Top 10 AI marketing alata

.Želite li podići svoju marketinšku igru ​​na višu razinu i ostati ispred svojih konkurenata? Ne tražite dalje! U ovom ćemo vam članku predstaviti 10 najboljih marketinških alata umjetne inteligencije koji osvajaju svijet marketinga.

Od personaliziranog oglašavanja do analize ponašanja kupaca, ovi alati koriste umjetnu inteligenciju i algoritme strojnog učenja kako bi tvrtkama pružili podatke i uvide u stvarnom vremenu. Ali to nije sve! Sa značajkama kao što su marketing putem e-pošte i upravljanje društvenim medijima, ovi alati mogu pojednostaviti vaše marketinške napore i poboljšati angažman i zadržavanje vaših kupaca.

Dakle, udobno se smjestite i opustite dok vas vodimo na putovanje kroz 10 najboljih marketinških alata umjetne inteligencije koji će zasigurno promijeniti vaše marketinške strategije. Pripremite se privući pozornost, izgraditi interes, stvoriti želju i djelovati s ovim nevjerojatnim alatima!

Table of Contents

1. Persado

Dosta vam je neuspješnog copywriting-a? Ne brinite, Persado je ovdje da vam pomogne da poboljšate svoju igru! Ovaj alat za pisanje teksta koji pokreće umjetna inteligencija vilinska je kuma marketinških poruka, generirajući tekst s visokom konverzijom od kojeg će vaša publika pasti u nesvijest.

Top 10 AI marketing alata

Koristeći snagu umjetne inteligencije i strojnog učenja, Persado analizira ponašanje korisnika, emocije i jezične obrasce kako bi generirao poruke koje će najvjerojatnije imati odjeka kod njih. Bilo da se radi o kopiji za e-poštu, odredišne ​​stranice, društvene medija ili čak prikazne oglase, Persado vam čuva leđa.

Ali čekajte, ima još! Persado ne samo da stvara kopiju, već je i testira kako bi vidio koje poruke imaju najbolju izvedbu. Dakle, možete se opustiti i pustiti Persado da radi svoje!

Top 10 AI marketing alata
Ključne značajke:Algoritmi strojnog učenja za analizu ponašanja, emocija i jezičnih obrazaca korisnika, generiranje kopije za e-poštu, odredišne ​​stranice, društvene medije i prikazne oglase.
Najbolje za:Persado je najbolji za marketere koji žele poboljšati svoje vještine pisanja tekstova i povećati stope konverzije.

2. HubSpot

Poziv svim malim i srednjim poduzetnicima! Jeste li umorni od upravljanja višestrukim alatima i platformama za svoje marketinške napore? Pa, pozdravite svog novog najboljeg prijatelja, HubSpot! Ova sveobuhvatna platforma za automatizaciju marketinga ovdje je da vam olakša život i učini vaše marketinške napore učinkovitijima.

HubSpot nudi niz značajki, uključujući obrasce za prikupljanje potencijalnih klijenata, marketing putem e-pošte, odredišne ​​stranice, upravljanje društvenim medijima i još mnogo toga. Ali ono što izdvaja HubSpot je njegova upotreba umjetne inteligencije za optimizaciju vaših marketinških kampanja i pružanje uvida koji vam mogu pomoći da poboljšate svoju cjelokupnu strategiju. To je kao da imate osobnog marketinškog pomoćnika koji zna što treba učiniti kako bi poboljšao vaš ROI.

Top 10 AI marketing alata

Ali to nije sve! HubSpot također nudi niz integracija s drugim alatima i platformama, što olakšava upravljanje vašim marketinškim naporima na jednom mjestu. Osim toga, sa sučeljem prilagođenim korisniku i korisnim timom za korisničku podršku, pitat ćete se kako ste ikada uspjeli bez njega.

Dakle, ako ste spremni usmjeriti svoje marketinške napore i poboljšati povrat ulaganja, isprobajte HubSpot. Vaš posao (i razina stresa) bit će vam zahvalni.

Top 10 AI marketing alata
Ključne značajke:Obrasci za hvatanje potencijalnih klijenata, marketing putem e-pošte, odredišne ​​stranice, upravljanje društvenim medijima, korištenje AI za optimizaciju vaših marketinških kampanja i pružanje uvida koji vam mogu pomoći da poboljšate svoju cjelokupnu strategiju.
Najbolje za:HubSpot je najbolji za mala i srednja poduzeća koja žele usmjeriti svoje marketinške napore i poboljšati ROI.

3. MarketMuse

Jeste li umorni od stvaranja sadržaja koji pada na tražilicama? Ne tražite dalje od MarketMusea, alata za optimizaciju sadržaja pokretanog umjetnom inteligencijom koji vam može pomoći da kreiranje sadržaja podignete na višu razinu!

MarketMuse analizira vaš postojeći sadržaj i pruža uvid u to kako ga poboljšati kako biste rangirali više na tražilicama. To je kao da imate osobnog SEO trenera na dohvat ruke! Ali to nije sve. MarketMuse također može generirati sažetke sadržaja koji vam daju vodič korak po korak o tome kako stvoriti sadržaj koji je optimiziran za SEO. Recite zbogom spisateljskoj blokadi i pozdravite sadržaj koji je rangiran!

Top 10 AI marketing alata

Ovaj alat mijenja pravila igre za kreatore sadržaja i SEO profesionalce. Više ne morate trošiti nebrojene sate istražujući ključne riječi i analizirajući konkurenciju. MarketMuse obavlja težak posao umjesto vas tako da se možete usredotočiti na stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji će sigurno biti rangiran.

Top 10 AI marketing alata
Ključne značajke:Analiza vašeg postojećega sadržaj i pružanje uvida u to kako ga poboljšati za viši rang na tražilicama, generiranje sažetka sadržaja koji vam daju vodič korak po korak o tome kako stvoriti sadržaj koji je optimiziran za SEO.
Najbolje za:MarketMuse je najbolji za kreatore sadržaja i SEO profesionalce koji žele poboljšati svoj proces stvaranja sadržaja i bolje rangirati na tražilicama.

4. Phrasee

Muči li vas smišljanje privlačnih naslova i tekstova e-pošte koji zapravo privlače vašu publiku? Ako je vaš odgovor da, ovdje je Phrasee da spasi dan!

Phrasee je AI alat koji koristi algoritme za obradu prirodnog jezika i strojno učenje za generiranje naslova i kopije e-pošte koji su prilagođeni vašoj ciljanoj publici. Sa svojim snažnim mogućnostima optimizacije, Phrasee može analizirati vaše metrike izvedbe kako bi osigurao da su vaše kampanje putem e-pošte optimizirane za maksimalni angažman i stope konverzije.

Top 10 AI marketing alata

Ali Phrasee je više od običnog alata za trgovce e-poštom, on je jezični genij. Zna sve najbolje fraze, dosjetke i duhovite jednolinijske rečenice koje će privući pozornost vaših čitatelja brže od videozapisa mačke na YouTubeu.

Ne vjeruješ? Isprobajmo ga. Što kažete na predmet: “Nećete htjeti propustiti ovu savršenu ponudu!” za tvrtku za opskrbu kućnih ljubimaca. Ili možda, “Spremni ste začiniti svoju garderobu? Zar to nije genijalno?

Općenito, ako želite unaprijediti svoju marketinšku igru ​​putem e-pošte, Phrasee svakako vrijedi isprobati. To je kao da imate osobnog jezičnog gurua nadohvat ruke, a tko to ne želi?

Top 10 AI marketing alata
Ključne značajke:Obradu prirodnog jezika i strojno učenje za generiranje naslova i kopije e-pošte, optimizacija vaše kampanje putem e-pošte na temelju vaših mjernih podataka o izvedbi kako bi se osigurao maksimalan angažman.
Najbolje za:Phrasee je najbolji za trgovce e-poštom koji žele poboljšati svoje stope otvaranja i povećati konverzije.

5. Drift

Drift je chatbot koji pokreće AI koji obećava da će biti ultimativno rješenje za tvrtke koje žele poboljšati svoju korisničku podršku i posjetitelje pretvoriti u kupce. I dečko, isporučuje li! Driftova značajka chata uživo glatka je kao maslac, omogućujući korisnicima da razgovaraju s prijateljskim botom koji je uvijek spreman pomoći. Uz automatizaciju e-pošte i prilagodljive chatbotove, Drift će vas pokriti za sve vaše potrebe za stvaranjem potencijalnih klijenata.

Ono što Drift izdvaja od konkurencije njegove su AI mogućnosti koje mu omogućuju razumijevanje ponašanja i preferencija vaših posjetitelja. To znači da ćete moći pružiti personalizirana iskustva koja ostavljaju trajan dojam na vaše klijente. Nema više generičkih odgovora koji odgovaraju svima – Drift je sve o stvaranju ljudskog dodira.

Top 10 AI marketing alata

Ali nemojte nam samo vjerovati na riječ. Jedan sretan kupac oduševljeno kaže: “Nikad nisam mislio da ću biti toliko opsjednut chatbotom, ali Drift mi je promijenio život! To je kao da imam osobnog asistenta koji je uvijek tu da pomogne.” Drugi je korisnik bio toliko impresioniran Driftovom automatizacijom e-pošte da je napisao: “Nekad sam provodio sate ručno šaljući e-poštu potencijalnim klijentima. S Driftom se mogu zavaliti i opustiti dok se bot brine za sve umjesto mene. To je kao da imam vojska robota na dohvat ruke!”

Zaključno, ako tražite chatbota koji je pametan, učinkovit i samo pomalo drzak, Drift je pravi put. Bez obzira jeste li mala tvrtka koja želi poboljšati svoju korisničku podršku ili velika korporacija koja želi pojednostaviti svoj proces stvaranja potencijalnih klijenata, Drift ima sve što vam je potrebno za uspjeh. Isprobajte ga već danas – nećete biti razočarani!

Top 10 AI marketing alata
Ključne značajke:Live chat, automatizacija e-pošte i chatbotovi koji se mogu prilagoditi vašim poslovnim potrebama, AI za razumijevanje ponašanja i preferencija vaših posjetitelja, pružajući personalizirana iskustva.
Najbolje za:Drift je najbolji za tvrtke koje žele poboljšati svoju korisničku podršku i povećati svoje stope konverzije.

6. Hootsuite Insights

Hootsuite Insights je alat za slušanje društvenih medija koji pokreće AI koji su čekali svi marketinški stručnjaci. S praćenjem razgovora na društvenim mrežama u stvarnom vremenu i analizom raspoloženja, Hootsuite Insights pruža uvide koji su vam potrebni da ostanete u tijeku razgovora i donosite odluke temeljene na podacima.

Ali to nije sve – Hootsuite Insights također nudi personalizirane preporuke koje će vam pomoći da poboljšate svoju strategiju društvenih medija. To je kao da imate gurua društvenih medija nadohvat ruke! Jedan je zadovoljni kupac rekao: “Zahvaljujući Hootsuite Insightsu, konačno razumijem misterije društvenih medija. To je kao da imam kristalnu kuglu koja mi točno govori što moji kupci misle!”

A prilagodljiva izvješća? Uz Hootsuite Insights, moći ćete impresionirati svog šefa prekrasnim izvješćima bogatim podacima koja pokazuju učinak vaše strategije društvenih medija. Nema više borbe da dokažete svoju vrijednost – Hootsuite Insights obavlja težak posao umjesto vas.

Top 10 AI marketing alata

Zaključno, ako ste trgovac koji želi unaprijediti svoju igru ​​na društvenim mrežama, Hootsuite Insights je alat za vas. S praćenjem u stvarnom vremenu, analizom raspoloženja, personaliziranim preporukama i prilagodljivim izvješćima, to je sve što vam je potrebno da ostanete u toku razgovora i donosite odluke temeljene na podacima. Isprobajte već danas – vaš šef (i vaši kupci) bit će vam zahvalni!

Top 10 AI marketing alata
Ključne značajke:Praćenje razgovora na društvenim mrežama u stvarnom vremenu, analiza raspoloženja i prilagodljiva izvješća koja vam pomažu u donošenju odluka na temelju podataka, personalizirane preporuke koje će vam pomoći da poboljšate svoju strategiju društvenih medija.
Najbolje za:Tvrtke koje žele poboljšati svoju strategiju društvenih medija donošenjem odluka na temelju podataka.

7. Acquisio

Dosta vam je trošenja nebrojenih sati na upravljanje svojim reklamnim kampanjama na više kanala? Uđite u Acquisio – platformu pokretanu umjetnom inteligencijom koja olakšava oglašavanje. Sa svojim višekanalnim upravljanjem oglasima i algoritmima strojnog učenja, Acquisio optimizira vaše kampanje u stvarnom vremenu kako bi povećao ROI i uštedio vaše vrijeme.

Ali Acquisio ne štedi samo vrijeme – on također štedi novac. S optimizacijom proračuna, moći ćete povećati svoje dolare za oglašavanje više nego ikad prije. A detaljna izvješća i uvidi? Oni su poput prozora u umove vaših kupaca. Moći ćete točno vidjeti što funkcionira (a što ne) i donijeti odluke na temelju podataka kako biste poboljšali svoju strategiju oglašavanja.

Top 10 AI marketing alata

Jedan sretni kupac je oduševljeno rekao: “Acquisio nam je uštedio toliko vremena i novca. Nekad smo provodili sate upravljajući našim reklamnim kampanjama, ali sada se možemo usredotočiti na druge važne zadatke dok Acquisio radi težak posao umjesto nas. A ROI? On govori za sebe.”

Zaključno, ako ste tvrtka koja želi pojednostaviti svoje napore u oglašavanju i poboljšati povrat ulaganja, Acquisio je platforma za vas. Sa svojim višekanalnim upravljanjem oglasima, optimizacijom proračuna i algoritmima strojnog učenja u stvarnom vremenu, to je sve što vam je potrebno da podignete svoje oglašavanje na višu razinu. Isprobajte ga već danas – vaš novčanik (i zdrav razum) bit će vam zahvalni.

Top 10 AI marketing alata
Ključne značajke:Upravljanje oglasima preko kanala, optimizaciju proračuna i algoritme strojnog učenja koji optimiziraju vaše kampanje u stvarnom vremenu, detaljna izvješća i uvidi koji će vam pomoći da poboljšate svoju strategiju oglašavanja.
Najbolje za:Tvrtke koje žele pojednostaviti svoje napore u oglašavanju i poboljšati ROI kroz optimizaciju u stvarnom vremenu i detaljna izvješća.

8. Anaplan

Kao što svaki trgovac zna, predviđanje ponašanja kupaca je kao pokušaj predviđanja vremena – nije uvijek točno. Ali uz Anaplan možete izbjeći nagađanja o stvaranju potencijalnih kupaca i segmentaciji kupaca. Sa svojim snažnim AI algoritmima, Anaplan analizira ponašanje kupaca kako bi identificirao visokokvalitetne potencijalne klijente i segmentirao kupce na temelju njihovih preferencija i radnji.

Ali Anaplan nije samo kristalna kugla – on je snaga personalizacije. Uz Anaplan, moći ćete kreirati ciljanije i učinkovitije marketinške kampanje koje odjekuju kod vaših kupaca. A najbolji dio? Anaplan radi sve teške poslove umjesto vas. Nema više pretraživanja brda podataka – Anaplan radi sve umjesto vas, ostavljajući vam više vremena da se usredotočite na ono što je stvarno važno.

Top 10 AI marketing alata

Jedan je zadovoljni kupac oduševljeno rekao: “Anaplan je revolucionirao naše napore u stvaranju potencijalnih klijenata. Prije smo gubili toliko vremena i novca na potencijalne klijente koji se nikada nisu uspjeli ostvariti. Ali uz Anaplanovu prediktivnu analitiku, možemo se usredotočiti na potencijalne klijente koji će najvjerojatnije pretvoriti. A segmentacija kupaca? Kao da govorimo izravno potrebama naših kupaca.”

Zaključno, ako ste tvrtka koja želi poboljšati svoje napore u stvaranju potencijalnih klijenata i personalizirati svoje marketinške kampanje, Anaplan je alat za vas. Sa svojom prediktivnom analitikom i algoritmima strojnog učenja, Anaplan uklanja nagađanje iz ponašanja kupaca i pomaže vam da učinkovitije usmjerite svoje marketinške napore. Isprobajte – vaš krajnji rezultat bit će vam zahvalan.

Top 10 AI marketing alata
Ključne značajke:Prediktivna analitika, algoritmi strojnog učenja za analizu ponašanja kupaca i pružanje uvida u to koji će potencijalni klijenti najvjerojatnije izvršiti konverziju, segmentiranje kupaca na temelju njihova ponašanja omogućujući personaliziranije marketinške napore.
Najbolje za:Najbolji za tvrtke koje žele poboljšati svoje napore u stvaranju potencijalnih klijenata i personalizirati svoje marketinške kampanje.

9. Adobe Sensei

Dobrodošli u recenziju Adobe Sensei, alata za umjetnu inteligenciju koji ima potencijal revolucionarizirati stvaranje sadržaja, personalizaciju i analitiku. Vrijedno je spomenuti da je ovaj alat jednako inteligentan kao što se reklamira i ima niz značajki zbog kojih se čak i oni koji najviše razumiju u tehnologiju mogu osjećati poput čarobnjaka.

Kao prvo, vrijedi pohvaliti Adobe Sensei značajku prepoznavanja slika i videa, koja je toliko napredna da može razlikovati mačku od tigra – zadatak s kojim bi se neki pojedinci mogli mučiti. Nadalje, značajke alata za obradu prirodnog jezika su vrijedne pažnje jer korisnicima omogućuje komunikaciju s njim kao da razgovaraju s drugim čovjekom, a ne sa strojem.

Top 10 AI marketing alata

Što se tiče personalizacije, Adobe Sensei može kreirati prilagođena iskustva za korisnike koja mogu učiniti da se osjećaju razmaženo kao da su u toplicama. Osim toga, mogućnosti alata za poboljšanje stvaranja sadržaja blagoslov su za one kojima nedostaje kreativnog talenta. Na kraju, značajka prediktivne analitike pruža detaljno razumijevanje ponašanja korisnika, zbog čega se korisnici osjećaju kao vidovnjaci.

Ukratko, Adobe Sensei je najprikladniji za tvrtke koje žele pružiti nezaboravno korisničko iskustvo. Međutim, treba imati na umu da alat zahtijeva određenu razinu tehničke stručnosti za korištenje i možda nije prikladan za početnike. Ipak, uz strpljenje i trud, svatko može koristiti ovaj alat i osjećati se kao tehnološki genij.

Top 10 AI marketing alata
Ključne značajke:Prepoznavanje slika i videa, obrada prirodnog jezika, prediktivna analitika, personalizirana iskustava za korisnike, poboljšanje stvaranja sadržaja i pružanje detaljnih uvida u ponašanje korisnika.
Najbolje za:Adobe Sensei je najbolji za tvrtke koje žele sveobuhvatnu AI i platformu za strojno učenje za stvaranje sadržaja, personalizaciju i analitiku.

10. Zeta Global

Zeta Global je marketinška platforma koja obećava pomoć tvrtkama u nastojanjima da pridobiju, angažiraju i zadrže klijente. Ovaj softver koji pokreće AI nudi niz značajki, uključujući marketing e-poštom, upravljanje društvenim mrežama i personalizirano oglašavanje. Međutim, ono po čemu se Zeta Global izdvaja jest korištenje umjetne inteligencije za analizu ponašanja kupaca i pružanje uvida u to kako poboljšati angažman i zadržavanje kupaca.

Top 10 AI marketing alata

Posebno je impresivna značajka personaliziranog oglašavanja. AI tvrtke Zeta Global može analizirati podatke o korisnicima i dati preporuke za personalizirane oglase koji su stvarno učinkoviti. To je gotovo kao da imate osobnog marketinškog savjetnika, bez velike cijene.

Uz mogućnosti personaliziranog oglašavanja, Zeta Global također nudi značajke marketinga putem e-pošte i upravljanja društvenim medijima. Ovi alati mogu biti od velike pomoći tvrtkama koje žele pojednostaviti svoje marketinške napore i poboljšati angažman kupaca.

Top 10 AI marketing alata
Ključne značajke:Marketing putem e-pošte, upravljanje društvenim medijima i personalizirano oglašavanje, umjetna inteligencija za analizu ponašanja korisnika i pružanje uvida o tome kako poboljšati angažman i zadržavanje korisnika.
Najbolje za:Zeta Global je najbolji za tvrtke koje žele poboljšati svoje napore u stjecanju, angažmanu i zadržavanju kupaca.

Pitanja i odgovori

Što su AI marketinški alati?

AI marketinški alati su softverske aplikacije koje koriste umjetnu inteligenciju i algoritme strojnog učenja kako bi pomogle tvrtkama da poboljšaju svoje marketinške napore. Oni mogu pomoći u zadacima kao što su akvizicija kupaca, angažman, zadržavanje i personalizacija.

Kako se AI marketinški alati razlikuju od tradicionalnih marketinških alata?

Marketinški alati umjetne inteligencije razlikuju se od tradicionalnih marketinških alata po tome što koriste umjetnu inteligenciju i strojno učenje za analizu podataka o klijentima i daju uvide za poboljšanje marketinških napora. Obično nude i naprednije značajke poput personaliziranog oglašavanja i analize ponašanja kupaca.

Jesu li AI marketinški alati jednostavni za korištenje?

To može varirati ovisno o specifičnom alatu i razini iskustva korisnika. Međutim, mnogi AI marketinški alati dizajnirani su tako da budu jednostavni za korištenje i nude intuitivna sučelja za upravljanje marketinškim kampanjama.

Kako AI marketinški alati mogu koristiti tvrtkama?

AI marketinški alati mogu koristiti tvrtkama na više načina. Oni mogu pomoći tvrtkama da bolje razumiju ponašanje i preferencije svojih kupaca, što dovodi do učinkovitijih marketinških kampanja. Također mogu automatizirati određene marketinške zadatke, štedeći tvrtkama vrijeme i resurse. Osim toga, marketinški alati umjetne inteligencije mogu pomoći tvrtkama da ostanu ispred svojih konkurenata pružanjem podataka i uvida u stvarnom vremenu.

Koje vrste poduzeća mogu imati koristi od upotrebe marketinških alata umjetne inteligencije?

Marketinški alati umjetne inteligencije mogu koristiti širokom rasponu poduzeća, od malih startupa do velikih poduzeća. Svaka tvrtka koja želi poboljšati svoje marketinške napore i bolje razumjeti svoje klijente može imati koristi od upotrebe marketinških alata umjetne inteligencije. Osim toga, tvrtke koje imaju velike količine podataka o klijentima za analizu mogu još više profitirati od naprednih mogućnosti marketinških alata umjetne inteligencije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *