Luka Modrić u kripto svijetu!

Kupi Modrićev dres i nos ga u metaverzumu!

Luka Modrić, najpoznatiji hrvatski nogometni igrač napravio je svoju NFT kolekciju!

Pročitaj članak i već od danas možeš posjedovati Modrićevu unikatnu digitalnu umjestnost.

Table of Contents

Povijest Luke Modrića

Luka Modrić, rođen 9. rujna 1985. u Zadru, Hrvatska, profesionalni je nogometaš koji trenutno igra za španjolski klub Real Madrid. Uglavnom igra na poziciji centralnog veznog igrača i kapetan je hrvatske reprezentacije. Modrića mnogi smatraju jednim od najvećih hrvatskih nogometaša svih vremena i jednim od najuspješnijih nogometaša modernog doba.

Modrić je imao izvanrednu karijeru, prebrodivši traumatične događaje hrvatskog rata za neovisnost i postao jedan od najhvaljenijih i najodlikovanijih nogometaša na svijetu. Osvojio je brojne trofeje i priznanja, uključujući Ballon d’Or, četiri naslova prvaka i nagradu za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva. Bio je i prvi Hrvat koji je osvojio takve nagrade, upisao se u povijest kao prvi i jedini nogometaš u povijesti koji je osvojio sve četiri nagrade u istoj godini.

Luka Modrić u kripto svijetu!
Luka Modrić, Foto: EPA/Georgi Licovski

Modrić je rekordnih deset puta proglašavan hrvatskim nogometašem godine, a 2018. proglašen je i hrvatskim sportašem godine. Hvaljen je zbog izuzetne konstantnosti i impresivnih nastupa u najvećim europskim klubovima, uključujući Ligu prvaka. .

Modrićeva postignuća, posebice uspjeh na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. i brojne individualne nagrade, priskrbila su mu reputaciju jednog od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena. Općenito ga se smatra simbolom hrvatskog nogometa, nadahnjuje mlade generacije i s ponosom i dostojanstvom predstavlja svoju zemlju.

Luka Modrić u digitalnoj umjetnsoti

Luka Modrić, legendarni hrvatski nogometaš, posljednja je javna osoba koju je Ethernity odao počast posebnom NFT kolekcijom. Ovaj projekt je suradnja između Ethernityja i talentiranih umjetnika Visual Laba i Anthonyja Edwarda. Kolekcija sadrži vrhunsku digitalnu umjetnost i nosive predmete koji odaju počast Modrićevoj impresivnoj karijeri i osobnom putu.

Moderni gladijator Luka Modrić

U ovoj zbirci nalazi se pet različitih NFT djela koja predstavljaju različite aspekte Modrićevog života i postignuća. Prvi uradak, “Submerse” Visual Laba, prikazuje Modrića kao modernog gladijatora bačenog u dubinu.

“Submerse”, prvo djelo Visual Laba, vodi vas duboko u Modrićev um dok se suočava sa svojim unutarnjim borbama i borbom s traumatičnim događajima hrvatskog rata za neovisnost. Ovaj NFT prikazuje nogometnu zvijezdu kao modernog gladijatora koji se uzdiže do vrha usred kaosa.

Početna ponuda za ovaj komad 1 od 1 postavljena je na 5000 USD u ERN-u na MAINNET-u.

Luka Modrić u kripto svijetu!

Modrić u trku

Zatim, “Median” Visual Laba dramatičan je i živopisan prikaz Modrića koji trči. Boje i glazba u komadu odražavaju neprestano mijenjanje emocija tijekom utakmice. NFT je ograničen na 100 izdanja i ima cijenu od 1250 USD u wETH-u na MAINNET-u. Kupci “Mediana” također će dobiti Modrić: Metaverse Wearable Headband kao airdrop.

Luka Modrić u kripto svijetu!
Luka Modrić u kripto svijetu!

Modrićev trk kroz povijest

Anthony Edward predstavlja “Champion“, umjetničko djelo koje bilježi kontrast između nemira Modrićevog ratom razorenog djetinjstva i slave koju je postigao danas. Dramatična scena zlatne boje prikazuje Modrića kako trči kroz ruševine svoje prošlosti prema pobjedi. Ovaj komad je ograničen na 25 izdanja i ima cijenu od 750 dolara u WETH-u na MAINNET-u.

Luka Modrić u kripto svijetu!

Obuci Modrićev dres!

Visual Lab predstavlja i dva nosiva artikla, Modrić: Metaverse Wearable Croatia dres. Obje stavke imaju cijenu od 500 USD u wETH-u na Polygonu i 10 milijuna Stonesa na MAINNET-u, te su ograničene na 250 i 500 izdanja. Ova nosiva oprema može se nositi u više metaverzuma, uključujući Sandbox i novi metaverzum koji će Ethernity uskoro objaviti.

Luka Modrić u kripto svijetu!
Luka Modrić u kripto svijetu!

O Ethernity-u

Ethernity je revolucionarni NFT projekt koji na aukcijama prodaje provjerena umjetnička djela s vrhunskim umjetnicima i slavnim osobama iz raznih industrija. Svaki NFT je prikaz digitalnog umjetničkog djela i sadrži poznate javne osobe, prava, licence i IP adrese. Kako biste saznali više o Ethernityju, posjetite njihovu web stranicu, Twitter, Discord, Medium i Telegram kanale.

NFT kolekcija Luke Modrića lijepa je posveta jednom od najvećih nogometaša svih vremena. Ova zbirka prikazuje Modrićev život, putovanje i postignuća kroz vrhunsku digitalnu umjetnost i nosive predmete. Bilo da ste obožavatelj Modrića, nogometa ili NFT-ova, ovu kolekciju svakako vrijedi pogledati.

FAQs

Tko je Luka Modrić?

Luka Modrić profesionalni je hrvatski nogometaš koji trenutno igra za španjolski klub Real Madrid. Prvenstveno igra na poziciji centralnog veznog igrača i kapetan je hrvatske reprezentacije.

Koji su Modrićevi uspjesi?

Modrić je imao izvanrednu karijeru, osvojio je brojne nagrade i trofeje, uključujući Ballon d’Or, četiri naslova prvaka i nagradu za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva. Smatra se jednim od najvećih hrvatskih nogometaša svih vremena i jednim od najuspješnijih igrača modernog doba.

Kakav je Modrićev ugled u Hrvatskoj?

Modrića mnogi smatraju simbolom hrvatskog nogometa i cijenjen je zbog njegovih postignuća, posebice uspjeha na Svjetskom prvenstvu 2018. i brojnih individualnih nagrada. Nadahnjuje mlade generacije i predstavlja svoju zemlju s ponosom i dostojanstvom.

Što je NFT zbirka o Modriću?

NFT zbirka je suradnja između Ethernityja i umjetnika Visual Laba i Anthonyja Edwardsa, u čast Modrićeve impresivne karijere i osobnog putovanja. Zbirka sadrži pet različitih NFT radova koji predstavljaju različite aspekte Modrićevog života i postignuća.

Koja je početna ponuda za prvi NFT komad “Submerse”?

Početna ponuda za prvi NFT komad, “Submerse” tvrtke Visual Lab, postavljena je na 5000 USD u ERN-u na MAINNET-u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *