Najbolja ponuda sobnih vrata u Hrvatskoj

U potrazi ste za visokokvalitetnim i elegantnim sobnim vratima koja će poboljšati estetiku vašeg životnog prostora? Ne tražite dalje!

Znate li da tvrtke poput DSF Tomas proizvedu preko 2000 vrata mjesečno? Da, i to je samo jedna od mnogobrojnih izvrsnih tvrtki za sobna vrata u Hrvatskoj.

Ostanite s nama za ultimativni vodič kroz najbolje hrvatske proizvođače sobnih vrata. Nadogradite svoj dom danas!

Table of Contents

1. DSF Tomas

Otkrijte DSF Tomas, vodećeg proizvođača sobnih vrata u Zagrebu od 2007. Njihova iznimna izrada i predanost zadovoljstvu kupaca učinili su ih pouzdanim imenom u industriji. DSF Tomas nudi širok izbor modernih i sofisticiranih sobnih vrata koja će zasigurno ostaviti trajan dojam.

Doživite savršen spoj stila i funkcionalnosti s njihovim unutarnjim vratima, dizajniranim da zadovolje različite estetske preferencije od suvremenih do klasičnih. DSF Tomas razumije da je svaki dom jedinstven i zato nudi mnoštvo opcija koje odgovaraju svakom dizajnu interijera.

Kada odaberete DSF Tomas, možete očekivati ​​ništa manje od izvrsnosti. Njihova sobna vrata izrađena su s najvećom pažnjom za detalje, osiguravajući besprijekoran spoj kvalitete i estetike. Bilo da tražite elegantan i minimalistički dizajn ili raskošan i bezvremenski stil, DSF Tomas ima savršeno rješenje za vaš dom.

Preobrazite svoj životni prostor s njihovim širokim izborom sobnih vrata, pomno dizajniranih za poboljšanje cjelokupnog ugođaja svake prostorije. DSF Tomas s ponosom nudi ne samo vizualno zadivljujuća vrata, već i vrata koja pružaju pouzdane performanse i izdržljivost.

Zakoračite u svijet beskrajnih mogućnosti uz DSF Tomas. Od trenutka kada uđete, očarat će vas njihova predanost pružanju vrhunskih proizvoda i usluga. Njihov stručni tim uvijek je spreman pomoći vam u pronalaženju idealnih sobnih vrata koja će upotpuniti jedinstveni karakter vašeg doma.

Doživite različitost DSF Tomasa i poboljšajte svoj životni prostor s njihovim iznimnim sobnim vratima. Oslobodite potencijal svog doma i stvorite ugodnu atmosferu koja odražava vaš osobni stil. Povjerite DSF Tomas za isporuku modernih, sofisticiranih performansi koje će zajamčeno impresionirati.

Otkrijte njihovu ponudu sobnih vrata:

  • Toplam: Različita rješenja koja karakteriziraju praktičnost, jednostavnost i kvaliteta.
  • Combi: Elegantna vrata sa skrivenim šarkama, magnetskim bravama i reverzibilnim opcijama.
  • Filum: Vrata u ravnini sa zidom, bez vidljivih okvira, neprimjetno se uklapaju u vaš prostor.”
Najbolja ponuda sobnih vrata u Hrvatskoj
DSF Tomas Toplam
Najbolja ponuda sobnih vrata u Hrvatskoj
DSF Tomas Combi
Najbolja ponuda sobnih vrata u Hrvatskoj
DSF Tomas Filum

2. Vrata Adriatico

Vrata Adriatico d.o.o. posluje kao dio grupe Falerlegno, tvrtke osnovane 1977. Grupa Falerlegno sastoji se od dvije proizvodne linije: sjedište u Piane di Falerone, na površini od 22.000 m², prvenstveno proizvodnja okvira i letvica, i sjedište u Potenza Piceni, gdje se proizvode prilagođena gotova vrata uz pantografe i lakiranje.

Kao dio grupe, Falerpannelli u Montelabbateu specijalizirao se za panele za vrata. Falerlegno osigurava stalnu opskrbu poluproizvodima različitih veličina i dimenzija, kao i personalizirane gotove proizvode, što ga čini idealnim partnerom za stolare i proizvođače vrata. Zahvaljujući predanosti osnivača i korištenju najsuvremenije tehnologije i materijala, Falerlegno postiže visoke standarde kvalitete po konkurentnim cijenama.

Prednosti odabira Vrata Adriatico:

  • S dnevnim kapacitetom od 800 vrata, Falerlegno se ističe brzom isporukom.
  • Dostupnost materijala na licu mjesta omogućuje brzu isporuku.
  • Nude pouzdanu kvalitetu ‘Made in Italy’, budući da se sve komponente vrata proizvode isključivo u Italiji.
  • Njihovo stručno osoblje rješava sve probleme, daje savjete i olakšava donošenje odluka o modelima i montaži.

Jedinstvenost:

Dok se na tržištu mogu naći okviri vrata od MDF-a, koji mogu postati krti i apsorbirati vlagu, Vrata Adriatico se ističe upotrebom tankog, vodootpornog HDF-a, koji osigurava izdržljiva i elastična vrata. Izrađena od smreke prekrivene tankim vodootpornim HDF-om, njihova vrata pokazuju postojanu čvrstoću preko okvira, eliminirajući lomljivost, pucanje i savijanje.


3. Tetra

U Tetri su ponosni na svoje uspješno 28-godišnje poslovanje. Tetra se od samog početka ističe u prodaji raznih građevinskih materijala te je za klijente pridobila značajan broj građevinskih tvrtki. Od 1998. godine Tetra posluje sa salonom za unutarnja vrata u novoizgrađenoj poslovnoj zgradi u blizini Arene Zagreb.

Uz fokus na visokokvalitetnu unutarnju stolariju slovenskog proizvođača drva Lip Bled, u ponudi imaju i vrata talijanskog proizvođača Faller Legno, austrijskih proizvođača Jeld wen i Donau, kao i još jednog slovenskog proizvođača Lesna d.d. Istražite njihov izložbeni prostor s bogatom ponudom od preko 50 modela vrata Lip Bled, što ga čini najvećim izložbenim prostorom u Hrvatskoj.

Bilo da se radi o stambenim ili poslovnim kompleksima, apartmanima na moru, vikendicama, vrtićima ili školama, Tetra je uspješno realizirala brojne projekte diljem Hrvatske. Izmjere, dostavu i montažu vrata obavljaju iskusni djelatnici, prvenstveno oslanjajući se na vlastito osoblje. Posjetite njihov izložbeni prostor, gdje će vam iskusni stručnjaci predstaviti i objasniti razlike između svakog modela, pomoći vam da uskladite boje i materijale prema vašim željama.


4. Vrata Dizajn

Vrata Dizajn ovlašteni su distributeri i multibrand showroom odabranih talijanskih proizvođača protuprovalnih i sobnih vrata. Svaki proizvođač ističe se kvalitetom i dizajnom, a svi proizvodi certificirani su prema zahtjevima Europske unije. Zbog kvalitete proizvoda, dano jamstvo za njihova vrata može se kretati i do 15 godina.

Osim svog prodajnog tima i mjernih tehničara, zapošljavaju deset timova za montažu podijeljenih u četiri ekipe, osiguravajući besprijekorne instalacije.

Posjetite njihov izložbeni prostor i istražite brojne uzorke izložaka koji će nedvojbeno razbuktati vašu maštu i inspirirati vas. Vaše želje nastoje upotpuniti inovativnim rješenjima vrhunskih proizvođača vrata. Njihovu reputaciju prepoznali su veliki principali, koji su ih uvrstili u svoje karte distribucije u EU.


5. Lipbled Zagreb

Uz ponudu vrhunskih proizvoda, Lipbled Zagreb ponosi se stručnošću i profesionalnošću svojih zaposlenika, uključujući prodavače, dizajnere i instalatere. Kvalificirano osoblje u prodaji i inženjeringu sastoji se od iskusnih inženjera s dugom poviješću na tom području, koji osiguravaju najvišu razinu korisničke usluge od planiranja projekta do završetka.

Njihovi profesionalni instalateri pružaju besprijekorne usluge, od mjerenja otvora u vašem posjedu do stvarne ugradnje vrata u vašem domu. Lipbled Zagreb uspješno je realizirao brojne projekte u privatnim i javnim zgradama, zastupajući dvije renomirane slovenske drvoprerađivačke tvrtke, Lipbled i Jelovica, sa zajedničkom tradicijom poslovanja dužom od 60 godina.

Povjerenje koje su im ukazale ove ugledne i cijenjene tvrtke u drvno-prerađivačkoj industriji u cijeloj regiji dokaz je njihovog uspješnog i profesionalnog pristupa koji se kontinuirano razvija kako bi zadovoljio sve potrebe tržišta.


6. Dap Centar

Predstavljamo vam Dap Centar, renomiranu tvrtku specijaliziranu za prodaju i izradu visokokvalitetnih sobnih vrata po narudžbi. S proizvodnim pogonima u Slavoniji i preko 30 godina iskustva, Dap Centar jamči izvrsnost svojih vrata.

Dap Centar nudi široku paletu drvnih dezena i niz završnih obrada, uključujući deset različitih tonova. Njihova vrata dostupna su za sve debljine, visine i širine zidova, standardna ili nestandardna, po istoj cijeni.

Kao primarni fokus, Dap Centar nudi luksuzna i kvalitetna vrata. Njihov raznolik asortiman omogućuje vam stvaranje vizualno privlačnog i personaliziranog doma koji doista odražava vaš stil. Njihov tim stručnjaka na raspolaganju vam je za stručne savjete i pomoć u odabiru savršenog dizajna za vaš prostor.

Dap Centar u izradi sobnih vrata koristi tri pouzdana i certificirana materijala: MDF (Medium-Density Fiberboard), panel ploče i masivno drvo. Ovi materijali osiguravaju izdržljivost, dugotrajnost i estetsku privlačnost njihovih proizvoda.

Uljepšajte svoj životni prostor vrhunskom izradom sobnih vrata Dap Centra. Prihvatite ljepotu njihovog dizajna i stvorite okruženje koje doista predstavlja vašu osobnost. Svojom stručnošću i vrhunskim materijalima, Dap Centar je vaš partner od povjerenja u postizanju doma koji je i vizualno ugodan i odraz vašeg jedinstvenog ukusa.


7. Door Expert

Predstavljamo Vam Door Expert s preko 15 godina iskustva specijaliziranu za uvoz i prodaju protuprovalnih i sobnih vrata. S jakim naglaskom na sigurnost, Door Expert ima za cilj učiniti vaš dom sigurnim i estetski privlačnim. Njihov stručni tim posvećen je ispunjavanju svih Vaših potreba. Usluge prodaje i montaže nude na području cijele Hrvatske i Europske unije.

Door Expert ne samo da uvozi i prodaje vrata, već proizvodi i ugrađuje visokokvalitetna, modernog dizajna sigurnosna, protupožarna i sobna vrata. Kvalitetu njihovog rada potvrđuju uspješno odrađeni EU projekti, čime su dobili međunarodno priznate ISO certifikate za svoje modernizirane sustave upravljanja poslovnim procesima.

Svaki član Door Expert tima je visoko kvalificiran i obučen za najnovije tehnologije, osiguravajući najbolju moguću uslugu za svakog kupca. Fleksibilnim sustavom popusta Door Expert osigurava najbolju kombinaciju konkurentnih cijena i vrhunske kvalitete.

O njihovoj reputaciji govore realizirani projekti i brojni zadovoljni klijenti kojima su dom učinili sigurnijim i ljepšim. U Door Expertu možete naručiti vrata koja savršeno odgovaraju vašim potrebama, a njihove usluge nadilaze samo to – nude vam mnogo više.

Odaberite Door Expert za najveću sigurnost i estetsko poboljšanje vašeg doma. Sa svojim bogatim iskustvom, proizvodima vrhunske kvalitete i pristupom usmjerenim na kupca, oni su pouzdani partner koji trebate. Doživite razliku i učinite svoj dom sigurnim utočištem uz Door Expert.


8. Mitra

Predstavljamo Mitru, privatnu tvrtku specijaliziranu za uvoz i izvoz roba i usluga, organiziranje prisutnosti hrvatskih tvrtki u inozemstvu, transfer tehnologije, te financijsku potporu tim aktivnostima. Kroz blisku suradnju s inozemnim partnerima i praćenje gospodarskih kretanja, Mitra kontinuirano radi na razvoju prodajnog programa tehničke zaštite. U njihovom asortimanu pronaći ćete vrhunska sobna vrata po mjeri različitih profila i namjena.

Sobna vrata Mitra odlikuje se vrhunskim dizajnom i potpunom prilagodljivošću svakom prostoru. Izrađeni su od materijala koji toplinskom izolacijom osiguravaju energetsku učinkovitost. Dodatno, ova vrata nude izvrsnu zvučnu izolaciju, osiguravajući mirno i mirno okruženje unutra.

S Mitrom možete očekivati ​​vrata iznimne kvalitete koja ne samo da uljepšavaju estetiku Vašeg stambenog prostora, već doprinose i uštedi energije. Njihova predanost da ostanu na čelu tehnološkog napretka i razumijevanja tržišne dinamike osigurava da dobijete najbolje proizvode skrojene prema vašim specifičnim zahtjevima.

Doživite eleganciju i funkcionalnost Mitrinih sobnih vrata dizajniranih da podignu ugođaj svakog interijera. Bilo da tražite vrata za stambene ili poslovne prostore, Mitra nudi savršeno rješenje koje kombinira stil, prilagodljivost i energetsku učinkovitost. Vjerujte Mitri da će isporučiti neusporedivu kvalitetu i uslugu dok nastoje premašiti vaša očekivanja.


9. Promissio

Promissio je tvrtka za trgovinu i usluge osnovanu 2007. godine. Promissio je specijaliziran za veleprodajno i maloprodajno poslovanje, s ciljem da kupcima pruži sveobuhvatnu ponudu proizvoda i usluga na jednom mjestu kroz individualizirani pristup.

Osnovna djelatnost tvrtke Promissio je prodaja i montaža sobnih vrata. Tijekom godina svoju djelatnost proširili su i na prodaju i montažu protuprovalnih i protupožarnih vrata, staklenih vrata i ostalih proizvoda od stakla te kliznih vrata i dr.

Misija tvrtke Promissio je ponuditi personaliziranu uslugu svakom kupcu, prateći različite trendove dizajna od klasičnog do modernog. Posluju na području cijele Republike Hrvatske, osiguravajući kupcima iz svih regija pristup njihovim proizvodima i uslugama.

S vizijom usmjerenom na ulaganje u razvoj novih proizvoda i suradnju s partnerima u zemlji i inozemstvu, Promissio ima za cilj ostati na čelu industrije.

Njihov tim sastoji se od kvalificiranih djelatnika koji su obučeni za izradu i ugradnju stolarije. Prodajni tim sastoji se od mladih i talentiranih stručnjaka koji svojim znanjem pomažu kupcima u donošenju informiranih odluka i odabiru najboljih proizvoda.

Doživite predanost i stručnost Promissio tima dok vas vode kroz proces odabira i ugradnje savršenih sobnih vrata za vaš prostor. Uz njihovu predanost individualiziranoj usluzi i širokom rasponu proizvoda, Promissio je vaš partner od povjerenja u stvaranju modernog i funkcionalnog životnog okruženja.


10. Art Team

Art Team, obiteljsko poduzeće koje posluje dugi niz godina, gradeći povjerenje kupaca profesionalnim pristupom “ključ u ruke” i kvalitetom izrade. Art Team se brzo etablirao kao pouzdan partner u svom području struke.

Specijaliziran za unutarnja sobna vrata vrhunske kvalitete, Art Team je posvećen pružanju sveobuhvatnih rješenja za svoje kupce. S vlastitom radionicom i lakirnicom, imaju mogućnost proizvodnje vrata po narudžbi prema točnim specifikacijama. Kako bi dodatno proširili asortiman i zadovoljili što širu bazu kupaca, Art Team je ugradio i vrata renomiranog njemačkog proizvođača Garant.

Art Team nudi širok izbor rješenja za sobna vrata, uključujući krilna vrata, puna i ostakljena, razne vrste kliznih vrata, staklena vrata, vrata jedinstvenih oblika i dimenzija, kao i dvokrilna vrata. Posvećeni su isporuci vrata iznimne izrade i estetske privlačnosti.

Njihova usluga “ključ u ruke” nadilazi samo proizvodnju vrata. Art Team pruža konzultacije na licu mjesta, prijedloge za dizajn i sveobuhvatne usluge mjerenja i instalacije, osiguravajući besprijekorno iskustvo za svoje klijente. Nastoje biti jedinstveno rješenje za unutarnja i ulazna vrata, ispunjavajući sve potrebe svojih klijenata.

Da biste dobili uvid u njihov asortiman proizvoda, Art Team vas poziva da istražite njihovu fotogaleriju i posjetite njihov izložbeni prostor. Doživite kvalitetu i umijeće koje Art Team donosi na svaka vrata koja kreiraju, jer nastavljaju nadmašivati ​​očekivanja kupaca i pružati cjelovita rješenja za lijepe i funkcionalne unutarnje prostore.


FAQs

Gdje mogu kupiti sobna vrata?

DSF Tomas, Vrata Adriatico, Tetra, Vrata Dizajn, Lipbled Zagreb, Dap Centar, Door Expert, Mitra, Promissio i Art Team neke su od najboljih tvrtki za sobna vrata u Hrvatskoj.

Kakva vrata nudi DSF Tomas?

DSF Tomas specijaliziran je za široku ponudu modernih i sofisticiranih unutarnjih vrata, uključujući krilna vrata (puna ili ostakljena), klizna vrata, staklena vrata, vrata posebnih oblika i dimenzija te dvokrilna vrata.

Po čemu se Vrata Adriatico ističu?

Vrata Adriatico ističe se korištenjem tankih, vodootpornih HDF (High-Density Fiberboard) za svoja vrata, čime se osigurava trajnost i fleksibilnost. Za razliku od MDF okvira koji mogu postati krti i apsorbirati vlagu, vrata Vrata Adriatico nude snagu i otpornost na pucanje i savijanje.

Gdje mogu kupiti sobna vrata u Zagrebu?

DSF Tomas, Vrata Adriatico, Tetra, Vrata Dizajn, Lipbled Zagreb, Dap Centar, Door Expert, Mitra, Promissio i Art Team imaju poslovnice u Zagrebu gdje možete kupiti sobna vrata.

Kako odabrati prava unutarnja vrata?

Prilikom odabira unutarnjih vrata uzmite u obzir faktore kao što su estetski izgled, dizajn vašeg doma, materijal i kvaliteta vrata te funkcionalnost koju želite. Tvrtke poput DSF Tomas, Vrata Adriatico i Tetra mogu vam pomoći u odabiru savršenih unutarnjih vrata koja odgovaraju vašim potrebama i stilu.

Koje brendove Tetra nudi u svom izložbenom prostoru?

Tetra nudi raznoliku ponudu unutarnjih vrata, prvenstveno se fokusirajući na visokokvalitetne proizvode slovenskog proizvođača drva Lip Bled. U ponudi imaju i vrata talijanskog proizvođača Faller Legno, austrijskih proizvođača Jeld wen i Donau te još jednog slovenskog proizvođača Lesna d.d.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *