Top 10 kripto aplikacija

Želite zaraditi dok sjedite na kavi? Pomoću naše top 10 ljestvice kripto aplikacija to je moguće!

Ako želite kupovati i prodavati kriptovalute preko svog mobitela, morate pronaći najbolje kripto aplikacije s najnižim naknadama i najkorisnijim podatcima.

U današnje vrijeme postoji more kripto aplikacija i zato smo odlučili uštediti vaše vrijeme i skupiti na jedno mjesto top 10 kripto aplikacija u 2023.

Table of Contents

1. Gemini

Gemini kripto aplikacija zauzela je naše 1. mjesto na top 10 ljestvici kripto aplikacija. Pomoću ove kripto aplikacije sigurno kupujte, prodajte ili čuvajte svoje kriptovalute. Gemini kripto mjenjačnica svoju važnost dobiva zbog iznimno velike sigurnosti.

Gemini kripto aplikacija ima osiguranje vrućeg novčanika (kripto novčanik koji je uvijek spojen na internet) kako bi osigurala da korisnička sredstva ostanu sigurna u slučaju proboja sigurnosti. Gemini pruža nadzornu ploču za trgovanje na profesionalnoj razini i podržava više od 100 digitalnih valuta i tokena. Gemini također nudi nagradnu karticu za kriptovalute i omogućuje korisnicima plaćanje roba i usluga kriptovalutama.

Top 10 kripto aplikacija
Ključne značajke:Kupujte, prodajte i pohranjujte kriptovalute,
bankovni transferi za kupnju i prodaju,
osigurano skrbništvo nad imovinom,
platforma aktivnog trgovca
Broj korisnika:13.6M

2. Crypto.com

Odabrali smo Crypto.com kao 2. najbolju mobilnu aplikaciju za kripto mjenjačnicu, jer pruža opsežan ekosustav za trgovanje digitalnom imovinom i ulaganje kojemu možete jednostavno pristupiti sa svog pametnog telefona.

Pomoću ove aplikacije možete trgovati s više od 250 kriptovaluta po stvarnoj cijeni koristeći 20+ fiat valuta. Ova kripto aplikacija nudi vam i opciju pod nazivom Crypto.com Pay, ova opcija omogućuje vam plaćanje s više od 30 kriptovaluta.

Top 10 kripto aplikacija
Ključne značajke:Kupujte, prodajte i pohranjujte kriptovalute, zaradite kamate na kripto posjedima, kupite kriptovalutu kreditnom/debitnom karticom, koristite kriptovalutu za kupnju
Broj korisnika:50M

3.Coinbase

Coinbase definition je jedna od najboljih kripto aplikacija. Zauzela je naše 3. mjesto, jer je aplikacija prilagođena i za one koji nemaju nikakvog iskustva u ulaganju. Trgovanje kriptovalutama preko mobitela nikada nije bilo lakše. Coinbase svoje korisnike vodi korak po korak kroz cijeli proces ulaganja i omogućuje im sigurno i lako ulaganje u kriptovalute.

Coinbase kripto aplikacija nudi visoku razinu zaštite svojih korisnika, morat ćete unijeti svoj odabrani PIN i dvofaktorsku autentifikaciju putem koda koji se šalje na vaš telefon putem SMS-a. Hladno skladište također je jedna od ključnih zaštita koju Coinbase nudi s platformom. To znači da Coinbase čuva 98% sredstava klijenata izvan mreže.

Top 10 kripto aplikacija
Ključne značajke:Kupujte, prodajte i pohranjujte kriptovalute, bankovni transferi i kupnje kreditnom/debitnom karticom, osigurano skrbništvo nad imovinom, saznajte više o različitim kriptovalutama
Broj korisnika:98M

4. Telegram

Telegram je besplatna aplikacija za razmjenu poruka. Jedna je od 10 najpreuzimanijih aplikacija na svijetu s više od 500 milijuna aktivnih korisnika.

Misija Telegrama je pružiti najbolju sigurnost u kombinaciji s jednostavnošću korištenja. Sve na Telegramu, uključujući chatove, grupe, medije itd. šifrirano je kombinacijom 256-bitne simetrične AES enkripcije, 2048-bitne RSA enkripcije i Diffie–Hellman sigurne razmjene ključeva. Trgovci kriptovaluta ulaze u grupe na Telegramu gdje prate najnovije vijesti i razmjenjuju mišljenja. Telegram je odlično mjesto gdje možete saznati razne pretpostavke o budućim cijenama kriptovaluta.

Top 10 kripto aplikacija
Ključne značajke:Sigurna razmjena izravnih poruka, grupni razgovori i kanali, glasovni i video pozivi, dijeljenje fotografija, datoteka i videa
Broj korisnika:700M

5. Trust Wallet

Trust Wallet je digitalni kripto novčanik u obliku aplikacije. Možete slati, primati i držati svoje kriptovalute na sigurnom u Trust Wallet aplikaciji. Trust Wallet aplikaciju možete koristiti i kako bi zaradili kamatu na svoje kriptovalute, igrati blockchain igre, sakupljati NFT-ove i pristupati najnovijim DA aplikacijama i DeFi platformama.

Trust wallet je brz i siguran multi kripto novčanik s Binance DEX podrškom, dizajniran tako da je lak za korištenje i savršen za čuvanje vaše kripto imovine.

Top 10 kripto aplikacija
Ključne značajke:Sigurna pohrana za više kriptovaluta, podržava decentralizirane aplikacije, jednostavan za korištenje i upravljanje privatnim ključevima, podrška za QR kod transakcije
Broj korisnika:10M

6. Kraken

Kraken je jedna od najboljih kripto mjenjačnicama s aplikacijom, nudi trgovanje kriptovalutama na profesionalnoj razini s vrlo niskim naknadama i zato je na našoj top 10 ljestvici.

Kraken nudi dvije platforme, svoju glavnu platformu za trgovanje i svoju profesionalnu platformu, Kraken Pro. Pro nadzorna ploča burze pruža vrlo prilagodljive alate za analizu grafikona, detaljan uvid u knjige naloga, 13 vrsta naloga i brzo izvršenje. Uz spot trgovanje, korisnici Krakena također mogu trgovati kriptovalutom koristeći maržu i izvršavati strategije trgovanja kripto izvedenicama.

Top 10 kripto aplikacija
Ključne značajke:Kupujte, prodajte i trgovajte kriptovalutom, mogućnosti ulaganja i posuđivanja, napredni alati za trgovanje, 24/7 korisnička podrška
Broj korisnika:9M

7. CoinGecko

CoinGecko je aplikacija za praćenje cijena kriptovaluta u stvarnom vremenu. Također možete pratiti grafikone, tržišnu kapitalizaciju, vijesti i upozorenja od strane broj 1 neovisnog agregatora podataka o kriptovalutama. CoingGecko omogućuje praćenje više od 8000 kriptovaluta u stvarnom vremenu. Postavite personalizirana upozorenja o cijenama s upozorenjima o velikim tržišnim kretanjima.

Cijene kriptovaluta mijenjaju se konstantno, naučite zašto se to događa u članku CIJENE KRIPTOVALUTA

Top 10 kripto aplikacija
Ključne značajke:Tržišni podaci i grafikoni u stvarnom vremenu, informacije o tisućama kriptovaluta, upozorenja i obavijesti o cijenama, detaljna analiza tržišta
Broj korisnika:10M

8. Crypto News

Kripto aplikacija na 8. mjestu je Crypto News, odlična kripto aplikacija za kripto entuzijaste. Aplikacija nudi veliki spektar vijesti o kriptovalutama, jer svoje informacije prikuplja s više od 100 kripto stranica. Možete čitati članke i vijesti o kriptovalutama, pratiti njihovo tržište te upravljati svojim portfoliom. Izvrsno optimizirana aplikacija, jer ne zauzima puno prostora na vašem pametnom telefonu, samo 36mb i ne troši puno baterije.

Top 10 kripto aplikacija
Ključne značajke:Ažuriranja vijesti o kripto tržištu u stvarnom vremenu, vijesti iz pouzdanih izvora, mogućnost prilagodbe feeda vijesti, push obavijesti za važne vijesti
Broj korisnika:1M

9. CoinATMRadar

Najbolja i najjednostavnija besplatna aplikacija za traženje gdje zamijeniti novac za kriptovalute i obrnuto. Radi se o aplikaciji koja vam pokazuje gdje vam je najbliža fizička kripto mjenjačnica, gdje god se nalazili u svijetu.

Prvo skinete podatke za zemlju vašeg izbora, zatim se možete kretati kartom ili pronaći najbližu lokaciju pomoću opcije “blizu mene”, gdje je prikazano 20 najbližih lokacija na temelju odabranih filtra. Za svaku lokaciju kripto mjenjačnice (ATM-a) također možete vidjeti i sve podržane kriptovalute, podržane transakcije, adresu, naknade, limite i slike mjenjačnice.

Top 10 kripto aplikacija
Ključne značajke:Pronađite i usporedite bankomate za kriptovalute, detaljne informacije o naknadama i podržanim valutama, mogućnost filtriranja prema lokaciji i udaljenosti, prikaz karte i upute do bankomata
Broj korisnika:300.000

10. ECOS

Ecos je aplikacija pomoću koje možete rudariti Bitcoin koristeći samo vaš mobitel. Rudarenje kriptovaluta nije jednostavno i zna biti jako komplicirano, zato smo na naše 10. mjesto stavili aplikaciju koja vas riješava svih problema i pojednostavljuje rudarenje kriptovaluta. Ako još niste upoznati sa rudarenjem kriptovaluta ne brinite se, za vas smo pripremili odličan članak gdje je rudarenje kriptovaluta detaljno objašnjeno.

Ecos kripto aplikacija svojim korisnicima nudi i platformu za ulaganje koja sadrži sve potrebne alate za rad s kriptovalutama. Ecos kripto aplikacija omogućuje vam rudarenje kriptovaluta bez opreme za rudarenje, svoju zaradu možete izračunati pomoću posebnog kripto kalkulatora.

Top 10 kripto aplikacija
Ključne značajke:Rudarenje, kupnja i prodaja kriptovaluti, tržišni podaci i grafikoni u stvarnom vremenu, mogućnost praćenja i upravljanja portfoliom
Broj korisnika:250.000

FAQs

Koje su prednosti korištenja kripto aplikacije?

Korištenje kripto aplikacije može vam pomoći u upravljanju, kupnji, prodaji i praćenju vaših ulaganja u kriptovalute, pristup tržišnim podacima i sigurno pohranjivanje vaše imovine.

Mogu li kupovati i prodavati kriptovalute pomoću kripto aplikacije?

Da, mnoge kripto aplikacije omogućuju vam kupnju, prodaju i upravljanje vašim ulaganjima u kriptovalute.

Kako mi kripto aplikacija pomaže u praćenju mojih ulaganja?

Kripto aplikacije pružaju tržišne podatke u stvarnom vremenu i omogućuju vam praćenje vrijednosti vašeg portfelja i praćenje promjena cijena kriptovaluta koje posjedujete.

Mogu li pristupiti svojoj kripto imovini na više uređaja pomoću kripto aplikacije?

Ova se značajka može razlikovati među različitim kripto aplikacijama. Najbolje je istražiti i pročitati recenzije prije nego što odaberete aplikaciju.

Trebam li kripto aplikaciju ako imam samo malu količinu kriptovaluta?

Trebate li kripto aplikaciju ili ne ovisi o vašim osobnim preferencijama i količini kriptovaluta koje imate. Neki ljudi radije koriste kripto aplikaciju čak i za male iznose kako bi pratili svoja ulaganja i učinkovitije upravljali svojom imovinom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *