Najbolje agencije za nekretnine u Zadru 2023

Tražite najbolju agenciju za nekretnine u Zadaru? Ne tražite dalje! U ovom članku predstavljamo vam 10 najboljih agencija za nekretnine u Zadru koje nude širok spektar usluga u prometu nekretnina.

Od kupovine i prodaje do najma i zakupa, ove agencije su tu da zadovolje sve vaše potrebe. Sa svojim stručnim timovima i bogatim iskustvom na tržištu nekretnina, ove agencije pružaju personaliziranu uslugu i podršku tijekom cijelog procesa.

Ne gubite vrijeme, pronađite svoju savršenu nekretninu uz pomoć najboljih agencija za nekretnine Zadar!

Table of Contents

1. Nina dom

Nina dom je agencija za nekretnine u Zadaru specijalizirana za promet nekretninama u Zadru i Zadarskoj županiji. Sa svojom predanošću olakšavanju procesa prometa nekretnina, Nina dom nudi pouzdane usluge koje ispunjavaju sve potrebe klijenata. Agencija ima nekoliko ureda, uključujući jedan u samom Zadru, u Privlaci i na Viru. 

Njihova široka ponuda usluga uključuje sve aspekte prometa nekretninama, kao što su kupnja, prodaja, najam i zakup. Uz to, Nina dom pruža i dodatne usluge poput oglašavanja na domaćem i inozemnom tržištu, izrade energetskih certifikata te virtualnih obilazaka nekretnina.

Agencija se ponosi svojom specijalizacijom za različite vrste nekretnina, uključujući novogradnje, luksuzne nekretnine i nekretnine uz more. Posebno ističu dostupnost apartmana u izgradnji u Privlaci, s izvrsnom lokacijom i pogledom na more.

Nina dom nudi jednostavno pretraživanje nekretnina putem njihove web stranice, omogućavajući korisnicima filtriranje nekretnina prema različitim kriterijima. Svojom stručnošću i profesionalnošću, Nina dom je postala jedna od vodećih agencija za nekretnine u Zadru. 


2. Futura Nekretnine

Futura Nekretnine je agencija za nekretnine u Zadaru koja pruža sveobuhvatne usluge na području nekretnina. Njihov fokus je na Zadarskoj županiji, ali pokrivaju i širu regiju. Sa svojim stručnim timom i partnerima, Futura Nekretnine pružaju visokokvalitetne usluge koje obuhvaćaju transakcije nekretninama, najam, zakup, pravno savjetovanje, osiguranje, smještaj i upravljanje imovinom.

Agencija je specijalizirana za različite vrste nekretnina kao što su kuće, stanovi, zemljišta i poslovni prostori. Njihova ponuda obuhvaća i istaknute nekretnine raznih kategorija, s detaljima poput veličine, lokacije i cijene. 

Futura Nekretnine ističe svoju uslugu savjetovanja u pravnim i dokumentacijskim aspektima vezanim uz nekretnine. Surađuju s partnerima za pružanje raznih usluga poput legalizacije izgrađenih nekretnina i izrade projektne dokumentacije.

Njihova web stranica omogućava korisnicima da pronađu nekretnine prema svojim preferencijama. Futura Nekretnine su agencija koja pruža sve potrebne usluge u prometu nekretnina, stavljajući potrebe klijenata na prvo mjesto.


3. Centar Nekretnina Zadar d.o.o.

Centar Nekretnina Zadar d.o.o. je agencija koja pruža posredovanje i usluge u prometu nekretnina na području Zadra. Njihov stručni tim sastoji se od ovlaštenih agenata s iskustvom iz različitih područja, uključujući promet nekretninama, izradu projekata, graditeljstvo, ekonomiju, poduzetništvo, pravo i odnose s javnošću.

Centar Nekretnina Zadar bavi se prometom raznih vrsta nekretnina, uključujući stanove, kuće, zemljišta i poslovne prostore. Njihova usluga obuhvaća savjetovanje i posredovanje tijekom cijelog procesa, pružajući klijentima stručnu pomoć i podršku.

Jedan od ključnih aspekata Centra Nekretnina Zadar je njihova široka mreža partnera i resursa koji omogućavaju brzo i učinkovito rješavanje svih zahtjeva klijenata. Svojim pristupom usmjerenim na klijenta i uslugama visoke kvalitete, Centar Nekretnina Zadar d.o.o. je pouzdana agencija koja ispunjava sve potrebe u prometu nekretninama.


4. Plus nekretnine

Plus nekretnine je agencija za nekretnine u Zadaru koja nudi cjelovite i kvalitetne usluge posredovanja u prometu nekretnina. Fokusirajući se na kupnju, prodaju, najam i zakup nekretnina, Plus nekretnine su postale jedna od vodećih agencija na tržištu.

Njihova specijalizacija obuhvaća sve aspekte prometa nekretninama, bilo da se radi o stambenim ili poslovnim prostorima. Agencija nudi usluge savjetovanja za procjenu tržišne vrijednosti nekretnina i kontrolu dokumentacije kako bi omogućila sigurne transakcije. Također, Plus nekretnine izlažu svoje nekretnine na web stranici i drugim poznatim portalima za nekretnine.

Cilj Plus nekretnina je pružati najpouzdanije i najkvalitetnije usluge klijentima, pomažući im u postizanju njihovih ciljeva u vezi s nekretninama. Posluju s dosljednošću i profesionalizmom, pružajući pravnu pomoć i oblikujući podršku u svakoj fazi procesa prodaje, kupnje ili najma nekretnine.

Plus nekretnine su agencija za nekretnine Zadar koja stavlja klijentove potrebe na prvo mjesto, pružajući personaliziranu uslugu i svu potrebnu podršku tijekom cijelog procesa prometa nekretninama.


5. Maxxia nekretnine

Maxxia nekretnine, agencija za nekretnine u Zadaru specijalizirana za tržište nekretnina na području Zadra i okolice. Agencija nudi razne vrste nekretnina za prodaju i najam, uključujući stanove, kuće, zemljišta i poslovne prostore.

Maxxia nekretnine su usmjerene na zadovoljavanje potreba svojih klijenata, pružajući personaliziranu uslugu i osiguravajući zadovoljstvo kroz svoju profesionalnost i stručnost. Kroz svoju široku ponudu, Maxxia nekretnine omogućuju svojim klijentima da pronađu nekretnine koje odgovaraju njihovim potrebama i željama.

Ponuda nekretnina agencije Maxxia pruža informacije o vrsti nekretnine, lokaciji, površini i cijeni, olakšavajući korisnicima pronalazak idealne nekretnine. Agencija također nudi kategoriju “EKSKLUZIVA”, koja vjerojatno označava posebne i vrhunske nekretnine.

Svojom usredotočenošću na zadovoljstvo klijenata, Maxxia nekretnine su pouzdan partner u prometu nekretnina Zadar. Sa svojom stručnošću i stručnim znanjem na tržištu nekretnina, Maxxia nekretnine nude kompletnu podršku svojim klijentima tijekom cijelog procesa prometa nekretnina.


6. Mareta nekretnine

Mareta nekretnine, agencija za nekretnine u Zadar specijalizirana za pružanje širokog spektra usluga u prometu nekretnina. Sa svojim sjedištem u Zadru, agencija je usmjerena na isporuku najboljih opcija za nekretnine na zadarskom području.

Mareta nekretnine nude širok spektar nekretnina za prodaju i najam, uključujući stanove, kuće, zemljište i poslovne prostore. Njihova ponuda obuhvaća različite vrste nekretnina koje odgovaraju svim preferencijama i budžetima.

Agencija se ponosi čitanjem tržišta i pružanjem personalizirane usluge za svakog klijenta. Mareta nekretnine imaju stručne agente koji su spremni pružiti sve potrebne informacije i podršku tijekom procesa kupnje ili najma nekretnine.

Kroz svoju web stranicu, Mareta nekretnine omogućuju jednostavno pretraživanje nekretnina, s detaljima o vrsti nekretnine, lokaciji, cijeni i drugim relevantnim informacijama. S obzirom na njihovo iskustvo i stručnost na tržištu nekretnina, Mareta nekretnine su pouzdani partner za sve potrebe u prometu nekretninama.


7. Lipa Nekretnine

Najbolje agencije za nekretnine u Zadru 2023
Adresa:Obala kneza Branimira 2b, 23000 Zadar, Hrvatska
Kontakt:Tel: +385 91 311 4227 | Emanuel, +385 91 567 6716 | Ivana, +385 91 334 9988 | Anita
Email: lipanekretnine@gmail.com

Lipa Nekretnine je agencija za nekretnine u Zadaru specijalizirana za pružanje širokog spektra usluga u prometu nekretnina. Sa sjedištem u Zadru, agencija nudi razne vrste nekretnina kao što su stanovi, kuće, zemljišta i komercijalni prostori.

Lipa Nekretnine posjeduju bogato iskustvo na tržištu nekretnina te su stručnjaci u pružanju kompletnih usluga koje obuhvaćaju sve aspekte procesa prometa nekretninama. Njihova ponuda nekretnina je raznolika i pruža mogućnosti za razne preferencije klijenata.

Agencija nudi stručno savjetovanje, pomažući klijentima u pronalasku savršene nekretnine koja odgovara njihovim potrebama i željama. Lipa Nekretnine stavljaju klijente na prvo mjesto i pružaju podršku tijekom cijelog procesa, uključujući pravnu i dokumentacijsku pomoć.

Kroz svoju web stranicu, Lipa Nekretnine omogućuju jednostavno pretraživanje nekretnina, a tu su i besplatni savjeti i procjene tržišta nekretnina. Bez obzira na to je li riječ o kupnji, prodaji ili najmu nekretnine, Lipa Nekretnine su pouzdani partner za sve potrebe u prometu nekretninama.


8. In Nekretnine

Najbolje agencije za nekretnine u Zadru 2023
Adresa:Trg Kneza Višeslava 6, 23000 Zadar, Hrvatska

In Nekretnine je agencija za nekretnine u Zadaru koja nudi razne usluge vezane uz promet nekretninama. Sa sjedištem u Zadru, agencija se bavi prodajom, upravljanjem i savjetovanjem u vezi s nekretninama.

In Nekretnine specijalizirane su za prodaju nekretnina, uključujući kuće, stanove, zemljišta i poslovne nekretnine. Njihova ponuda obuhvaća i usluge upravljanja nekretninama, omogućavajući vlasnicima nekretnina da bezbrižno uživaju u svojim investicijama.

Agencija stavlja veliki naglasak na kvalitetno snimanje nekretnina kako bi se ostvario učinkovit marketing. S izloženim nekretninama na njihovoj web stranici i drugim renomiranim portalima za nekretnine, In Nekretnine osiguravaju pravilno predstavljanje nekretnina svojim potencijalnim kupcima.

Također, In Nekretnine aktivno traže nekretnine prema zahtjevima klijenata. Spremni su pružiti personaliziranu podršku nudindipomogućiti realizaciju imovinskih transakcija klijenata.

In Nekretnine su agencija koja se ističe svojim stručnim znanjem, uslugama upravljanja nekretninama i fokusom na klijenta. Sa svojom posvećenošću i iskustvom, In Nekretnine su pouzdan partner u prometu nekretnina.


9. Riba Nekretnine

Riba Nekretnine, agencija za nekretnine u Zadaru s bogatim iskustvom i sjedištem u Zadru, Hrvatska. Specijalizirani su za posredovanje u prometu nekretnina i pružanje savjeta i konzultacija za svoje klijente.

Riba Nekretnine pružaju sveobuhvatan spektar usluga koje obuhvaćaju kupnju, prodaju i najam nekretnina. Njihova ponuda obuhvaća razne vrste nekretnina, uključujući kuće, stanove, zemljišta i poslovne prostore na području Zadra i šire regije.

Na njihovoj web stranici može se pronaći širok izbor nekretnina za prodaju, s detaljima kao što su vrsta nekretnine, lokacija, broj soba, površina i cijena. Riba Nekretnine ističu informiranje klijenata putem svog bloga, pružajući korisne informacije o raznim temama vezanim uz nekretnine.

Uz svoje sjedište u Zadru, Riba Nekretnine imaju info centar u Starigradu na Paklenici, koji pruža personaliziranu pomoć i podršku klijentima. Svojim stručnim znanjem i ciljem pružanja individualizirane usluge, Riba Nekretnine su siguran izbor za sve potrebe u prometu nekretninama.


10. Top Lokacija Nekretnine

Top Lokacija Nekretnine je agencija za nekretnine u Zadaru specijalizirana za posredovanje u prometu nekretnina i usluge savjetovanja na području Zadarske regije i cijele Hrvatske. Sjedište agencije je u Zadru, ali su spremni odgovoriti na zahtjeve klijenata diljem cijele Republike Hrvatske.

Glavni fokus Top Lokacija Nekretnina je pružanje visokokvalitetnih usluga u prometu nekretnina na top lokacijama. Njihova ponuda obuhvaća razne vrste nekretnina kao što su stanovi, kuće, zemljišta, poslovni prostori, vile i hoteli.

Kroz svoju web stranicu, Top Lokacija Nekretnine prikazuju razne nekretnine za prodaju, s detaljima kao što su vrsta nekretnine, lokacija, površina i cijena. Agencija aktivno traži određene vrste nekretnina u ime klijenata, što ukazuje na individualiziran pristup svakom klijentu.

Cilj Top Lokacija Nekretnine je postati vrhunski partner klijentima u prometu nekretninama. Putem svojih usluga posredovanja i savjetovanja, Top Lokacija Nekretnine ispunjavaju sve potrebe klijenata pružajući im najbolje moguće opcije na tržištu nekretnina.


Najbolje agencije za nekretnine u Zagrebu

Razmišljate o kupnji ili prodaji nekretnine, ali niste sigurni koje su najbolje agencije za nekretnine u Zadru i Zagrebu? Ne brinite, mi smo ovdje da vam pomognemo! U prošlom članku predstavili smo 10 najboljih agencija za nekretnine u Zadru, a sada ćemo vam pokazati i najbolje agencije za nekretnine u Zagrebu. Bez obzira na to tražite li stan, kuću, zemljište ili poslovni prostor, ove agencije će vam pružiti individualiziranu podršku i stručno savjetovanje tijekom cijelog procesa. Za sve vaše potrebe u prometu nekretnina, uz nas kao vodičem, pronađite najbolje agencije za nekretnine u Zadru i Zagrebu!


FAQs

Što je nekretnina?

Nekretnina se odnosi na komad zemlje zajedno s trajno spojenim objektima na njemu ili ispod njega. Na primjer, ako kupite stan, također postajete vlasnik dijela zgrade na kojem je stan sagrađen.

Koje su prednosti angažiranja agencije za prodaju nekretnine?

Naša agencija, Centar nekretnina Zadar, će se potruditi pronaći kupca za vašu nekretninu u što kraćem vremenu. Obavit ćemo sve potrebne korake za prezentaciju nekretnine na tržištu, uključujući oglašavanje na našoj web stranici i drugim portalima, provjeru relevante dokumentacije, davanje tržišne vrijednosti nekretnine, organiziranje razgledavanja, posredovanje u pregovorima, pripremu ugovora te dostavu potrebne dokumentacije za prijenos vlasništva.

Što su zemljišne knjige?

Zemljišne knjige, također poznate kao gruntovnica, su javni registri u kojima se upisuju nekretnine i stvarna prava na tim nekretninama, kao i drugi pravni odnosi i informacije u vezi s prometom nekretnina.

Zašto je ekskluzivni ugovor prednost za prodavatelja?

Potpisivanjem ekskluzivnog ugovora, agent će uložiti više napora u oglašavanje vaše nekretnine, budući da je njegov interes za prodaju siguran. Imat ćemo mogućnost postavljanja banera na nekretninu i surađivanja s drugim agentima, što povećava šanse za prodaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *