini. S timom stručnjaka, širokim rasponom usluga i globalnom mrežom web stranica, Crypto PR najbolji je izbor za tvrtke koje žele podići svoj kripto marketing na višu razinu.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Priopćenja za tisak, NFT promocija i šiling, banner reklamne kampanje, oglasi i značajke, usporedni oglasi i recenzije, međunarodne kampanje
Minimalna cijena:5.000USD

8. CryptoVirally

CryptoVirally je tvrtka za marketing kriptovaluta koja djeluje poput marketinške elektrane, nudeći širok raspon usluga koje su osmišljene kako bi pomogle tvrtkama da postignu svoje ciljeve. Usluge tvrtke kao što su NFT marketinški paketi, Ready-to-Buy, objave za javnost i promocije Cointelegrapha, pružaju brzo i jednostavno rješenje za tvrtke koje žele pokrenuti marketinšku kampanju.

Ali prava snaga CryptoVirallyja leži u njegovim prilagođenim paketima dosega medija. Uz ogromnu mrežu tiskovnih i medijskih partnera, agencija može pomoći klijentima da svoj kripto projekt iznesu pred milijune ljudi diljem svijeta. To znači da tvrtke mogu iskoristiti doseg marki visokog profila kao što su Divi Project, Cointelegraph, SWFT Blockchain, CoinStats i Bitcoin.com kako bi izgradile svoju marku i povećale bazu klijenata.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

Uz svoj medijski doseg, CryptoVirally nudi sveobuhvatan paket marketinških usluga, uključujući kripto utjecajni marketing, NFT promociju, objave za javnost, upravljanje zajednicom, svijest o projektu, grafiku i web dizajn, utjecajni marketing, šiling i viralni marketing, pa čak i recenzije na YouTubeu . S toliko dostupnih usluga, tvrtke svih veličina mogu pronaći pravu marketinšku strategiju koja odgovara njihovim potrebama.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Kripto utjecajni marketing, NFT promocija, priopćenje za javnost, specijalne ponude Cointelegrapha, upravljanje kripto zajednicom, svijest o projektu, medijski doseg, grafika i web dizajn, influencer marketing, Šiling/virusni marketing, YouTube recenzije
Cijena:Cijene se kre’u od 2.500 USD do 7.500 USD

9. Coinpresso

Ako tražite agenciju za kripto marketing koja je svježa, inovativna i puna stručnjaka koji se razumiju u tehnologiju, onda je Coinpresso pravi put! Ova vrhunska agencija stvara valove u svijetu kripto marketinga svojim jedinstvenim pristupom toka klikova. Spajaju znanje o kriptovalutama sa svojom opsežnom stručnošću u digitalnom marketingu kako bi stvorili pobjedničke strategije koje daju rezultate.

Coinpressov tim stručnjaka ima dokazanu uspješnost, sa studijama slučaja koje pokazuju njihovu stručnost u optimizaciji za tražilice, proizvodnji sadržaja i više. Već su sklopili partnerstvo s nekim velikim napadačima u kripto svijetu, uključujući Bitcoin Magazine, Cryptrain, AuroraFS i Swingby, tako da znate da ste u dobrim rukama.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

Ne samo da Coinpresso nudi uobičajene sumnjivce poput kripto SEO-a, marketinga na društvenim mrežama i distribucije priopćenja za javnost, već nudi i neke specijaliziranije usluge, poput razvoja NFT tržišta i moderiranja Discorda i Telegrama. Bilo da želite povećati svoju vidljivost na webu ili podići svoj kripto projekt na višu razinu, Coinpresso ima znanje i iskustvo kako bi vas do toga doveo.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Kripto SEO, distribucija kripto priopćenja, Web razvoj, optimizacija trgovine aplikacijama, marketing društvenih medija, Google Ads od strane kvalificiranih stručnjaka, razvoj NFT tržišta, Discord i Telegram moderiranje
Cijena:oko 20.000 USD mjesečno

10. Dapixel

Dapixel je agencija za kripto marketing s punom uslugom s misijom pomoći tvrtkama i kreatorima da prihvate snagu NFT-ova. Sa sjedištem u Švedskoj i Portugalu, Dapixel je lider na europskoj sceni kripto marketinga, pružajući vrhunske usluge koje su prilagođene za ispunjavanje jedinstvenih potreba i ciljeva svakog klijenta. S timom stručnjaka, Dapixel nudi širok raspon usluga, uključujući kripto utjecajni marketing, plaćene oglase na društvenim mrežama, upravljanje zajednicom, SEO sadržaja, kreiranje sadržaja na društvenim mrežama, popis burzi, odnose s javnošću i marketing e-poštom.

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.

Prije pokretanja marketinške kampanje, Dapixel započinje s besplatnim 30-minutnim konzultacijskim pozivom kako bi razumio potrebe i ciljeve klijenta. Uz svoju stručnost u kripto, igrama i digitalnom marketingu, Dapixel je radio s poznatim klijentima kao što su DaGear, Omni, Ohsol Investment i Hygimatic. Dakle, želite li napraviti senzaciju u metaverzumu ili samo želite poboljšati svoju prisutnost u digitalnom marketingu, Dapixel vas pokriva!

Najbolje kripto marketing agencije u 2023.
Usluge:Kripto influenceri, plaćeni oglasi na društvenim mrežama, upravljanje zajednicom, SEO sadržaja, sadržaj društvenih mreža, popis burzi, odnosi s javnošću, E-mail marketing
Cijena:Ovisno o projektu

FAQs

Što je agencija za kripto marketing?

Agencija za kripto marketing je tvrtka specijalizirana za promicanje i oglašavanje kriptovaluta i blockchain projekata široj publici. Te agencije koriste različite strategije kao što su utjecajni marketing, priopćenja za javnost, kampanje na društvenim mrežama i oglasi za razmjenu kako bi podigli svijest i zanimanje za kripto svijet.

Koje usluge pružaju agencije za kripto marketing?

Agencije za kripto marketing nude niz usluga poput utjecajnog marketinga, kampanja na društvenim mrežama, plaćenih oglasa, priopćenja za javnost, upravljanja zajednicom, SEO sadržaja i marketinga putem e-pošte.

Koje su prednosti rada s agencijom za kripto marketing?

Suradnja s agencijom za kripto marketing može vam pomoći da dosegnete širu publiku, povećate prepoznatljivost i vjerodostojnost brenda, poboljšate svoj SEO rang i stvorite potencijalne kupce za svoju tvrtku. Ove agencije imaju potrebnu stručnost i mrežu za provođenje učinkovitih kampanja koje mogu pomoći vašem projektu kriptovalute da uspije.

Kako odabrati najbolju agenciju za kripto marketing?

Kako biste odabrali najbolju agenciju za kripto marketing, uzmite u obzir sljedeće čimbenike: iskustvo, portfolio, izjave, ponuđene usluge, transparentnost i cijene. Također je važno istražiti njihove studije slučaja i prethodne kampanje kako biste vidjeli imaju li uspješnu evidenciju.

Koliko košta rad s agencijom za kripto marketing?

Trošak rada s agencijom za kripto marketing varira ovisno o ponuđenim uslugama i veličini kampanje. U prosjeku, većina agencija naplaćuje postotak od ukupnog proračuna projekta ili fiksnu naknadu za svoje usluge.

Koja je uloga influencer marketinga u kripto marketingu?

Influencer marketing ključna je komponenta kripto marketinga jer vam omogućuje da dosegnete širu publiku i pristupite mrežama njihovih sljedbenika. Partnerstvom s poznatim utjecajnim osobama u kripto zajednici možete steći kredibilitet i povećati vidljivost svoje marke.