PBZ stambeni krediti – Osigurajte svoj dom iz snova s ​​lakoćom

Želite li kupiti ili izgraditi novi dom ili renovirati postojeći? Ako da, onda su PBZ stambeni krediti tu da vam pomognu ostvariti svoje snove.

PBZ, poznata i kao Privredna banka Zagreb, jedna je od vodećih banaka u Hrvatskoj koja nudi široku ponudu financijskih proizvoda i usluga, uključujući i stambene kredite.

PBZ stambeni krediti osmišljeni su kako bi zadovoljili potrebe pojedinaca koji žele posjedovati ili obnoviti svoje domove. Ovi zajmovi dolaze s nizom pogodnosti koje ih čine idealnim izborom za svakoga tko želi kupiti novi dom ili renovirati postojeći. Ovdje je sve što trebate znati o PBZ stambenim kreditima.

PBZ stambeni krediti - Osigurajte svoj dom iz snova s ​​lakoćom
source: pbz.hr

Table of Contents

PBZ stambeni krediti - Osigurajte svoj dom iz snova s ​​lakoćom
Ključne značajke:Konkurentne fiksne kamatne stope, visok raspon iznosa kredita, grace period do šest mjeseci
Najbolje za: Najbolje za visoki raspon iznosa kredita i razdoblje odgode do šest mjeseci

Što i tko je Privredna banka Zagreb?

PBZ, odnosno Privredna banka Zagreb, ima bogatu povijest koja seže u 1896. godinu kada je osnovana kao Zagrebačka burzovna banka. Tijekom godina banka je prošla kroz nekoliko transformacija i postala pouzdana financijska institucija u Hrvatskoj. PBZ je sada dio grupe Intesa Sanpaolo, jedne od najvećih bankarskih grupacija u Europi.

Sa svojom širokom mrežom poslovnica diljem Hrvatske, PBZ svojim klijentima pruža jednostavan pristup financijskim proizvodima i uslugama. Banka je predana pružanju iznimne korisničke podrške i stekla je reputaciju kao brza, pouzdana i pouzdana banka.

PBZ stambeni krediti - Osigurajte svoj dom iz snova s ​​lakoćom
source: pbz.hr

PBZ nudi niz financijskih proizvoda i usluga svojim klijentima, uključujući osobno bankarstvo, poslovno bankarstvo, investicijske usluge, osiguranje i hipoteke. Hipotekarni proizvodi banke osobito su traženi od strane pojedinaca koji žele kupiti ili renovirati svoje domove.

Uz svoje financijske proizvode i usluge, PBZ je također predan podršci zajednici kroz razne inicijative društveno odgovornog poslovanja. Banka je tijekom godina poduprla brojne projekte i organizacije, uključujući one usmjerene na obrazovanje, kulturu, sport i zaštitu okoliša.


Značajke PBZ stambenih kredita

Vrsta kredita

 • PBZ stambeni krediti su potrošački stambeni krediti koji se odobravaju u eurima.

Iznos zajma

 • Iznos zajma može se kretati od 5.000 € do 350.000 € za zajmove sa hipotekom
 • Zajmovi bez hipoteke mogu se kretati od 5.000 € do 40.000 €.
 • Iznos kredita moguće je povećati do 10% iznosa kredita u svrhu nadoknade troškova realizacije kredita, a maksimalno do 7.000 €.

Namjena kredita

 • PBZ stambeni krediti mogu se koristiti za različite namjene, uključujući kupnju, adaptaciju, izgradnju, dogradnju, nadogradnju, rekonstrukciju, dovršetak i kupnju građevinskog zemljišta s izgradnjom, kupnju građevinskog zemljišta za obiteljsku kuću, plaćanje pologa za kupnju stambene nekretnine, te otplatu ranijih stambenih kredita za navedene namjene. Krediti se mogu odobriti i za financiranje stanova, kuća za odmor i vikendica.

Rok otplate

 • Rok otplate za stambene kredite sa hipotekom može biti od 5 do 30 godina, dok za kredite bez hipoteke rok otplate može biti od 5 do 15 godina. Moguća je odgoda otplate kredita do 12 mjeseci, osim za kredite koji se realiziraju uz kombinaciju fiksnih i promjenjivih kamatnih stopa.

Ispunjavanje uvjeta

 • PBZ stambene kredite mogu dobiti sve fizičke osobe rezidenti koje zadovoljavaju kriterije banke za kreditiranje i prilože potrebnu dokumentaciju za ocjenu kreditne sposobnosti, potvrdu namjene kredita te svu ostalu dokumentaciju potrebnu za realizaciju kredita.

Kamatne stope

 • PBZ nudi fiksne i promjenjive kamatne stope za svoje stambene kredite. Kamatne stope su konkurentne i ovise o različitim čimbenicima kao što su iznos kredita, rok otplate, vrsta kredita te kreditna sposobnost podnositelja zahtjeva.
PBZ stambeni krediti - Osigurajte svoj dom iz snova s ​​lakoćom
source: pbz.hr

Zašto odabrati PBZ stambene kredite?

PBZ stambeni krediti popularan su izbor među pojedincima koji žele kupiti ili obnoviti svoje domove. Evo nekoliko razloga zašto su PBZ stambeni krediti najbolji izbor za vas:

 1. Širok raspon iznosa kredita: PBZ stambeni krediti nude širok raspon iznosa kredita koji zadovoljavaju potrebe svih pojedinaca, bilo da žele kupiti mali stan ili veliku vilu.
 1. Konkurentne kamatne stope: PBZ nudi konkurentne kamatne stope na svoje stambene kredite, čineći ih pristupačnima i dostupnima svima.
 1. Fleksibilan rok otplate: Kod PBZ stambenih kredita možete odabrati rok otplate koji odgovara vašim financijskim potrebama i mogućnostima.
 1. Izvrsna usluga korisnicima: PBZ je poznat po svojoj izvrsnoj službi za korisnike i pruža podršku svojim klijentima tijekom cijelog procesa podnošenja zahtjeva za kredit i otplate.
 1. Brza isplata kredita: PBZ stambeni krediti obrađuju se brzo, a iznos kredita isplaćuje se na račun zajmoprimca čim se kredit odobri.
PBZ stambeni krediti - Osigurajte svoj dom iz snova s ​​lakoćom
source: pbz.hr

Vodič za stambene kredite

Krećite se kroz zamršeni svijet stambenih kredita i pretvorite svoje snove o vlasništvu u stvarnost uz naš sveobuhvatni vodič o stambenim kreditima. Izvan površine, naš vodič zaranja u kritične teme kao što su opcije hipoteke, kamatne stope i strategije kupnje pametne kuće. Istražujući ove međusobno povezane aspekte, steći ćete dobro razumijevanje krajolika stambenih kredita i osnažiti se da donosite informirane odluke. Bez obzira kupujete li kuću prvi put ili ste iskusni investitor, naš je vodič vaš putokaz za uspješno navigiranje putem do kuće iz snova.


FAQs

Kada je PBZ osnovan?

PBZ je osnovana 1896. godine kao Zagrebačka burza.

Je li PBZ doživio kakve transformacije tijekom godina?

Da, PBZ je prošao kroz nekoliko transformacija tijekom godina kako bi postao pouzdana financijska institucija u Hrvatskoj.

Što je Intesa Sanpaolo Grupa?

Grupacija Intesa Sanpaolo jedna je od najvećih bankarskih grupacija u Europi, čiji je PBZ sada dio.

Koje vrste financijskih proizvoda i usluga nudi PBZ?

PBZ nudi niz financijskih proizvoda i usluga, uključujući osobno bankarstvo, poslovno bankarstvo, investicijske usluge, osiguranje i hipoteke.

Zašto su PBZ-ovi hipotekarni proizvodi vrlo traženi?

PBZ-ovi hipotekarni proizvodi vrlo su traženi od strane pojedinaca koji žele kupiti ili renovirati svoje domove zbog konkurentnih stopa i povoljnih uvjeta.

Je li PBZ predan podršci zajednici?

Da, PBZ je predan podršci zajednici kroz razne inicijative društveno odgovornog poslovanja, uključujući obrazovanje, kulturu, sport i zaštitu okoliša.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *