Najbolje agencije za nekretnine u Hrvatskoj

Agencije za nekretnine imaju ključnu ulogu u posredovanju između kupaca i prodavatelja nekretnina. Sve veći broj ljudi se obraća agencijama kako bi pronašli savršeno mjesto za život ili ulaganje.

Agencije za nekretnine mogu pružiti stručno vođenje, pristup ekskluzivnim nekretninama i posredovanje u pregovorima. Pružajući personaliziranu uslugu i koristeći suvremene tehnologije, agencije za nekretnine su neizostavan partner u svijetu nekretnina.

Pogledajte listu 10 najboljih agencija za nekretnine u Hrvatskoj!

Table of Contents

1. Sky Nekretnine

Najbolje agencije za nekretnine u Hrvatskoj
Lokacija:Vukovarska 237 2.kat, 10000, Zagreb

Agencija za nekretnine Sky Nekretnine naglašava svoj inovativan i moderan pristup u pružanju vrhunskih usluga posredovanja u industriji nekretnina. Ova nova generacija posredovanja predstavlja korak naprijed u poslovanju nekretninama u Zagrebu.

Sa pouzdanim i profesionalnim agentima, Sky Nekretnine se ističe kao jedna od najutjecajnijih agencija u Zagrebu. Njihovo znanje i iskustvo u poslovanju nekretninama omogućuje im da osiguraju povjerenje klijenata i pruže iznimno visoku kvalitetu usluga.

Sky Nekretnine je posvećen informiranju svojih klijenata i pronalaženju rješenja koja odgovaraju njihovim potrebama prilikom svake transakcije nekretninama. Njihova misija je osigurati da klijenti budu potpuno upućeni i da imaju pozitivo iskustvo u procesu kupnje ili prodaje nekretnine.

Kao agencija za nekretnine koja stavlja fokus na svoje klijente, Sky Nekretnine su pravi izbor za sve one koji traže stručnost, profesionalnost i visoku razinu usluge. Bez obzira jeste li kupac ili prodavatelj, možete računati na agenciju za nekretnine Sky Nekretnine da će vam pružiti ne samo pronalazak idealne nekretnine već i pozitivno iskustvo tijekom procesa.


2. Eurovilla agencija za nekretnine

Najbolje agencije za nekretnine u Hrvatskoj
Lokacija:Gajeva 15, 10000 Zagreb

Eurovilla je vaš pouzdan partner u svijetu nekretnina u Hrvatskoj. Bez obzira tražite li svoj dom iz snova ili želite ulagati u vrhunske nekretnine, Eurovilla je agencija kojoj možete vjerovati.

Osnovana 2002. godine, Eurovilla je započela kao obiteljska tvrtka, ali se brzo razvila u vodeću agenciju za nekretnine u Hrvatskoj. Njihovo nasljeđe izvrsnosti obuhvaća niz uspješnih projekata, investicija i tisuće uspješnih prodaja i najmova nekretnina diljem Hrvatske.

U Eurovilli vjeruju u snagu personalizirane usluge. Razumijevanje vaših potreba i preferencija ključno je za pronalazak savršene nekretnine. Njihov predani tim od preko 50 stručnjaka, uključujući licencirane agente za nekretnine, pravne stručnjake, programere i fotografe, radi zajedno kako bi osigurao da tranzicija vaše imovine bude bez napora.

U Eurovilli, stavljaju vas na prvom mjesto. Proces kupnje ili iznajmljivanja trebao bi biti bezbrižan, a Eurovilla se vodi tom vrijednosti. Njihov cilj je postaviti visoke standarde i biti vodeća agencija za nekretnine u Zagrebu. Neprestano se usavršavaju i poboljšavaju svoje usluge kako bi zadovoljili vaše potrebe.

Eurovilla ima snažan digitalni stisak. Njihova web stranica je priznata kao jedna od najboljih u Hrvatskoj, a njihov CRM sustav osigurava brze transakcije i pedantan odabir i provjeru nekretnina, pružajući vam sigurnost i zadovoljstvo.

Specijalizirani za ekskluzivne i stambene nekretnine u područjima poput Tuškanca, Pantovčaka, Prekrižja i centra Zagreba, Eurovilla također se proširuje na sektor poslovnih nekretnina.

Doživite Eurovilla razliku i pustite ih da pokažu svoju predanost pružanju iznimnih usluga u vezi s nekretninama. Pridružite se Eurovilli i ostvarite svoje ciljeve u svijetu nekretnina.

Ostale lokacije:

  • Radnička cesta 52, 10000 Zagreb
  • Horvaćanska cesta 160, 10000 Zagreb
  • Mike Tripala 4, 21000 Split
  • ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, 52210 Rovinj
  • Ciscuttijeva 7, 52100 Pula
  • Dr. Ante Starčevića 24, 20000 Dubrovnik

3. Metropola agencija za nekretnine

Najbolje agencije za nekretnine u Hrvatskoj
Lokacija:Preradovićeva 20, 10000 Zagreb, Croatia

Metropola-Agencija za nekretnine je zagrebački brend za luksuzne nekretnine. Svojim 23-godišnjim iskustvom, oni su postali jedna od najprestižnijih agencija u regiji. Njihova osnovna vrijednost je visoki standard izvrsnosti i nepokolebljiva predanost svojim klijentima.

Metropola pruža vrhunsku uslugu i profesionalizam, nudeći najbolje mogućnosti svojim klijentima. Njihov fokus je potpuno usredotočen na klijenta, pružajući individualizirani pristup i prepoznajući da je svaka transakcija nekretnina emocijalno putovanje.

Njihova temeljna vrijednost je povjerenje, a oni se ponose time što su izgradili izuzetno povjerenje svojih klijenata. Metropola je služila velikom broju zadovoljnih klijenata, uključujući vlasnike nekretnina, veleposlanstva, organizacije i banke.

Metropola-Agencija za nekretnine donosi povjerenje, izvrsnost i iskustvo u svaki posao. S ljubavlju prema nekretninama i predanošću svojim klijentima, nastavljaju graditi svoje nasljeđe povjerenja i izvrsnosti.


4. STARLING NEKRETNINE

Najbolje agencije za nekretnine u Hrvatskoj
Lokacija:Prilaz Gjure Deželića 75/1, 10000 Zagreb
Kontakt:Tel: 01 779 23 10
E-mail: info@starling.hr

Starling Nekretnine, vodeća agencija za pametnu kupnju i prodaju nekretnina u Hrvatskoj, nudi inovativan pristup tržištu nekretnina. S dugogodišnjim iskustvom i posvećenošću stručnosti, Starling Nekretnine su vaš partner za ključne životne odluke.

Agencija je prisutna u nekoliko ključnih gradova u Hrvatskoj, poput Zagreba, Pule i Dubrovnika, pružajući vrhunske lokacije i raznoliki portfelj nekretnina za različite potrebe. Njihova misija je postizanje profesionalnih standarda i osiguravanje pouzdanosti kroz transparentnost poslovanja.

Sa svojom vizijom da postanu najprepoznatljivija agencija u Hrvatskoj, Starling Nekretnine postavljaju visoke standarde u zadovoljstvu klijenata, brzini realizacije transakcija i pridržavanju profesionalnih načela. Povjerenje klijenata ključno je za njihov uspjeh, stoga njihovi agenti povezuju visoku komunikaciju i transparentnost.

Osim posredovanja u kupoprodaji nekretnina, Starling Nekretnine nude i dodatne usluge poput posredovanja u kreditiranju u suradnji s partnerima tvrtke Nord Poslovanje te savjete u administrativno-pravnim pitanjima.

Da bi klijenti bili uvijek u tijeku s novim nekretninama, agencija nudi newsletter s najnovijim vijestima iz svijeta nekretnina.

Kada je u pitanju pametna kupnja i prodaja nekretnina, Starling Nekretnine su pouzdan izbor. Njihova stručnost, pouzdanost i posvećenost jamče siguran i uspješan put ka vašim ciljevima u nekretninskom svijetu.

Kontakt za Istru:

Kontakt za Dubrovnik:


5. Opereta agencija za nekretnine

Najbolje agencije za nekretnine u Hrvatskoj
Lokacija:Ulica grada Vukovara 20, 10000 Zagreb
Kontakt:Tel:  +3851 3820 050
E-mail: office@opereta.hr

Opereta Nekretnine je agencija na koju se možete pouzdati za sve vaše potrebe u vezi s nekretninama u Hrvatskoj. Otkrijte zašto je Opereta Nekretnine postala vodeće ime u industriji nekretnina od svog osnutka 2003. godine.

Agencija je posebno usredotočena na promet stambenih nekretnina i pripremu lokacija za građevinske projekte. Njihova izvrsnost ogleda se u impresivnom broju godišnjih prodaja i iznajmljivanja nekretnina. Također, Opereta Nekretnine izdaje besplatni časopis koji doseže veliki broj čitatelja i pruža korisne informacije o tržištu nekretnina.

Najbolje agencije za nekretnine u Hrvatskoj
source: opereta.hr

Opereta Nekretnine ima tim stručnjaka sastavljen od preko 40 agenata i suradnika koji dijele istu strast prema pronalaženju doma i pomaganju klijentima da uspješno prodaju svoju nekretninu. Njihova predanost posvećenosti klijentima očituje se kroz etičan i iskren pristup, s fokusom na pružanje prave snage doma.

Svaka nekretnina u portfelju Opereta Nekretnine prolazi stroge procese selekcije i provjere kako bi se osiguralo zadovoljstvo i sigurnost klijenata. Ova agencija ulaže u edukaciju svojih zaposlenika i partnera na tržištu nekretnina te sudjeluje na međunarodnim događajima kako bi osigurala globalni doseg. Opereta Nekretnine ima vrhunski pravni tim koji je na raspolaganju za sve pravne potrebe, dok Opereta Projektiranje pruža usluge projektiranja i uređenja interijera.

Opereta Nekretnine je vaš partner od povjerenja za nekretnine u Hrvatskoj. Bilo da želite kupiti ili prodati nekretninu ili samo istražujete mogućnosti, Opereta Nekretnine će vam pružiti informacije, zaštititi vaše interese i pregovarati o najboljim mogućim poslovima u vaše ime.


6. REMAX nekretnine

Najbolje agencije za nekretnine u Hrvatskoj
Lokacija:Savska cesta 182, 10000, Zagreb

REMAX je globalna franšiza za nekretnine koja je revolucionirala industriju. Ako ste zainteresirani za svijet nekretnina ili već iskusni profesionalac željan napredovanja, REMAX je pravi partner za vas.

REMAX je franšizni centar koji se temelji na suradnji i izvrsnosti. Njihov franšizni model omogućuje primateljima franšize da budu pokretačka snaga iza distribucije i prodaje nekretnina, koristeći snažan globalno priznati brend REMAX.

Kao globalno priznata franšiza, REMAX se ističe za izvrsnost. Dobili su visoko rangiranje među 20 najboljih pružatelja franšiza na svijetu prema prestižnom časopisu Entrepreneur. Ta činjenica je odvela REMAX uz bok divovima industrije poput Microsofta i Applea. Ova priznanja svjedoče o snazi i utjecaju REMAX-a u industriji nekretnina.

Najbolje agencije za nekretnine u Hrvatskoj

Zašto odabrati REMAX? REMAX pruža neprocjenjivo “know-how”, uključujući poslovne procese, obuku upravljanja i snažne marketinške alate. Ova podrška daje prednost primateljima franšize REMAX-a u usporedbi s neovisnim pothvatima.

Statistike govore same za sebe. Nakon samo jedne godine, primatelji franšize REMAX-a imaju stopu uspjeha od 97%, nasuprot 62% za neovisne poduzetnike. Nakon 5 i 10 godina, primatelji franšize REMAX-a i dalje nadmašuju konkurenciju s postotkom uspjeha od 92% i 90%, dok neovisni poduzetnici imaju samo 23% i 18%.

REMAX je ne samo sinonim za uspjeh, već i za inovacije. Od osnutka 1973. godine, ovaj model je proširio svoj utjecaj širom svijeta. REMAX je dobio snažnu prisutnost u Hrvatskoj otvaranjem prvog ureda u Zagrebu 2008. godine. Cilj im je širiti mrežu REMAX agenata za nekretnine diljem zemlje kako bi osigurali vrhunsku uslugu kupcima i prodavateljima nekretnina u Hrvatskoj.

Pridružite se REMAX obitelji i otključajte svoj puni potencijal u svijetu nekretnina. Kontaktirajte REMAX Hrvatska kako biste saznali više o ovom dinamičnom i isplativom franšiznom modelu. Krenite na put uspjeha u nekretninama s REMAX-om.


7. Zagreb West nekretnine

Najbolje agencije za nekretnine u Hrvatskoj
Lokacija:Ulica Bogoslava Šuleka 11, 10000, Zagreb

Zagreb West je vodeća agencija za nekretnine u Zagrebu s tridesetogodišnjim iskustvom. S predanošću, stručnošću i empatijom, pružamo vrhunsku uslugu klijentima.

Naša agencija je licencirana pri Hrvatskoj gospodarskoj komori i potpisnica Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretninama. Vlasnica i direktorica, Lana Mihaljinac Knežević, predsjednica je Strukovne skupine posrednika u poslovanju nekretninama za područje Zagreba i Zagrebačke županije, te kontinuirano radi na profesionalizaciji struke.

Usluge koje Zagreb West nudi obuhvaćaju najam i prodaju stanova, kuća i poslovnih prostora u Zagrebu. Naša agencija također pruža niz korisnih usluga koje olakšavaju proces najma, zakupa i kupoprodaje nekretnina. Za vlasnike, pružamo mišljenja o tržišnoj cijeni nekretnina, kvalitetan marketing, vođenje pregovora te savjete o opremanju i prezentaciji nekretnine.

Klijentima koji traže nekretninu za najam ili kupnju, pružamo personaliziranu uslugu, prezentirajući nekretnine prema njihovim potrebama i organizirajući gledanja nekretnina na najefikasniji način. Cilj nam je olakšati odluku klijentima i uštedjeti im vrijeme.

Zagreb West započeo je s poslovanjem početkom 90-tih kako bi zadovoljio potrebe stranaca koji su dolazili u Zagreb. Kroz godine, postali smo uspješni u segmentu najma nekretnina strancima. S vremenom smo proširili usluge na posredovanje prilikom kupoprodaje nekretnina u Zagrebu.

Obrazovanje i stručno usavršavanje su nam uvijek bili prioriteti, te smo danas stručnjaci u industriji, upoznati sa svim trendovima koji oblikuju tržište nekretnina.

Zagreb West je agencija kojoj možete vjerovati za sve vaše potrebe u vezi s nekretninama u Zagrebu. Naš stručni tim je ovdje da vam pruži najbolju uslugu i pomogne vam ostvariti vaše ciljeve u svijetu nekretnina.


8. Carlton agencija za nekretnine

Najbolje agencije za nekretnine u Hrvatskoj
Lokacija:Garićgradska 9 10000 Zagreb Hrvatska

Carlton Nekretnine su istaknuta agencija koja se ponosi svojim pouzdanje i priznanjem među vodećim igračima u industriji nekretnina. S tridesetogodišnjim iskustvom, stručnošću i posvećenošću pružanju vrhunskih usluga, Carlton Nekretnine su postale neizostavan lider na tržištu nekretnina.

Jedna od ključnih prednosti Carlton Nekretnina je njihov tim stručnjaka. Njihovi agenti za nekretnine su visoko obrazovani i imaju bogato iskustvo u industriji. Njihov cilj je pružiti personalizirane usluge i pažljivo slušati potrebe klijenata, kako bi pronašli nekretninu koja savršeno odgovara njihovim željama i potrebama.

Carlton Nekretnine nude širok asortiman nekretnina, uključujući stambene, komercijalne i investicijske objekte. Bez obzira tražite li novi dom, uredski prostor ili želite uložiti u nekretnine, Carlton Nekretnine su tu da pruže raznoliku ponudu koja će zadovoljiti sve vaše zahtjeve. Njihov globalni portfelj nekretnina pruža vam mogućnost pristupa najboljim objektima diljem svijeta.

Najbolje agencije za nekretnine u Hrvatskoj
source: carlton-nekretnine.com

Carlton Nekretnine su također poznate po svojoj izvrsnoj usluzi korisnicima. Oni razumiju da proces kupnje ili prodaje nekretnine može biti složen i stresan, stoga pružaju podršku i savjetovanje tijekom cijelog procesa. Njihov tim agenata za nekretnine pruža vam vodstvo korak po korak, osiguravajući da razumijete svaki detalj i donesete informirane odluke. Carlton Nekretnine se ponose svojom transparentnošću i iskrenošću u poslovanju, stvarajući povjerenje kod klijenata.

Uz to, Carlton Nekretnine koriste inovativan pristup u korištenju tehnologije u industriji nekretnina. Kroz napredne alate za pretraživanje i marketing, osiguravaju da vaša nekretnina bude vidljiva i dostupna širokom rasponu potencijalnih kupaca. Njihova digitalna platforma omogućuje vam brz i jednostavan pristup informacijama o nekretninama, olakšavajući proces pronalaženja savršenog doma ili poslovnog prostora.

Kao agencija koja cijeni društveno odgovorno poslovanje, Carlton Nekretnine aktivno doprinose zajednici i promiču održivost u industriji nekretnina kroz razne projekte i inicijative.

U svijetu nekretnina gdje je povjerenje ključno, Carlton Nekretnine su agencija na koju se možete osloniti. Njihova predanost, stručnost i izvrsna usluga korisnicima čine ih idealnim partnerom za sve vaše potrebe vezane uz nekretnine. Bez obzira trebate li kupiti, prodati ili iznajmiti nekretninu, Carlton Nekretnine će vas voditi kroz proces s profesionalnošću i sigurnošću.


9. Orbit agencija za nekretnine

Najbolje agencije za nekretnine u Hrvatskoj
Lokacija:Bogovićeva 5 10000 Zagreb Hrvatska

Orbit agencija za nekretnine je prepoznato ime u industriji posredovanja u kupoprodaji nekretnina. S pomoću stručnog tima agenata i visokokvalitetnih usluga, Orbit agencija pruža pouzdano partnerstvo i stručnu podršku klijentima u ostvarivanju njihovih nekretninskih ciljeva.

Orbit se ističe svojim temeljitim pristupom poslu. Njihovi agenti za nekretnine su stručno educirani i imaju duboko razumijevanje tržišta nekretnina. Njihova stručnost i iskustvo omogućavaju im da pruže personalizirane savjete i rješenja za svoje klijente, uzimajući u obzir njihove individualne potrebe i preferencije. Orbit agenti su posvećeni slušanju i razumijevanju svojih klijenata kako bi im pomogli pronaći idealnu nekretninu.

Orbit agencija nudi širok spektar nekretnina koje zadovoljavaju različite potrebe i proračune. Bez obzira tražite li stan, kuću, poslovni prostor ili investicijsku nekretninu, Orbit vam pruža pristup raznolikom portfelju nekretnina. Njihova pažljivo odabrana ponuda omogućuje klijentima da istraže različite mogućnosti i pronađu nekretninu koja odgovara njihovim željama i potrebama.

Kvaliteta usluge je prioritet za Orbit agenciju. Njihov tim vam pruža potpunu podršku tijekom cijelog procesa kupnje ili prodaje nekretnine. Oni vode brigu o svakom koraku, pružajući vam jasne informacije, pravne savjete i pomoć pri pregovorima. Orbit agenti su poznati po svojoj transparentnosti, integritetu i profesionalnosti u svim poslovnim aktivnostima.

Orbit agencija također koristi suvremene tehnologije kako bi unaprijedila svoje usluge. Njihova digitalna platforma omogućuje klijentima brz pristup informacijama o nekretninama, s detaljnim opisima, fotografijama i virtualnim razglednicama. Ovo olakšava proces pretraživanja i filtriranja nekretnina prema kriterijima klijenata, štedeći im vrijeme i energiju.

Najbolje agencije za nekretnine u Hrvatskoj
source: Facebook ORBIT nekretnine

Pored poslovanja, Orbit agencija također se ističe svojim angažmanom u zajednici i društveno odgovornim praksama. Kroz razne projekte i inicijative, oni doprinose zajednici i promiču održivost u industriji nekretnina.

Njihova stručnost, temeljitost i usmjerenost na klijenta čine ih pouzdanim partnerom u ostvarivanju vaših nekretninskih snova. Bez obzira jeste li kupac ili prodavatelj, Orbit agencija pruža vam podršku koja vam je potrebna za uspješnu transakciju.


10. Regent agencija za nekretnine

Najbolje agencije za nekretnine u Hrvatskoj
Lokacija:Nova Ves 17 (Kaptol centar) 10 000 Zagreb
Kontakt:Tel: +385 1 308 1111
E-mail: info@regent.hr

Regent je agencija za nekretnine koja pruža pouzdano partnerstvo i izvrsne usluge u svijetu nekretnina. S više od 30 godina iskustva, Regent se ističe po svojoj stručnosti, inovacijama i predanosti zadovoljstvu klijenata.

Vizija Regenta je postati vodeća agencija za nekretnine u Hrvatskoj. Oni postavljaju visoke standarde u industriji i teže prema postizanju izvrsnosti. Regent se ističe po svojoj posvećenosti prema klijentima, pružajući pouzdane savjete i stručno vođstvo kroz složene transakcije nekretnina.

Regent se ponosi svojom jedinstvenom stručnošću. Njihov tim posjeduje specifične vještine i bogato iskustvo u međunarodnoj prodaji nekretnina. Njihov multidisciplinarni pristup omogućuje im pružanje personaliziranih usluga temeljenih na najboljim praksama sa zapadnih tržišta.

Agencija nudi premium nekretnine koje se rijetko pojavljuju na tržištu, kao i one koje nisu javno dostupne. Njihovi nepristrani savjeti temelje se na analizi tržišta i trenutnim trendovima. Regent također pruža usluge procjene nekretnina, pravne usluge i financijsko vođenje tijekom procesa kupnje i prodaje.

Uz efikasne marketinške strategije, Regent osigurava da vaša nekretnina bude predstavljena na najbolji mogući način. Od profesionalnih fotografija do online oglašavanja i medijskih plasmana, oni osiguravaju da vaša nekretnina bude vidljiva i privlačna potencijalnim kupcima.

Regent je vaš siguran izbor u svijetu nekretnina. Njihova stručnost, predanost i inovativnost jamče da će vaše nekretninske potrebe biti ispunjene na najbolji mogući način. Bez obzira trebate li prodaju, kupnju ili savjetovanje, možete se pouzdati u Regent da će vam pružiti iznimnu uslugu i stručno vodstvo u ostvarivanju vaših nekretninskih ciljeva.


FAQs

Kako agencija za nekretnine može pomoći pri kupnji nekretnine?

Agencija za nekretnine može vam pružiti stručno vođenje kroz proces kupnje nekretnine. Oni će vam pomoći pronaći nekretninu koja odgovara vašim željama i potrebama, organizirati gledanja nekretnina, pregovarati o cijenama i pomoći vam s administrativnim postupcima.

Koliko košta angažiranje agencije za nekretnine?

Cijena angažiranja agencije za nekretnine obično se temelji na postotku od prodajne cijene nekretnine. Ta provizija može varirati ovisno o agenciji i vrijednosti nekretnine. Također možete se dogovoriti da platite agenciju fiksnu naknadu.

Kako agencija za nekretnine pronalazi potencijalne kupce?

Agencije za nekretnine koriste razne kanale oglašavanja kako bi privukle potencijalne kupce. Ovi kanali mogu uključivati online oglase, socijalne medije, lokalne oglase, mrežu kontakata i suradnju s drugim agencijama.

Koje vrste nekretnina može pronaći agencija za nekretnine?

Agencije za nekretnine mogu pronaći različite vrste nekretnina, uključujući stambene, komercijalne i investicijske objekte. Bez obzira jeste li zainteresirani za apartman, kuću, poslovni prostor ili zemljište, agencija za nekretnine će vam pomoći pronaći odgovarajuću nekretninu.

Koje su prednosti angažiranja agencije za nekretnine?

Angažiranje agencije za nekretnine pruža vam stručnu podršku i olakšava proces kupoprodaje nekretnina. Oni imaju pristup ekskluzivnim nekretninama, pregovaraju u vaše ime, pružaju pravne savjete i olakšavaju administrativne postupke, čime vam štede vrijeme i smanjuju stres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *